Natosjef Jens Stoltenberg avviser Russland og Putins krav om at NATO må holde seg ute av Ukraina

NATO og Russland er på kollisjonskurs om situasjonen i Ukraina. President Putin har sagt at Russland har trukket en rød linje og vil ikke tillate at Ukraina blir medlem av Nato eller at alliansen kommer ennå nærmere Russlands grenser. En krig kan komme tidlig på nyåret da frost i bakken vil gjøre at russiske stridsvogner og militære kjøretøy ikke blir forsinket av mudd og gjøre. En hardnakket Stoltenberg insisterer på at det er NATO og Ukraina som må avgjøre et eventuelt Natomedlemskap og ikke Russland

3 tanker om “Natosjef Jens Stoltenberg avviser Russland og Putins krav om at NATO må holde seg ute av Ukraina

 1. Da er hvertfall den røde linjen som Putin har satt , krysset. Så gjenstår det å se om han er like tafatt med røde linjer , som Obama var i Syria.

  Når Putin var barn/ungdom i St. Petersburg , så måtte han at det var en ting som gjaldt når han møtte en motstander eller en rivaliserende gjeng og det var 1 Slå først 2. slå knallhardt.

  BABYLONS DAGER ER TALTE OG SNART MASJERE GOG UT MED HELLE SIN HÆR !

 2. En stridsvogn kan ta seg frem selv om det er bløtt i marken. Tommelfinger-regelen er denne : Hvis en soldat med full oppakning kan gå i terrenget uten å synke nedi marken : Så kan også en stridsvogn ta seg frem der.

  Russland er nok like klar over følgende – som jeg er : Hvis Russland skal angripe Ukraina og overta makten i hele eller deler av dette landet ; så må de gjøre det NÅ.
  Hvis de venter til Ukraina er blitt medlem av NATO : Så vil russerne få inntil 30 NATO-land å kjempe mot – alt dette ifølge NATO-traktaten.
  Russerne har drevet med militære operasjoner før – mens vi andre gaflet i oss ribbe og pinnekjøtt ( operasjoner på Frans Josefs land for 4-5 år siden ). Det vil ikke undre meg om D-dag klokken H er 1. juledag 2021 i grålysningen – kan hende samordnet med et kinesisk angrep på Taiwan samtidig.

 3. Pasifisten Jens Stoltenberg – har blitt en krigshisser. En på jobben fortalte at de andre i NATO synes at Jens er noe spesiell, og tar han lite seriøst. Eneste som tar han seriøst er USA – og dermed så støtter han seg totalt mot de – han som solgte vår hemmelige ubåtbunker – oppkjøpt av private – som leide det ut ril russerne….

Det er stengt for kommentarer.