Evangelist Svein Magne Pedersen slår tilbake mot Dagen etter å ha blitt omtalt som en av de mest vulgære vaksinemostandere i Norge av Vebjørn Selbekk

Avisen Dagen kjører en sprøytekampanje og driver en omfattende kampanje for å sverte kristne motstandere av vaksinegiften. Tidligere i denne uken hyllet redaktør Vebjørn Selbekk Jan Hanvold mens han omtalte evangelist Svein Magne Pedersen som “en av de mest vulgære vaksinemostandere i Norge”. Den tidligere kristne avisen har i flere oppslag gått hardt ut mot kristne vaksinemotstandere samtidig som avisen selv pusher Covid-vaksinen som en form for “kristenplikt”. Nå slår evangelist Svein Magne Pedersen tilbake mot Dagen og Vebjørn Selbekk i et innlegg på Facebook og kaller det en lederartikkel til stryk.

Redaktør Vebjørn Selbekk i avisen Dagen gikk hardt ut mot evangelist Svein Magne Pedersen

“Ingen advarsler eller kritiske punkter mot sprøyten i en lederartikkel av redaktør Vebjørn Selbekk den 6. desember i år. Kun angrep på de som har motforestillinger mot Covid-19 sprøyta. Han kaller meg “en av de mest vulgære vaksinemostandere i Norge”. Selbekk har tydeligvis ikke satt seg inn i hva sprøyta inneholder og de enorme skadevirkningene. Å gå til frontalangrep mot oss som er kritiske til denne livsfarlige injeksjonen uten å å høre på hva verdens ledende forskere og vitenskapsfolk sier, kvalifiserer til stryk, journalistisk sett. Selbekk bruker sin stilling til å drive propaganda for sitt syn. I artikkelen nevnes ikke skadevirkningene av denne farlige sprøyten. Ifølge FHI sin statistikk er til nå 236 døde etter å ha tatt injeksjonen. Over 44.000 har fått bivirkninger. Av dem er 4195 ansett som alvorlige. Dette er bare toppen på isfjellet, for mange skadevirkninger blir ikke rapportert. Mange har blitt invalidisert og har måttet slutte i jobben. Heller ikke et eneste ord om de mange som lider alvorlig og angrer på at de lot seg påvirke til å ta den. Venner og kjente, sykepleiere og leger har gjort seg skyld i slike overgrep. På vårt forbønnskontor i Vennesla mottar vi over 40.000 telefoner i året. Her forteller folk om hvilke skader sprøyten har forårsaket hos dem selv og andre. De forteller også om venner som er døde like etter at de tok den fatale “vaksinen”. Jeg har all grunn til å advare mot denne giftsprøyten. Langtidsvirkningene kjenner vi ikke til, for sprøyten er jo ikke utprøvd, bare “hastegodkjent”.

Pastor Sten Sørensen har sviktet og latt seg ukritisk påvirke av dem som står bak agendaen.

Selbekk kunne jo også prøve å undersøke hvorfor vel utprøvde medisiner som Ivermectin og Hydroxyklorokin ble fjernet fra hyllene og gjort utilgjengelige for syke idet Covid-19 sprøytene ble lansert. Disse kunne ha reddet mange liv. Hvorfor spør man heller ikke hvorfor skadene øker proporsjonalt med antall injeksjoner. Hvorfor undersøker ikke Dagen hva forskningsrapporter fra utlandet sier? Hvorfor spør ikke Selbekk den skarpsindige norske forskeren Hanne Nabintu Herland hva hun mener om saken i sine publikasjoner på nettet? Hun er grundigere enn Dagens overfladiske og populistiske fremstilling. Jeg hevder fremdeles at norske pastorer og forkynnere har sviktet i denne saken, men latt seg ukritisk påvirke av det verdensvide maktapparatet som står bak denne agendaen. Er man helt blinde for de store ødeleggelsene i samfunn etter samfunn, i land etter land hvor totalitære krefter undertrykker folket med sprøyta som virkemiddel? Verden står på randen av kaos mens Dagen angriper de som advarer mot globalistenes maktovergrep ved hjelp av sprøyteagendaen. OG TIL SLUTT: Påstanden om at “hadde de som døde, tatt sprøyten, hadde de levd i dag,” er en påstand som ikke kan bevises. Sprøyta tar jo også liv! Hvis man skulle få korona er det tross alt ikke noe man har påført seg selv. men tar man sprøyta og blir skadet for livet, vil det være noe man angrer på, en unødvendig lidelse,” skriver evangelisten i sitt innspill.

Vaksinen splitter og skaper krig

“Så enig med deg Svein-Magne. Ingen nevner det immunforsvaret vi har fått fra Herren. Hadde de stolt på Herren og hans ord hadde det ikke vært denne ‘’krigen’’blant kristne. Det er så trist, skriver Sølvi Rognvik Kvam. “det er jo mangel på kunnskap når Vebjørn S skriver dette, han er uinformert om de alvorlige bivirkninger og antall dødsfall som disse vaksinene har forårsaket, så dette blir for dumt av en avis redaktør🧐 Godt vi har en åndelig leder som deg som har forstått dette👍,”skriver Mirjam Nordby. “veldig bra skrevet , sannheten må fram om denne farlige sprøyten.Kristne ledere som snakker fram vaksinen er i villledelse..De er med på globalist agendaen til politikerene,” skriver Jan F Johannessen. Nancy Veronica Brennevann Solbakken skriver dette: “Det skumle her er at de alle fleste som har fått menstruasjonsforstyrrelser ikke er betegnet som alvorlig. Å få menstruasjonsforstyrrelser etter injeksjonen ER alvorlig, nettopp fordi legene ikke vet hva som skjer. Når jeg leser om de som har fått forskjellige alvorlige bivirkninger av ‘vaksinen’ så er alle prøvene fine, men kroppen er ødelagt.” “Har sendt Legemiddelverkets faktatall om antall alvorlige bivirkninger til Vebjørn Selbekk.
Ikke fått noen respons.Det er nå flere alvorlige bivirkninger på under 1 år enn for alle vaksiner tilsammen de siste 30 årene. Til nå i Norge over 40.000 bivirkninger og av dem over 3.900 alvorlige.Og da er 40% ikke gjennomgått ennå, da de ikke rekker over alle som kommer inn. Så tallet kan være 7-8.000 alvorlige bivirkninger.
Legemiddelverket. sier selv at det kun kommer inn ca 10% av alle, da kan tallet være 70-80.000 alvorlige bivirkninger.Men la oss kun bruke de som er rapportert og gjennomgått, som er over 3.900. Svineinfluensavaks ble stoppet når 548 hadde fått alvorlige bivirkninger.Da sa FHI v Preben Aavitsland: «Dette er en medisinsk katastrofe» Hva skal de si nå???,” skriver Mikael Micke Lewin. Vaksinen har skapt splittelse i kristenheten og de har tatt vaksinen er så vanvittig på hugget etter å forsvare og vitne om sitt valg. Det er nesten som om de har gjort en kollektiv frelsesgjerning og dersom du ikke tar del i deres dugnad blir de gretne, aggressive og spydige.

5 tanker om “Evangelist Svein Magne Pedersen slår tilbake mot Dagen etter å ha blitt omtalt som en av de mest vulgære vaksinemostandere i Norge av Vebjørn Selbekk

 1. Dei fleste har teke vaskinen. Av mine nære er det fleire som fortel at menstruasjonen forandra seg heilt. Det har NRK og hatt innslag om. Folk som aldri har hatt plager fekk det etter vaksinen.
  Eldste dattera mi som er sterk motstandar av vaksinen har fleire vener som døydde rett etter å ha teke vaksinen.
  Det er dumt å bagatelisera bivirkningane av vaksinen.
  Denne siste variasjonen “omikron” er etter det me les mindre farleg og få vert innlagt av den. Raymond Johansen kan vera glad for det. Han er sikkert fullvaksinert, men det hjalp ikkje.
  Vår Herre har skapt oss og skal menneska halda fram med å laga stadig nye vaksinar etter kvart som nye mutasjonar oppstår.
  Spanskesyka var grusom, men den og forsvann av seg sjølv etter ei stund.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Spanskesyken

  “Sunnhetskommisjonen i Kristiania fikk høsten 1918 kritikk for at ikke skolene ble stengt, forsamlinger forbudt og sporveistrafikken redusert, slik det var gjort i andre byer. Kommisjonen svarte at slike tiltak ikke ville ha betydning i en storby, der mennesker har så mange nødvendige møtepunkter, og det å skulle stenge trikk, tog, verksteder og fabrikker, restauranter og spisesaler var helt urealistisk. Antall døde av spanskesyken var likevel lavere (i OSLO)enn i landet som helhet, 0,4 % i Kristiania mot 0,6 % i landet.”

  Hjelper det å stenga ned?

  1
  1
  • Torstein : Eg tenkte på deg i går ! Det kom fram i media at den tidlegare president Trump gjekk til åtak på Israel og tidlegare president Benjamin Netanyahu. Han nytta det forferdelege uttrykket til han :” Fuck you ” ! Såleis fekk du rett : Først var Trump ven av Israel og no er han ihuga motstandar av jødane. Trump er nok Antikrist – trur eg – slik du tidlegare har skildra av Antikrist si komande framferd.
   Ja , trengselstida er i god gjenge – og bra er det !

   2
   2
  • Nei, Ture, nå har du ikke fått med deg poenget. Trump er mektig irritert på Netanyahu som var statsminister da Trump var president. Ikke jødene generelt.
   Trump trodde de to var gode venner, og Trump gjorde mye for å etterkomme Netanyahus ønsker.
   Så føler Trump seg dolket i ryggen fordi Netanyahu var den første av verdenslederne, ganske raskt etter valget, som gratulerte Biden med seieren. Da som svært så gemyttelig videohilsen. Netanyahu tok ikke hensyn til Trumps påstander om valgfusk og uregelmessigheter, men kontaktet Biden før noe var gransket.
   Jeg skjønner Trumps frustrasjon.

 2. Det eneste minus for min del med å ikke ha profil på Facebook må være å ikke få lese hva S M Pedersen skriver der.
  Heldigvis får jeg referert mye av det han skriver her på Søkelys.
  Han hevder å få mange henvendelser fra folk med bivirkninger etter vaksinen. Så han vet hva som rører seg rundt omkring.
  Og Pedersen gir heldigvis ikke etter for presset.
  Rart at ikke Facebook har fanget opp hans skriverier og stengt kontoen? Driver de ikke med sånt, da?

  1
  1
  • Jeg vet at “Hanvoldkanalen stadig er ute etter å stenge ned Pedersen og oppfordrer sine tilhengere til å klage Svein Magnes innlegg til Facebook. Jeg tror nok Facebook har slettet noen innlegg til Pedersen etter klager fra Hanvoldkanalens tilhengere, men de har tydeligvis ikke vært så alvorlige at Pedersen har endt i Facebook-fengsel.

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.