Mot krise i relasjonene mellom Russland og Naftali Bennetts Israel

Russland ultimatum til Israel: Moskva truet med russiske våpen til Hamas-Hizbollah dersom Israel sender våpen til Ukraina. I motsetning til tidligere statsminster Benyamin Netanyahu som klarte å opprettholde et godt forhold til Moskva, har regjeringen til Naftali Bennett gjort flere ting som setter forholdet mellom Jerusalem og Moskva på en alvorlig prøve. Fra Moskva er signalene til Israel entydige. Dersom Israel sender våpen til Ukraina vil Moskva begynne å sende russiske våpen til Hizbollah og Hamas. “Russland-Israel-krisen blir dypere etter at Moskva nå sender et ultimatum og direkte truer den israelske ledelsen med gjengjeldelse gjennom Hamas og Hizbollah dersom Israel forsyner Ukraina med militært utstyr, melder WarNews 24/7

Forholdet mellom Russland og Israel blir stadig dårligere. Israelske analytikere snakker om et ikke-eksisterende forhold mellom Putin og Bennett. Denne nye alvorlige russiske advarselen kommer etter flyttingen til Israel der Moskva snakket om «den største okkupasjonen i etterkrigstidens verdenshistorie» med henvisning til Palestinaspørsmålet. Vi minner om at Putins brev til den israelske statsministeren, N. Bennett, har gått foran, og ber om tilbakeføring av Alexanders hoff og kirken under russisk kontroll. Krisen vil forsterkes ytterligere ettersom russerne hevder at israelere trener ukrainere og at landet har sendt våpen til Ukraina. Det er mulig at den nylige uroen i Israel og Hamas-angrepene er et “svar” fra Russland og Tyrkia til Israel, skriver WarNews videre. For Israel og koalisjonen mellom Bennetts parti og venstresiden, vil det kunne bli et alvorlig problem dersom Russland begynner å sende våpen til Hamas og Hizbollah. Israel har lenge hatt et sikkerhetssamarbeid med Moskva som har gjort at Israel har kunnet angripe iranske våpenkonvoier på vei med våpen til Hizbollah i Syria, uten at Russland har skutt ned israelske fly. Dersom Naftali Bennett fortsetter denne kursen vil dette samarbeidet kunne bli satt på spill. Noe som vil kunne medføre at russiske fly vil forsøke å beskytte iranske militære kolonner i Syria gjennom å avskjære israelske angrep på disse kolonnene.  Om rytteren på den røde hest heter det: “Og freden skal bli tatt bort fra jorden”……

Les hele saken fra WarNews 24/7

Τελεσίγραφο Ρωσίας στο Ισραήλ: Η Μόσχα απείλησε με ρωσικά όπλα σε Χαμάς-Χεζμπολάχ λόγω Ουκρανίας- Ρήξη Πούτιν-Μπένετ!

28 tanker om “Mot krise i relasjonene mellom Russland og Naftali Bennetts Israel

 1. GOG krigen nærmer seg. Trengselstiden vil inneholde flere kriger, i følge Guds Ord. Den tredje verdenskrig som vi nå er inne i.
  Salme 83 krigen, Gog krigen og krigen på Harmageddon.
  Trengselstiden vil bli en lutring for Guds menighet som hentes opp under den store trengsel.
  Alt ser ut til å begynne å legge seg til rette for Gog krigen.
  Russland, Tyrkia og en allianse av muslimske land samler seg, for å danne Gog alliansen som skal angripe Israel. Den tredje verdenskrig er en nødvendighet for Gog krigen.

 2. Ja ,slik skal det bli under GOG-krigen.GOG er en person : president Putin – tror jeg. GOG-krigen startet 24. februar 2022. Denne krigen vil til slutt ende opp med et angrep på Israel – der flere land går mot jøde-staten. Da kommer slaget på Harmageddon-sletten – trolig et durabelig panserslag. Israel har svært mange stridsvogner. De har laget et avansert rakettsystem på sine stridsvogner. Kommer det en panservern-rakett mot en israelsk stridsvogn : Så vil dette avanserte anti-rakett-systemet reagere i løpet av millisekunder – og sende en rakett mot innkommende rakett – slik at eksplosjonen skjer i trygg avstand fra den israelske stridsvognen. To tredjedeler av innbyggerne i Israel vil omkomme i dette slaget og Israel er da i ferd med å tape krigen. Da kommer Yeshua tilbake til Oljeberget i Jerusalem.
  Det som nå skjer i forholdet mellom Russland og Israel er i samsvar med ovenstående – at Russland blir en fiende av Israel.

  11
  • Det er mange hedninger som besøker kristne sider for å spre vantro og splid. Det ser vi overalt. Mange har fått servert “skriften på veggen” men er likevel ute av stand til å se.
   Jesus sa dette: Mark 4,12 forat de skal se og se og ikke skjelne, og høre og høre og ikke forstå, forat de ikke skal omvende sig og få forlatelse.
   Det Jesus her sier er at de ikke skal kunne forstå hva kristendom er fordi de ikke skal kunne omvende seg og få forlatelse.
   Nå er det jo slik at noen mennesker er forhåndsutvalgt til å se og forstå, mens andre er forutbestemt til å ikke se og forstå.
   Troen er ikke alles sak skrev Paulus til menigheten i Tessalonika.
   Han stadfester her bare hva som er Guds forsett og vilje.
   Noen mennesker har ikke sjanse til frelse. De er av Kains ett og bærer i seg slangens sæd.
   Andre er av Sets ætt og er således forutbestemt til å vinne frelse.
   Jeg vil si det slik: Noen mennesker er skapt for å skulle forgå fordi de ikke er utvalgt av Gud til frelse.
   Predestinasjon er en sentral lære gjennom hele Guds Ord.
   Og gjennom munnen og et liv i omvendelse bekreftes Guds forutvelgelse i den troendes liv.
   Du har fruktene Ture og viser deg som en sann Jesu Kristi etterfølger. Hans Henrik: Tja?????
   Hvorvidt han allerede er avskåret vil fremtiden vise.
   Så langt er det ingen frukter som viser tegn til liv i Gud.

   8
   7
  • Riktig.
   Mannen som var kledd i lin, og som svevet over vannet i elven, løftet høyre og venstre hånd mot himmelen, og jeg hørte at han sverget ved Den Evige: «Én tid og tider og en halv tid. Når det hellige folks makt er helt knust, kommer slutten på alt dette.

   7
   1
  • Til Kikki:

   Jeg ser du (og flere) forkynner kalvinismen eller utvelgelsen her inne. Jeg er ikke interessert i en diskusjon og kommer ikke til å si mer enn dette innlegget.
   Men er det egentlig slik du sier? Er “utvelgelsen” slik du skriver i innlegget over her? Eller kan du ha blitt lurt av denne forkynnelsen?
   Jeg rører med noe som ligger manges hjerter nær, jeg rører med noe som flere dyktige bibellærere forkynner, MacArthur er dessverre også på denne listen, jeg rører ved noe som er en voksende/eksplosiv lære i disse tider.

   Jeg anbefaler deg å se litt nærmere på det du selv skriver, gå litt dypere i temaet; er det egentlig slik det ser ut på overflaten? Eller kan dette være en vranglære? Studer selv, se litt dypere enn bare i overflaten, vær på vakt!
   Her er en god ressurs: https://www.youtube.com/watch?v=OnGvH0u-GF8

   Jeg velger å sitere en setning fra videoen som sammenligner kalvinisme og Jehovas vitner: Calvinism is just as bad and just as worng.

   Jeg kan få hatefulle tilbakemeldinger for denne posten, men det er bare positivt.

   8
   5
 3. Ja , fortsett å lese Donald Duck du Hans Henrik – men da skjønner jeg ikke hvorfor du frekventerer denne kristne nettsiden. Kan hende finner du noe interessant også her ? Men det er aldri for sent å snu – så lenge du er i livet. Ja , det er det evige livet vi snakker om – uansett vil du også få et evig liv – du har bare to valg !

  10
  • Kristne nettsiden??
   Med så mye hatprat og løgner kan denne nettsiden ikke være kristen.
   Ja, det interessante her er de forvridde virkelighetsoppfatningene.

   6
   14
  • Forstår hans Henriks reaksjon.
   Lite oppførsel her inne som er slik Bibelen så taler tydelig om.

   Ydmykhet f.eks… Hvor ser man det nå for tiden?

   Tror man virkelig at Gud tåler dette? Jeg gjør ikke.

   Gud er rettferdig.

   12
   10
  • Nå må du passe deg, Hannah. Du har INGEN RETT til å henvise til hva Bibelen sier. Det er forbeholdt en egen elite her på Søkelys.

   4
   12
  • Nu i tiden er det tre grupper mennesker på jorden.
   1. De ugudelige og fordervede som er destinert for avgrunnen og evig fortapelse. Tilhører gruppen “de fleste”
   2. Navnekristne. Mennesker som er ugress i den kristne kirke. De er klandrere, vantro, tar parti med verdens barn og fulle av kompromiss. De tilhører også gruppen “de fleste” eller “de mange”
   3. Den tredje gruppen er de frelste sjeler. De blir spottet av både satans barn og de navnekristne og fariseere som har vendt seg bort fra Gud. Den tredje gruppen blir av Jesus kaldt “den lille hjord” og de er utenfor leiren av kompromiss-fariseere og blir kritisert og anklaget. De går på den himmelske vei som er smal, trang og full av lidelser. I denne verden og blandt de religiøse er de foraktet og hånet. Men stor er deres lønn i himmelen. De er få men kjøpt med Lammets blod og elsket av Ham som var foraktet av verden og de religiøse fariseere.
   Hvilken gruppe tilhører du? Er du blant den lille hjord som har korset som merke eller blant dem som kritiserer og har sympati med verden?
   Denne herlige songen: https://www.youtube.com/watch?v=KUCCx2yyr6M -har fått en kommentar fra
   Lars-Åke Wickströmfor 1 år siden og han skrev HAIL SATAN!!!

   5
   9
  • Men på dommens dag er det bare to grupper.
   Den lille hjord og vi frelste eller fortapelsens barn som skal i avgrunnen til evig fortapelse. Det er de ugudelige spottere og navnekristne som er full av kompromiss og forakt mot oss som er utenfor leiren. Hva gjør det vel om jeg foraktet er av verden?
   https://www.youtube.com/watch?v=3NsPYnJm1C0
   Når vi er frelst blir vi foraktet av verden og de religiøse fordi vi er utenfor leiren og bærer Kristi vanære der.
   De ugudelige vil spotte og håne, og fariseere og navnekristne vil heie på dem, men vi som er frelst får tåle skammen -fordi vi kjenner veien hjem.

   6
   9
  • Nei, jeg har aldri vært med i eliten.
   Aldri god nok. Ikke vis nok.
   Aldri brydd meg mindre😊
   Jeg vet hva jeg er i Jesus😊

   11
   4
 4. Til Hans Henrik

  At ditt lesestoff er D. Duck, viser ditt svar, men som det heter « Ennå er det håp»
  Lykke til….

  12
  10
  • Jeg spør meg selv, kan en kristen skrive en slik kommentar?
   Fy flate…

   Hans Henrik er i stand til å se noe her inne som er steingalt. Du trenger hjelp fra ham.

   14
   14
  • Slike som Hans Henrik er det mange av blant verdens barn.
   De spotter og håner Guds verk og Guds Ord er tydelig: Det I først og fremst vet dette at i de siste dager skal det komme spottere med spott, som farer frem efter sine egne lyster 4 og sier: Hvor er løftet om hans gjenkomst? for fra den tid fedrene sov inn, vedblir jo alle ting som de var fra skapningens begynnelse.
   Disse avfeier alt som er av Gud med hån og spott eller D Duck.
   Dessverre applauderer Hannah disse men det er kanskje ikke så rart: 2 Tess 2,11 Og derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen,
   Hannah tror hun er åndelig og fin og flott, men hennes sympatier går ikke til Jesu menighet, men til ugudelige spottere.

   11
   13
  • «SLIKE som Hans Henrik» skriver du.
   Slike…
   Det sier alt om deg.
   Samme tonen som Gubben.
   Jeg har grått. Jesus hadde ALDRI behandlet Jans Henrik slik.

   Jeg vil kaste opp av dere.
   Er så sykt lei av falske kristne.
   Har aldri skrevet noe slikt men har vel heller aldri mer vært så sykt lei av falske kristne.

   «Hannah er åndelig, fin og flott»
   Vet du hva, ufri pinsevenn? Jeg har aldri følt meg mindre flott og fin enn i disse dager, men vet at Gud elsker meg overalt på jord. Det holder meg oppe når falske kristne prøver å trykke meg ned. Du tok et av mine yndlingsvers og fikk vridd det rundt til den styggeste løgn, jeg må innrømme jeg tenkte det var som å lese noe satan kunne sagt.

   Jeg vet hva det vil si -dette verset…
   Hva jeg har opplevd vet bare Jesus og de det gjelder.

   Skal jeg gå rundt å tro at jeg ikke er åndelig? Den Hellige Ånd bor i meg. Det plager deg og andre at Gud virkelig vil bo i hjertet mitt. Jeg er ikke god nok.

   Hvis ikke noen stanser kjeften på deg snart så tror jeg Gud gjør det.

   10
   9
  • “Hvis ikke noen stanser kjeften på deg snart så tror jeg Gud gjør det.” Og der falt Hannahs “Jesus maske” av henne og det ble et trist skue. En åndelig umoden kvinne som sympatiserer med verdens barn og forakter Guds Ord og bud.
   Jesus er ikke en lommegud du kan ta frem når du føler det.
   Han er Herrens Herre, og gjør krav på deg.
   Noen underkaster seg Guds Ord og bøyer seg for det apostoliske vitnesbyrdet fra apostlene. Hannah gjør det ikke.
   Hun hadde stilt seg frem og knyttet nevene i sinne og opprør når Gud dømte Sodoma og Gomorra.
   Din Jesus Hannah, er ikke Bibelens Jesus.
   Derfor tar du ikke i mot formaning men skriker og hyler i tross mot Gud. Ta ikke feil. Gud lar seg ikke spotte.
   Omvend deg om du kan Hannah.
   Troen er ikke alles sak.
   Jeg er enig med Tore. Det er en opprørsk ånd i deg.
   Derfor har du sympati med spottere fremfor Guds barn.

   4
   9
  • Ta det helt med ro Hannah, også Jesus møtte mye motstand fra fariseere og skriftlærde da han spiste sammen med tollere og syndere. De samme beskyldte Ham for å være demonbesatt.
   La de fortsette å rope mot deg, de avslører seg selv. Ufattelig trist å se.

   6
   3
  • Matt 23,13 Men ve eder, I skriftlærde og fariseere, I hyklere, I som lukker himlenes rike for menneskene! for selv går I ikke der inn, og dem som er i ferd med å gå der inn, tillater I ikke å gå inn.

   Jesus møtte mye motstand fra fariseere, som du Hannah som truer andre og ønsker dem tause som de ønsket Jesus død.
   Og Nick, den Jesus du sier du tilber vil rope “ve over deg” slik han gjorde over de skriftlærde og fariseere.
   Tiden er kommet da ugresset er tatt bort, Herren rydder vei og Guds anklagede brud står der i hellighet og skrud, mens de som ikke er av Herren avslører seg selv, en etter en.

   3
   5
  • Til Randi:
   Jeg lar være å kommentere ditt innlegg bortsett fra å si dette: om min Jesus sier disse ord mot meg som du skrev, da har jeg et stort problem, og jeg har møtt feil frelser.

   Men jeg vil ikke stoppe med dette. Vi er flere her inne som har delt vårt vitnesbyrd, Hannah også. Vi har delt hva Jesus har gjort i våre liv, hva er vel mer oppmuntrende enn å høre slike ting?

   Kunne du tenke deg å dele ditt vitnesbyrd, Randi? Når og hvordan ble du frelst? Hva har Jesus gjort i ditt liv? Hvordan er din daglige vandring med Ham?

   4
   2
  • Alt du skriver Fri Pinsevenn er rett og nødvendig.
   Det forundrer meg at Hannah tyr til slike trusler.
   Hele hennes kristelige vitnesbyrd kollapset når hun skrev det svaret til deg. “Hvis ikke noen stanser kjeften på deg snart så tror jeg Gud gjør det.”
   Denne forbannelsen har vi hørt før. At noen støtter slikt er helt utrolig!
   Hilsen Søster Siri

   2
   3
  • Det er ikke bare blant verdens barn vi finner disse spottere broder.
   De har trengt inn i Guds menighet og sprer rundt seg med frekkhet.
   Frekke spottere og Sodomitter har trengt inn i Guds hus og Guds menighet og står frem og håner og spotter Guds Ord, Guds verk og Guds barn. Det verste er at disse gjør det i navnet av å være kristne.
   David Wilkerson sa at disse ville komme i endens tid.
   Jeg er ikke overrasket over at såkalte kristne -for å tekkes ugudelige -er villig til å håne og spotte og true dem som er født på nytt.
   Vi ser nå innenfor kristenheten at det er et stort skille mellom den sanne brud, dem som har Den Hellige Ånd og olje på lampene -og dem som er full av verdens ånd.
   Det er sørgelig at noen velger å gå bort fra Guds nåde.
   Skriften har rett. Den tid er kommet hvor frekke spottere og frekke “kristelige” spottere står frem og angriper Guds bud.
   Enhver åndelig voksen Jesus etterfølger forstår at Hans Henrik er en spotter som håner, men verdslige navnekristne er ikke i stand til å merke det i ånden og har sympati med spottere.
   Mange sier nå Herre, Herre, men deres hjerter er langt borte fra Herren Jesus Kristus.
   Guds fred broder

   2
   4
  • Randi, hvorfor ble du stille? Har du ikke noe å dele?? Du er jo ikke akkurat kjent for å la være å si noe..
   Mens vi venter går utfordringen videre til Siri og Ellen Irene. Kan dere være så vennlig å dele vitnesbyrdet deres?
   Når og hvordan ble dere frelst? Hva har Jesus gjort i deres liv? Hvordan er deres daglige vandring med Ham?

  • For noe tull, hvordan kan du forlange at noen skal dele sitt vitnesbyrd på et sted det er bare ulver.

  • Til Oppgitt

   «Kunne du tenke deg… Randi» og «Kan dere Ellen og Siri, være så vennlige» skriver Nick.

   Han har ikke forlangt noe, Oppgitt.

   «…bare ulver» skriver du.
   Det er bare det at de to andre gruppene; IKKE-ulvene og de ufrelste trenger det sårt. Og det er bibelsk.
   VI blir oppmuntret, og de ufrelste får høre om Jesus, som er den eneste Frelser.

   TENK om vi kunne få hørt noe gledesstrålende fra disse tre som Nick spør.

Det er stengt for kommentarer.