Nå har pastor Steve Cioccolanti også begynt å snakke om The Great Reset

Etter å ha unnlatt å preke om den globale elitens agenda med det «Great Reset» har pastor Steve Cioccolanti omsider fått øynene opp for å tale om det som helt åpenbart er globalistenes store mål og plan frem mot 2030.

Facebook Comments

5 tanker om “Nå har pastor Steve Cioccolanti også begynt å snakke om The Great Reset

 1. Konklusjonen er jo enkel Det er Satan Djevelen som vil ta over nasjonene under hans og hans undersåtters ledelse. Og forby Bibelens sannheter. Det er nettopp det som også dette vil kulminere i. Nemlig at disse under FN-flagg vil forby all religiøs offentlig utfoldelse worldwide.

  Dette er Satans siste grep, fordi dette vil ikke Jehovah Gud tillate. Når dette inntreffer vil det initiere Harmageddon. Thats it.

  • det du ser klarere og klarere ser alle andre helt motsatt på. Men du har nok rett for kun 4% av verdens kristne sympatiserer med JV.

   Men selvfølgelig er jeg forblindet, for det står jo i Boken din………..

   2
   2
  • Hvem som sympatiserer med Vakttårnet vet jeg null om. Jeg bare skriver her om det jeg selv og min familie tror på. Det er etter hvert lenge siden jeg har sett dem på døren, men de går kanskje ikke rundt lenger? Så lenge Kjell Andersen lar meg skrive så gjør jeg det. Dette er hans blogg, og han lar mange med diametralt motsatte meninger enn seg selv få skrive. De som ikke liker det kan jo heller starte en egen blogg…

  • Du er da en underlig skrue JV, du vet ikke hvem som sympatiserer med Vakttårnet, men du skriver ting her som er akkurat det samme som Vakttårnet mener, f.eks at FN skal forby religion, Harmageddon kommer straks, du bruker et navn på Gud som ingen andre bruker. Jehova, som sanssynlig ikke ble uttalt slik.
   Det er stort sett bare jehovas vitner som har denne teologien og tror på de vanvittige konspirasjonsteoriene. De utgjør for øvrig 0,5% av de kristne

 2. Selvsagt må tullebukken prøve på noe nytt, sammen med alle de andre som tjener penger på dette her. Alle hans spådommer hittil har slått feil!!
  Bare les hva gubben har kommet med av svada de siste årene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *