CNN tar til orde for påbud om Coronavaksinering og Covid-19 pass og Biden administrasjonen vil la hjernevaskingsteam banke på døra til ikkevaksinerte

Mener at individets rettigheter må vike til fordel for samfunnets felles beste og vil derfor ha påbud om vaksine og vaksinepass. Deltavarianten får politisk kommentator og analytiker i CNN til å ta til orde for tvungen vaksinering. «Våre individuelle rettigheter og vår individuelle frihet må vike for samfunnets felles beste, er budskapet til CNNs Julian Zelizer.

Mens Biden regimet vil sende agenter ut for å banke på dørene til folk som ikke er vaksinerte for å presse dem til å ta Covid-19 medikamentet, tar CNN som på mange måter er et talerør for etparti-regimet i Washington til orde for at vaksine og vaksinepass må bli påbudt. På tross av omfattende hjernevask og propaganda 24 timer i døgnet, sier omlag 30 prosent av amerikanerne nei til vaksinen. Noen av dem som sier nei til vaksinen er mennesker som på prinsippielt grunnlag er i mot vaksiner. Andre sier nei fordi de vet at medikamentet myndighetene ønsker de skal sprøyte inn i blodårene kan være potensielt livsfarlig. Endel kristne igjen mener at det å ta en vaksine er vantro mot Guds løfter mens andre igjen sier nei fordi de tror at vaksinen er dyrets merke. Som kjent sier Johannes åpenbaring at Antikrist skal forføre verden til å tilbe dyret og dyrets bilde ved hjelp av φαρμακεία (pharmakeia) som betyr «medisin». At CNN som i realiteten fungerer som et talerør for demokratene og regimet i Washington -begynner å ta til orde for påbudt vaksinering er ikke det minste overraskende. Helse og omsorgsminister Xavier Becerra skal ha slått fast at det er myndighetenes å vite hvilke amerikanere som ikke er vaksinerte, melder Fox news. Biden administrasjonen krever med andre ord full kontroll over hvilke amerikanere som er lydige og hvem som er problematiske og derfor trenger å få såkalte «press-team» eller «informasjonsagenter» bankende på døra. Med andre ord er det ikke bare pent kledde utsendinger fra Vakttårnet som nå vil banke på dører. men også agenter for Biden administrasjonen som vil omvende folk til å ta vaksinen. Jeg tror vi alle ser hvilken vei dette går -og det vi tror ligge fast er at Covid-19 vaksinen så avgjort er en del av «the beast system» som Åpenbaringen sier vil komme.

Facebook Comments

17 tanker om “CNN tar til orde for påbud om Coronavaksinering og Covid-19 pass og Biden administrasjonen vil la hjernevaskingsteam banke på døra til ikkevaksinerte

 1. Wow, grenser for hva slags paranoid vrøvl som skal komme ut av at man ønsker å banke på dører å tilby informasjon.

  Ingen plikt til å åpne døra og heller ingen plikt til å gjennomføre noen samtale hvis man gjør det.

  Et rikt indre liv har dere 😂

  3
  11
  • Det er interessant å lese div meninger her inne på søkelys, ikke minst hva enkelte mener denne vaksinen kan gjøre med deg åndelig.
   Er vi åndelig modne bør vi finne bibelvers som støtter våre påstander som f.eks at vi mister Den Hellige Ånd ved å ta vaksinen. Hvilket bibelvers kan vi vise til her?
   Vi kristne trenger ikke å blir mer latterliggjort enn «nødvendig» i en verden hvor vi blir mer og mer uglesett.

   Ja, det ligner på det som skal komme, det er en slags forløper til det som til slutt blir dyrets merke. Den blir sett på som en «frelser» for at vi skal få friheten tilbake, og at vi er villig til å bøye oss for myndighetene.
   Men hva med alt annet vi bruker til daglig?

   Om vi har så sterke meninger om denne vaksinen, hva med alt det andre som peker i samme retning? Sier vi A, bør vi også si B.
   Betaler vi kontantløst? Dette er også en del av systemet..
   Teknologien bak dyrets merke er noe vi daglig bruker, der er mye som ligner på det som skal komme, på lik linje med vaksinen.

   Men det er selvsagt lov å være skeptisk til hva en putter i seg, denne vaksinen er ikke utprøvd nok til å kalle den trygg (bivirkninger, senskader…), snarere tvert imot.
   Personlig velger jeg av den grunn å holde meg unna vaksinen, men jeg har all respekt for de som velger å ta den, deriblant misjonærer som ikke har andre muligheter for å reise dit Gud har kalt dem til å misjonere.
   Det er også et faktum at coronaen kan være svært så stygg i enkelte tilfeller, jeg vet personlig om dødsfall og flere som har slitt i over ett år etter å ha blitt smittet.

   6
   1
  • Nick.
   Det jeg har registrert på kristne som har tatt vaksinen er at de er blitt mer arrogante overfor oss som ikke har tatt vaksinen.
   De snakker på en måte som gjør at man føler at de klandrer oss som ikke vil ta vaksinen for deres miserable liv.
   Jeg har også merket meg at de hardnakket må forsvare seg.
   De blir irritert når du stller spørsmål med om dette er galt ut fra et åndelig perspektiv. Det blir nesten som kristne homoseksuelle som hele tiden må forsvare sin synd og sitt likekjønnede ekteskap.
   Eller kristne som drikker og fester.
   Det å ta vaksinen er et åndelig valg. Det viser at du ikke stoler på Herrens løfter og ord.

   3
   1
  • Fri Pinsevenn:
   Jeg kan ikke argumentere imot dine påstander, det kan hende du har rett i det du sier. Av de jeg kjenner som har tatt vaksinen så har jeg ikke merket noen forskjell før/etter.
   Jeg er uansett ute etter Bibelske sannheter, noe vi alle burde. Det er der vi bør bygge våre påstander, hvis ikke kan en være åpen for mye rart.
   Jeg er ellers helt enig med deg i å stole på Herren, å ta vaksinen kan være et tegn på at en ikke gjør det. (men der kan være andre årsaker også)
   Husk alltid på Romerne 14 i slike situasjoner; det er viktig å ikke «se ned» på de som evt ikke skulle føle seg like trygg i troen.

 2. Enig med Roperid.

  Det er litt trist at noen kun svart/hvitt. Heldigvis er det mange flere som ser flere nyanser og som ikke tolker alt i verste mening.

  At CNN er et talerør for demokratene, dog ikke så ukritiske som man kan få inntrykk av her, kan være problematisk.
  Det var og er i grunnen et like stort, om ikke større, problem at Fox ukritisk forherliget alt som kom fra republikanerne. Spesielt det som kom fra deres Messias Donald Trump. Nå skal det også sies at de har bakket litt ut, og støtter ikke Trump like ukritisk som før.

  4
  4
 3. Senile Biden er besatt av at folk skal ta denne rottegift fra helvete.
  Denne vaksinen er farlig både for dem som har tatt den og oss andre.
  Flere advarer nå om at man faktisk kan bli uvell av å være sammen med folk som er vaksinert.
  NÅ ..5 ganger har eg nå fått hodepine,muskelsmerter ..
  Blitt øm i kroppen når eg oppholder meg sammen med vaksinerte..
  Hva er dette? skrives det på Facebook.
  Bare det å komme i nærheten av som er vaksinert kan gi deg helseplager.
  Ikke ta denne vaksinen fra helvete. Den er Satans verk og vil gjøre noe med deg åndelig. Mange av de kristne som har tatt vaksinen, har mistet Guds nærvær i livet.
  Det er ikke tvil om at vaksinen gjør noe med folk åndelig. Som kristne er vi et tempel for Den Hellige Ånd -og det å tilføre kroppen noe som vi vet er fra Satan, er galt.
  Hva samkvem er det mellom lys og mørke?
  Dere som lar dere forføre til å ta forløperen til dyrets merke, vil komme til å ta dyrets merke nå det rulles ut om kort tid.
  Ikke ta denne vaksinen. Det er forførelse i hvert eneste stikk..

  5
  2
  • «Blitt øm i kroppen når eg oppholder meg sammen med vaksinerte»

   😂 Tror kanskje de vaksinerte lyser i mørket også 🤪

   «Mange av de kristne som har tatt vaksinen, har mistet Guds nærvær i livet.»
   Jeg benekter ikke sett det kan ha skjedd, men jeg tror ikke det har en sammenheng med vaksinen.
   Mange som kommenterer her på Søkelys, som kaller seg kristne, kan umulig ha Guds nærvær i livet.
   Så mange stygge karakteristikker, hånlig omtale og nedsettende omtale er ikke et Guds barn verdig. Det er en hån mot Gud.

   3
   1
 4. Hjernevaskingsteam kan være mer nærmere sannheten enn vi kan ane. Ingen vet hva denne dritten kan gjøre i folks kropp over tid. Blir ikke ovverasket omkjemisk lobotomi blir et av resultatene.

  Ødelagt nervesystem og infertilitet, er jeg ganske sikker på at vil være blandt konsekvensene, selv om vi ikke kan si at det er slik enda. Har hørt sensurerte leger og helsepersonell uttrykke seg om mistanke om tidlig demens og utvikling av parkinsons også. Så tror ikke jeg er helt på jordet i mine mistanker.

  6
  2
  • Målet er at alle skal vaksineres.
   FHI kjører sin kampanje som Goebbels kjørte sine kampanjer med propaganda under Nazitiden.
   SNART ER DET DIN TUR, heter det i budskapet fra FHI.
   Jeg vil takke nei når turen kommer til meg.
   Ikke planer om de skal få «vaksinert» meg frivillig.
   Det vil ikke skje.
   Det Biden har beordret kan best sammenlignes med å sende brunskjortene ut for å presse folk til å ta en drepende rottegift.
   Håper folk har krefter til å motstå å ta dette dyrets merke.

   2
   2
  • Eneste FHI truer med er at det kan ta månedsvis før du får tilbudet igjen om du takker nei. AKKURAT som Goebbels ja 😂😂😂😂

   3
   5
 5. Det er flere leger, forskere, helsepersonell som advarer mot vaksinen. Men spesielt bruker jeg og se på dr. Sherri Tenpenny – som er kristen, og har studert vaskiner i 21 år – i 40.000 timer. Her har du en oversatt artikkel:

  https://viktigviten.no/covidvaksinens-kryssreaksjon/

  Hun sier at når du først har fått vaksinen på innsiden, så vil skadene ikke kunne repareres. Vaksinen kaller hun i ett annet intervjue en drapsmaskin, lagd av folk med ufattelige mye penger og veldig dyktige – men destruktivt. Du kan få hjerteproblemer av det, nyreproblemer, demens. ALS etc. etc. Og langtidsvirkningene vet ingen.

  Viktig viten tar også opp dyreforsøk av vaksinen – hvor dyrene rett og slett dør – ikke med første øyekast – men når de blir utsatt for eks. Sars virus, så pga vaksinen, slippes viruset forbi immunsystemet:

  https://viktigviten.no/redd-barna-fra-vaksinen/

  Jeg vil også anbefalle å gå på http://www.viktigviten.no – hvor bla. Covidfilmen er – som gir deg en bakgrunn – hvorfor alt sammen er feil.

  Ellers synes jeg Mike Yeadon, som har jobbet i Pfizer og medisinindustrien i 32 år, og har hatt ledende stillinger – forteller mye interessant (svensk tekst under):

  https://www.vaken.se/michael-yeadon-vakna-och-agera-innan-tiden-rinner-ut/?fbclid=IwAR2D8-Cnhr_y5Ay2Hrmbe7l0theDS3IK_p_827Z5QFRlKNWznTNDitcQ4kU

  8
  1
 6. Du signerer med «Jesu venn og Guds barn». Hva ville Jesus sagt til at du omtaler andre slik du gjør?

  PS!
  Både Biden og Trump har fått denne injeksjonen fra Satan.

 7. Umulig å ikke le høyt av all spinnvill overtro, religiøs fanatisme, ukunnskap, ideologisk blokkering, politisk hat og konspirasjonsteorier her.

  Morsomst er at de verste alarmistene og forblindede fornekterne gjør seg skyldig i alt de hevder motstanderne representerer.

  Informasjonen fra redaksjonen er like nyansert som et sjakkbrett med to ruter.

  Men det er ikke annet å vente fra religiøse fundamentalister. De er troendes til mer enn litt av hvert. I de religiøses fantasiverden er alle overnaturlige, uvirkelige og umulige forklaringer like sanne.

  Sier som husguden Kevin Copeland: Ha ha ha ha!

  😜😄😅🤣
  😷😷😷😷

  5
  4
 8. Jeg er veldig usikker på om de som skriver på denne nettsiden evner å skille mellom hva som er et produkt av deres egen synsing og hva som egentlig står i Bibelen. Eller om de ønsker å vite noe om det. Men jeg er ganske sikker på at de ikke vet stort om den antikristelige kulturen i de store it-selskapene. Hvis det som skrives om covid-vaksiene skulle være sant vil dette nettstedet garantert være en ønskedrøm for antikrist. Her kan han identifisere alle farlige og ufarlige motstandere og her kan han lære seg hvordan de tenker. Og ikke minst, hvordan de kan spores av for å ledes til å tro hva som helst. Enorme computere jobber med slikt hele tiden. De har gjort det i flere tiår. «Big data» og kunstig intelligens har tatt dette mange skritt videre.

  Ett helt grunnleggende prinsipp i Bibelen er at ingen kan lure noen til å gå fortapt. Mennesker må kun stå til regnskap for sine ærlige valg. Hvis valgene derimot er basert på likegyldighet eller selvbedrag, bevisste negative motiver eller at man bare lukker øynene for det åpenbare, så sier Bibelen noe om at man må stå til regnskap.

  De fleste it-selskaper krever at man klikker på «accept», «jeg godtar betingelsene» eller «jeg har lest» «terms of use» ol. Og de som har lest hva de krever vet at ett slik klikk er tusen ganger værre enn å ta en vaksine når det gjelder å ovegi seg til en «ond makt». Og enda værre blir det hvis man bygger inn moduller fra slike selskaper i et nettsted. Mange av dem er laget for å være angiverfunksjoner og alt skjer på nettsiden blir lagt til hver enkelt brukers profil. Slik informasjon blir solgt og kjøpt hele tiden som om det skulle vært hvilken som helst annen vare.

  Jeg vil gå så langt at jeg sier at alle de som ikke forstår dette er fanget i den kulturen it-selskapen har skapt på internett. De lever i en virkelighet på siden av den virkelige. Og absolutt ingen ting annet kan gi så mange asossiasjoner til det som står om antikrists i Bibelen og de som skal skje i rellasjon til fremviksten av han rike. Men knapt noen ønsker å «se det».

  Hvis man sammenligner folks holdninger til dette med det mange oppdaterte kristne trodde for noen tiår siden vil man få en åpenbaring av utvikliningen. Og verdens første superkomputer ble kalt «the beast». Den hadde omtrent like mye regnekraft som en mobiltelefon til tusen kroner. Og nesten ingen spør seg hva all denne datakapasiteten brukes til. Lett tilgjengelig informasjon men alle er likegyldige. Som om de synker sakte ned i en varm og behagelig hengemyr uten å tenke på hva som skjer når hodet går under.

  2
  1
  • Takk for godt innlegg!!

   Jeg regner med at de fleste her på Søkelys selvfølgelig ikke er på f.eks Facebook.
   Dersom koronavaksinering betyr at norske politikere overvåker oss, må jo å registrere seg på Facebook være å invitere big tech til få lov til å overvåke oss.
   😉

   1
   1
 9. Biden administrasjonen vil la hjernevaskingsteam banke på døra til ikkevaksinerte
  Ja, det samme ville skjedd med trump som president.
  Også trump er vaksinert!!
  Jeg ler meg skakk av all overtro her på søkelys!

  4
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *