Massemedias hykleri om fengslet “County Clerk” som ikke vil utstede ekteskapsattest til likekjønnede par

“Dersom Guds Ord ikke er verd å kjempe for, da vet jeg ikke hva som er det!”

står-fast-i-troStår fast i troen tross omfattende svertekampanje fra den sekulære presse:  Massemedia og enkelte kristne miljøer, inklusiv den kontroversielle sekten “Westboro Baptist Kirke” som driver nettstedet “godhatefags.com og “godhatetheworld.com”  har etter at den kristne kvinnen Kim Davis ble kastet i fengsel forsøkt å stille den kompromissløse kvinnen i dårligst mulig lys. Massemedias forsøk på å fremstille Davis som en hykler med en uggen fortid som skilt og gift tre ganger har langt på vei lykkes overfor mennesker som ukritisk tar i mot alt mainstream media forteller dem. Det disse behendig glemmer å fortelle, er at kvinnen ble radikalt frelst under en begravelse av sin svigermor for fire år siden, melder Breaking Christian News

Som omtalt flere ganger her i Søkelys ble sorenskriver Kim Davis tidligere i denne uken franklin-grahamkastet i fengsel på ubestemt tid som en konsekvens av at hun ikke vil gi sin godkjenning til såkalte likekjønnede ekteskap. Den sekulære presse har igjen og igjen forsøkt å fremstille henne som hyklerisk på grunn av sine tre skilsmisser, men det de ikke nevner er at Davis ble frelst etter hennes skilsmisser. Davis dype hengivelse til Kristus er grunnet i den kjærlighet og nåde hun mottok ved sin omvendelse i 2011 for bare fire år siden. Denne omvendelsen etterfulgte et liv i syndens dyp hun selv hadde skapt. I en uttalelse sier kvinnen dette: “Dersom Guds ord ikke er verd å kjempe for, da vet jeg ikke hva som er det.” En rekke kristne personligheter, deriblant dr Michael Brown og Franklin Graham har gått ut med støtte til den nå fengslede kvinnen. Imidlertid har den religiøse sekten Westboro Baptist kirke som blant annet driver nettstedet “God Hate Fags og God Hate The World” gått i strupen på den kristne kvinnen. Westboro Baptist kirke er en religiøs strømning som holder fast på en ekstrem kalvinistisk forståelse og aksepterer ikke andre menigheter som kristne. Mer om kvinnens omvendelse og hengivelse til Kristus kan leses fra Billy Graham org.

2 tanker om “Massemedias hykleri om fengslet “County Clerk” som ikke vil utstede ekteskapsattest til likekjønnede par

  1. Tenk at det finnes mennesker som henne! Håper jeg også er i stand til å stå imot “verden” og holde fast ved Jesu ord når forfølgelsen kommer. Det er sterke krefter som ønsker å fjerne all kristendom fra samfunnet og som presser på for å få oss til å akseptere det Gud kaller synd. La oss ikke skremme, men holde fast på sannheten.

    • Sant, det er få slike. Litt synd at enkelte kristne faktisk bruker hennes fortid til å tale ille om henne. Det ser ut som om mange i vår tid glemmer at man får en ny start, en ny fødsel når man kommer til tro på Jesus Kristus, verdens frelser.

Det er stengt for kommentarer.