Nedtelling til oppfyllelsen av Dana Coverstone`s profetiske drøm? Barker sammen i gatene

Black Lives Matter, venstreekstreme og Antifa basker nå sammen med patriotiske grupperinger i amerikanske byer. Antifa/Black Lives Matter/Soyboys versus patriotiske “Proud Boys” som har fått mer enn nok av pøbelens herjinger, lovløshet, ildspåsettelse, plyndring og ødeleggelser, tar nå til motmæle og konfronter de venstreekstreme i gatene i Portland. Scenene som nå utspiller seg i Portland og andre demokratisk kontrollerte storbyer vitner om en dyp splittelse i det amerikanske samfunnet. Mange frykter at volden og konfrontasjonene vil bli stadig mer blodig ettersom høstens presidentvalg rykker nærmere

Når man ser scenene fra fra Portland hvor venstreorienterte og patrioter braker sammen i regelrette gatekamper minner det sterkt om det som Jesus sa ville komme i de siste dager: “Da sa han til dem: Folk skal reise sig mot folk og rike mot rike, og store jordskjelv skal det være og hunger og pest både her og der, og det skal skje forferdelige ting og store tegn fra himmelen. (Luk 21,10-11) Noe annet som rinner i mine ører er inneholdet i pastor Dana Coverstone`s tre profetiske drømmer omkring september, oktober og november 2020. Alt som skal til for å fremprovosere det kaos og den krisen pastor Coverstone angivelig har fått profetiske drømmer om, er en gnist. Kimen til konflikt, bråk og væpnede sammenstøt har vi alt sett, og mange troende maner nå Guds folk til bønn om legedom for nasjonen.

https://www.youtube.com/watch?v=-LI1DoXPgkk

Pastor Coverstone`s profetiske drøm om september og november

Pastor Coverstone`s profetiske drøm om oktober

https://www.youtube.com/watch?v=GTtXEncbLEo

9 tanker om “Nedtelling til oppfyllelsen av Dana Coverstone`s profetiske drøm? Barker sammen i gatene

 1. Trist og leit. Ja, nå må landet bokstavelig ta seg sammen. Trump har fortsatt sin narsissistiske valgkamprus og skapt sår med splitt og hersk-politikk. kun for å oppnå personlige likes og skamros fra nikkedukkene han omgir seg med.

  Det viktigste er at Trump blir avsatt så helingen/legingen kan ta til. Ethvert alternativ som tar demokrati, liberale rettigheter, likeverd og rettferdighet på alvor, kan gjøre America great again og forene de forente stater.

  USA trenger å gjenopprette rollen som «den voksne» og ansvarlige. Utlendingene ler av Trumps politiske realityshow, hans løgner, klovnestyre og skamløse rasering av landet som supermak. Trump faller fullstendig for smiger og diktatorkompisene ler av naiviteten og hvor lettlurt han er. Folk i demokratiske samarbeidsland ler av hams manglende politiske kompetanse. Han er god på å kjøpe seg venner, skape konkurser og bytte koner.. Og han er en strålende folkeforfører.

  2
  5
  • Dersom Biden taper og Trump vinner blir det bråk. Da vil venstreliberale barke sammen mot patrioter og konservative.
   Dersom Biden vinner og Trump taper vil det også bli bråk. Da vil de samme kreftene barke sammen i gatene.
   Demokratene er i ferd med å fullstendig fjerne Gud fra deres plattform, og amerikanerne er forskremt av terroren de ser venstresiden utfører i amerikanske storbyer -og mange av disse vil stemme Trump ved valget.
   I tillegg meldes det om et exodus av folk som rømmer demokratisk styrte storbyer og delstater til fordel for områder hvor urbane venstrevridde ennå ikke har lykkes med å gjøre byer og delstater om til demokratisk kontrollerte shithole. Dette vil styrke Trump i vippestatene hvor valget blir avgjort.
   Utlendinger ler av Trump -mulig det -men det er ikke disse som skal stemme ved høstens valg.
   Europa har nok med å ordne opp i sine egne problemer.
   Kristne amerikanere kjenner sin besøkelsestid og vil aldri stemme på demokratene -da disse representerer det ytterste venstre. Kristne vil stemme Donald Trump til høsten, uten at det vil forhindre at det blir bråk.
   Demokratenes naive ideologi har ødelagt California og folk flest ønsker ikke å bo i ødelagte skitthull
   https://www.youtube.com/watch?v=nqvF_U2jn_0
   Jeg tror Trump vil bli gjenvalgt for fire år og det vil medføre bråk og uro. Hvorvidt disse drømmene denne pastor Coverstone har hatt er profetiske eller bare drømmer gjenstår jo å se.
   Mange kristne tror at Gud bruker disse drømmene til å advare nasjonen
   Jeg selv har en avventende holdning og vi får vente og se..

 2. Trump vil ha mer våpen, mer olje, mer Gud. Og færre avtaler. Han sier ja til vold, forurensning, indoktrinering, hvit nasjonalisme og handelskrig. Han frir til de kristenkonservative selv om han bryter deres bud og ikke tror på deres Gud. Dette er endetidstegn. Men er enden nær for Trump – eller for fornuft og samarbeid?

  For dem som venter på Jesus, kan sjekke disse profetiene:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Unfulfilled_Christian_religious_predictions

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_dates_predicted_for_apocalyptic_events

  1
  5
 3. Trump har dessverre nokså egenkjært forsterket motsetningene. Han tenker som en kynisk realityshow-deltaker og har skapt Amerikas uforente stater for selv (så vidt) å klare seg.

  Også trollfabrikker i Russland og Kina nører opp under sterke meninger i ALLE leire i USAs mange konflikter. Økt debatt-temperatur skaper økt uro, som feber. I gamle dager angrep fienden gjennom militære aksjoner utenfra. I moderne cyberkrig vil fienden isteden lamme samfunnet innenfra. I første generasjons cyberangrep ble infrastruktur som strømforsyning osv. forsøkt rammet gjennom hacking av systemene utenfra. Bedre krigskunst er om angriperen får landets innbyggere til SELV å slukke landet ned. USA er utsatt for nettopp dette: polariseringen blir forsterket av utenlandske makter for å undergrave politiske systemer, sosial stabilitet og så videre. Trump ser ut til å gi blaffen i hardt opparbeidede rettigheter i en demokratisk velferdsstat. Så lenge han får sine likes fra TV-evangelister, Ku Klux Klan eller minstepensjonister, gir han blaffen i resten og splitter gjerne.

  Nære medarbeidere og kloke analytikere sier at Trump tror politikk og samfunnsbygging er som å bygge en skyskraper eller få fiksere til å betale elskerinner for å holde munn. Politikk er et annet fag enn handel og vandel og triksing og fiksing med penger. Reality-egoisten er lett å manipulere fordi han faller så totalt for smiger og etterplapring, og Putin kan dermed lure Trump trill rundt. Trumps avgåtte medarbeidere bekrefter jo en etter en mannens inkompetanse.

  Mange ønsker nå å stemme på Biden, ikke fordi han er perfekt, men for å stoppe samfunnsforvitringen som Trump i stor grad forårsaker. På samme vis vant Trump i 2016 fordi mange ikke ønsket Hillary Clinton av ulike grunner (selv om hun jo fink tre millioner flere stemmer i 2016…)

  2
  3
  • Jeg ser at mange kristne plasserer Antikrist i USA…
   Finner ingen begrunnelse i Skriften for det.
   Antikrist vil være en skikkelse som forkaster at Kristus er Guds Sønn kommet i kjød.
   Jeg tror vi må lete i islam etter Antikrist.
   Bare tenk på hvordan Islam har ridd frem på i hele den vestlige kultur og formelig gått fra seier til seier.
   I løpet av noen få år har hele den vestlige verden bøyd seg for islam og fredens religion.
   Selv de formelle kirkene har langt på vei bøyd seg i respekt for islam.
   Rent personlig tror jeg at Antikrist vil stå frem fra gamle bibelske kjerneområder.
   Muligens fra stedet hvor Satan bor.. I Pergamum (åpb 2,13)

  • Den siste jeg tror er han i videoen 😉
   (men andre tror jo det) Jeg tenker nok mer som deg.
   Hadde et ørlite håp om at han jeg skrev til så videoen.

Det er stengt for kommentarer.