“Når verden går en vei, gå du i stikk motsatt retning og unngå konformitet med denne verden”

Vi lever i en tid der ting skjer i det åpne, men også i det skjulte. Tingene i verden er blitt mye verre, mye mørkere og Herren vil ikke at du skal være en del av det. Herren vil at vi skal være adskilt fra verden,  Med tanke på at vi nå mister friheten er det vanskelig å gjøre, og det er lett å gi opp og bli konfom med verden. Vi lever i en spesiell tid og dersom du er bekymret for hva som ligger foran, ikke hver det. Herren vil ta seg av deg. Hvis Gud er med deg, hvem kan da være i mot deg?

Det vil bli mørkere og mørker og mer og mer tvang, kontroll, kaos, elendighet, men ikke la deg bli fylt av uro og angst. Det er en som har kontroll og som er mektig til å bære deg gjennom alt dette vanskelige og kaotiske som vil inntreffe. Det som kommer til å skje kommer til å gjøre mennesker så redd at hjertet svikter. Folk vil se opp i skyene og bli så skrekkslagne at de får hjerteinfarkt. Folk vil falle døde om fordi de er redde for hva som kommer. Om du ser denne videoen. vær ikke redd, du har Gud i ryggen. Gud vil forsørge deg. Når vår konge kommer er det superbowl, partytime og jeg vil være der. Jeg vil være der med Jesus og er begeistret. Dog er jeg ikke begeistret for det kaos som vil være på jorden, Jeg er ikke begeistret for at Mr AC (Antikrist) dukker opp på scenen. Men det vil bli veldig kult når de to vitnene dukker opp. Mye ligger fremfor oss, mangler, kriser og er du bekymret -gå til Gud i bønn, er budskapet fra den unge mannen som mener dette er hans viktigste video noensinne. Den unge mannen gav sitt liv til Jesus Kristus i 2016 og hans budskap er at selv om vi går vanskelige og mørke tider i møte, er det håp i Guds løfter til sine barn. Mennesker kan svikte deg, men Gud svikter ikke og det gir håp! Amen

5 tanker om ““Når verden går en vei, gå du i stikk motsatt retning og unngå konformitet med denne verden”

 1. Apropos soldater
  Vår hær er redusert fra 13 brigader til mindre enn en brigade ( brigade = 5000 soldater ). Det er HV-soldatene som må ta støyten – med sine lette håndvåpen – om en fiende skulle angripe vårt kjære fedreland. HV har 40.000 soldater spredt over hele landet. MEN : sist uke kom det frem at HV mangler skarp ammunisjon. Videre må nye rekrutter – som blir innkalt nå – få feltstøvler som tilhører HV-soldatene. Således må HV møte en fiende uten ammunisjon til sine våpen og forhåpentligvis i sine sivile støvler / sko . Da må disse soldatene møte Ivan med gevær-kolben ( bajonetter er nok også borte fra de nye personlige våpen ) og knyttnevene. Jeg vet ikke om man skal le eller gråte ? Det står noe i Skriften om å bli overlatt til udugeligheten…

  • Vel – det er jo profetert – at dette vil skje. Og det skjer pga nasjonens synd. Vi skyter oss selv i foten.

 2. det var mer mørke, kald krig på 60, 70, 80 tallet enn i dag.
  men da var alle gamlingen her på søkelys, unge fremadstormende individer som ikke gadd å høre på gamlingene som sa at alt var bedre før!
  nå er de der, de også?

  • Så var du der igjen ; JV , med nytt dekknavn. Det må være fryktelig å være så engstelig ; at man må operere med en haug ulike slike. Forresten : Jeg skjønner at du har fått opp potetene. Ble det bra avling i år ?

Det er stengt for kommentarer.