Oppsiktsvekkende utsagn av Levi Jensen: “Satans folk dør av Corona” -ikke Guds folk”

“Folk dør av Corona, men de som dør av Corona er Satans folk, men ikke Guds folk,” forteller Levi Jensen til sine følgere og forfølgere

Et 18 sekunders klipp av Levi Jensen lagt ut på Hanvoldkanalen burde vekke noe oppsikt. Selv om klippet mest sannsynlig er hentet ut av en kontekst facebook-gruppen ikke presenterer,  er utsagnet likevel oppsiktsvekkende nok. Såpass oppsiktsvekkende at vi anbefaler Levi Jensen å forklare hva han mener med setningen. I følge Jensen “dør folk av Corona. -Er det Guds folk som dør?” spør Levi Jensen retorisk og svarer “Nei, ikke det. Satans folk dør, det er det som er sant vettu,” siterer Hanvoldkanalen uten å fortelle mer om den eventuelt omkringliggende konteksten hvor han først snakker om at han tar nødvendige smitteverntiltak og unngår såkalt “røde byer”.

Likevel sier Jensen rett ut det Hanvoldkanalen gjengir i det oppsiktsvekkende klippet

Levi Jensen slår fast at han ikke tror at han kan bli smittet av Corona- “Jeg tror ikke det går, og årsaken er nr en: Jeg er frelst. Nr to må være at du ikke lever i synd. Hvis du lever i synd og er frelst, er ikke beskyttelsen der,” forklarer Jensen og fortsetter: “Når du synder gjør du Satans vilje og ikke Guds vilje, og Gud, Han beskytter dem som gjør Hans vilje. “……derfor er det viktig å lære hvordan jeg kan leve et liv uten synd, -det er det som er cluet, er spennende. Videre understreker Jensen at det blir verre og verre til neste år, -og at alvorlige konsekvenser av det som skjer i år, vil komme til neste år,” sier Levi Jensen som mener vi ta foranstaltninger nå. “Corona er fra Satan,” “……nå er tiden over for å leke foran datamaskinen å se på porno,  -det er alvor nå,” sier Jensen videre: “Det er alvor nå,” fortsetter Levi Jensen og legger til “Folk dør av Corona. -Er det Guds folk som dør? Nei, sier Jensen og rister på hodet. Ikke det.. Satans folk dør, det er det som er sant, skjønner du.” sier Jensen før han begynner å snakke om Bibelen. Sekvensen Hanvoldkanalen har hentet ut sine 18 sekunder fra er de første 6 minutter i videoen under. Det Levi Jensen hopper bukk over -er at det finnes flere kristne som har blitt smittet og dødd med eller av Coronaviruset. Selv om det er lav dødelighet på Covid-19 kan kristne bli både smittet, syke og dø som en følge av viruset, og det samme gjelder alle mennesker.

Facebook Comments

3 tanker om “Oppsiktsvekkende utsagn av Levi Jensen: “Satans folk dør av Corona” -ikke Guds folk”

  1. Levi Jenssen er minner litt om Åge Samuelsen. En klovn. Men sjarmerende i sin enkle barnetro. Jan Hanvold og Kåre Smith er bare fæle i sin naivitet og opptatthet av penger, penger, penger. Vel, Åge var også grisk.

  2. Det går ikke an å være frelst, og leve i synd. Man kan falle, men ikke leve i den.

    Jensen er villedet, og villeder andre. Trist rett og slett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *