Tucker Carlson: Når avdøde stemmer på Joe Biden

Dokumentasjoner og påstander om det mange tror er et omfattende juks med stemmer under årets historiske USA valg fortsetter å versere. I følge Tucker Carlson tv show skal flere døde ha sendt poststemmer til støtte for Biden i år. Som kjent skal stemmene håndtelles i Arizona, og blant dem som der har stemt, finner vi en kvinne med navnet Deborah Gene Christensen, som ingen har et vondt ord å si om.

Ho har sikkert vært dyktig til de hun holdt på med, de som kjente henne ble triste da de hørte at hun døde forrige mai. Overraskende nok, mange er nok litt overrasket, men selv etter sin død klarte hun å registrere seg som velger -og gi sin stemme, antagelig for Joe Biden. I videoen fra Fox News Tucker Carlson, gjengir Tucker noen ytterligere eksempler på avdøde som i år har greid å stemme. Hele dette valget virker snuskede og preget av juks -og de kommende rettssaker vil nok se til at juksemakerne i det demokratiske partiet -blir avslørt og stilt til ansvar for valgjuks og stemmejuks.  Her er Tucker Carlson gjengitt av Next News Network

Facebook Comments

3 tanker om “Tucker Carlson: Når avdøde stemmer på Joe Biden

 1. Nå har de amerikanske myndigheter konkludert med at årets valg var det beste og det mest sikre i amerikansk historie. Videre har de sagt at det ikke fremgikk omfattende juks og at Trump sine påstander ikke er riktig.

  Jeg stoler mer på de amerikanske myndigheter enn på rykter og utsagn fra folk som ikke var involvert i valget. Det akkurat som Kjell Andersen også gjorde for to måneder siden.

  1
  2
  • Korrupte myndigheter gjør nå absolutt alt retorisk for å hindre katastofen. Alt er greit, intet å se her, gå videre -er setningene man hører fra korrupte lokale myndigheter. Noen av dem demokrater, andre republikanere. Hvem vil vel frivillig innrømme at deres adminstrasjoner er korrupte, ute av stand til å avdekke stemmejuks.
   He he. Dette er som forventet. Når denne saken er ferdig i rettsapparatet vil 2020 valget bli omtalt som et historisk juksevalg.
   Svampen er i krig med Gud selv og vil finne at de vil tape.

  • Tydelig at svamper som man brukte i barneskolen for å viske ut det som sto på tavlen har gitt Arnt A og Kjell Andersen alvorlige traumer.

   Jeg antar fra det de skriver at de allerede den gang var i konflikt med virkeligheten og med lærerene på barne og ungdomsskolen. Det forklarer alt dette hatet mot svamper.

   Deres kamp mot svamper forklarer deres veldig lave nivå.

   3
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *