Nedtelling til Shemitah, vil Jonathan Cahn få rett?

Mulige dårlige Kina-tall og amerikansk renteøkning kan ryste aksjemarkedet

stock-marked-china.ytNedtellingen til Jonathan Cahns “Shemitah-teori” går nå inn i sine siste dager. Førstkommende søndag er som kjent den siste siste dagen i den jødiske måneden Elul, og i følge Jonathan Cahns teorier har den 29 Elul de siste år vært forbundet med et større kollaps i størrelsesorden 7 prosent på 29 Elul. I år faller som kjent den 29 Elul på en søndag, og dermed har det spekulert i om noe kan skje enten fredag 11 september, på dagen 14 år etter terroraksjonene mot USA i 2001. En annen teori er at et slikt fall vil kunne finne sted den påfølgende dagen som dermed vil kunne gi en ny “black Monday” Nylig var Jonathan Cahn gjest hos Sid Roth hvor han også svarte på spørsmål fra seere

Verdens aksjemarkeder kan stå foran en ny urolig uke hvor markedet må forholde seg til en rekke usikre økonomiske data fra Kina. “De globale aksjemarkedene er i høy beredskap i påvente av at Kina de neste dagene slipper en rekke nøkkeltall for utviklingen i august,” skriver E24 søndag. En rekke viktige økonomiske data vil bli sluppet denne uken, tall som gir en pekepinn på hvor sterk den kinesiske økonomien egentlig er. I løpet Vincent Quinonesav den kommende uken vil kinesiske myndigheter slippe månedlige handels og inflasjonstall, produksjonstall fra industrien samt tall fra detaljhandel og data fra anleggsmidler. Disse tallene vil være en pekepinne på hvordan tilstanden er i den kinesiske økonomien. I forrige uke la Kina frem elendige tall for den såkalte PMI indeksen og dette sendte verdens børser nedover. Mange frykter at veksten i den kinesiske økonomien har bremset opp. PMI-indeksen viser forventningene i industrisektoren, og er nå på sitt laveste på tre år og mange frykter at flere dårlige tall vil kunne utløse et større “Sell of” i i verdens aksjemarkeder.

Fredag avsluttet de fleste av verdens børser i rødt anført av Tokyo børsen som falt 2,15 prosent. Hong Kong børsen var forsiktig ned, men i i Europa var aksjemarkedene ned mellom 2,2 og 2,8 prosent. Heller ikke Wall Street klarte å avslutte uken i pluss og Dow Jones indeksen endte ned 272 poeng eller 1,66 prosent . Også S&P500 og Nasdaq avsluttet uken med røde tall. De kommende 10 dager kan være risikofylte og et moment som også kan spille inn er den neste rentebeslutningen fra den amerikanske sentralbanken som kan komme torsdag 17 september. Aksjemarkedet frykter at den amerikanske sentralbanken vil heve renten, noe som normalt sett ikke er gunstig for aksjemarkedet. En av dem som ikke anbefaler folk å ha penger i aksjemarkedet, er Jonathan Cahn. Kristne gjør kanskje lurt i å selge seg ut av aksjemarkedet i denne uken.

Kan USA stå foran en rystelse i løpet av de neste månedene, en dommens rystelse? Hør hva Jonathan Cahn nylig repeterte på Sid Roth show

https://www.youtube.com/watch?v=9nPkd4C_xa4

Et mørke har senket seg over Obama’s Amerika og sanne kristne vil komme til å bli forfulgt. Lunkne og liberale kristne som går på kompromiss vil ikke få merke på denne forfølgelsen, fordi de er like ufarlige som en gammel tannløs løve. De sanne Jesu etterfølgere som er i brann for Jesus vil møte forfølgelse også i Amerika,” sier Levi Price som oppfordrer amerikanske kristne på å forberede seg. Sjekk ut hva Levi Price har å si:

https://www.youtube.com/watch?v=ntwQKcq9L7I

 

 

3 tanker om “Nedtelling til Shemitah, vil Jonathan Cahn få rett?

 1. Idag sitter Jonathan Cahns og biter negler.
  Han og mange andre med han, ønsker av hele hjerte et ragnarok av dimensjoner. Men han blir nok skuffet…La gå med at alt ikke er så bra i vår del av verden, men vi har vi aldri hatt det bedre. Synd og straff til tross, det er nok ikke så ille i Guds øyne som mange vil ha det til.
  Men om det kan være til noens trøst, den 3. verdenskrig er begynt, det sa tilogmed selveste paven. Etniske konflikter mellom folk og land har startet for alvor. Akkurat det som Jesus sa ville hende i de siste tider.
  De 12 israel -stammene klamrer seg til landene sine, jeg også, men en dag må vi forlate Norge, alle som en av oss, men ikke alle av eiendomsfolket får komme inn i et stor-Israel. Ikke så rart det, slik som all ting har blitt…Men hedningene vil nok sørge for at vi må reise, men kanskje ikke før om 100 år?
  Jeg stoler nemlig ikke helt årstallet til Langesæther, året 2027….

 2. Jada langesæter..vi kristne har tatt feil i alle år,mens du, en bonde fra gokk, motsier bibelen i alle ledd,har regnet ut når Jesus kommer og forkynner George Bush som antikrist, tror på frelse ved gjerninger og kaller Paulus en falsk profet. Du er på vei til evig pine med dine eventyr. Omvend Deg til Jesus og bekjenn din synd. Du fremstår som gal.

 3. Hei Torstein.
  Du er deg selv lik, og det er bra det…Men du har ikke sett hele den bibelske historien under ett. Derfor er det litt vanskelig å godkjenne alt det du skriver.
  Dersom vi ikke ser at Guds Eiendomsfolk er de 12 israel -stammene, så er det liten vits i å gå noe særlig videre i bibeltydingen.
  De aller fleste,kaller israelittene for jøder, og alle “jødene” i Israel kaller de for Guds utvalgte folk. Men hvem er jøder, ca. 90 prosent av dem er konverterte jøder. Altså ikke fra Juda stamme som de ekte jødene kommer fra.
  Trøsten er at de fleste innflytterne i Israel idag er fra Israels 12 “tapte” stammer. Bare 5 prosent av innbyggerne i Israel er ekte jøder.
  Dersom vi ser dette klart, kan vi komme oss videre.
  Les gjerne i Evangeliekirken Arendal sine nettsider.

Det er stengt for kommentarer.