42 småbarn drept i bjørneangrep etter at religiøs profet hadde lyst en forbannelse over dem i Herrens navn

En religiøs profet ble mobbet og sjikanert av en flokk smågutter som ropte og plaget den religiøse profeten. Flokken av smågutter skal ha ropt til profeten at han måtte komme seg vekk. Den religiøse profeten vendte seg så mot flokken av smågutter og forbannet dem i Herrens navn. Kort tid deretter gikk to bjørner til angrep på barna og 42 av dem ble drept da bjørnene rev dem opp. Etter at profeten så hva som skjedde forlot han det blodige åstedet der de to bjørnene gikk til angrep og rev i stykker barnas kropper.

Den omtalte hendelsen skjedde i Jeriko i Israel og det var Gudsmannen Elisa som hadde nedkalt en forbannelse over barna. Hendelsen utspilte seg for rundt 2800 år siden.

3 tanker om “42 småbarn drept i bjørneangrep etter at religiøs profet hadde lyst en forbannelse over dem i Herrens navn

 1. Og DET er argumentet Kjell Andersen bruker for å rettferdiggjøre Putin-Russlands drap på småbarn. Jeg blir kvalm. Jeg trodde vi lever i nådens tid, ikke i lovens tid.

  • Birgir. Det er Gud du er kvalm av.
   Gud er den samme nå som da.
   Den Gud som ledet Elisa leder også mennesker i dag.
   Du beviser bare din manglende forståelse av hvem Gud er.

   4
   1
  • Jeg er godt klar over at DU har kastet nåden på bålet. Det er noe du med KLARE ORD har messet opp og ned om i lang tid. At du og Kjell Andersen søker til lovens tid, forundrer meg ikke lenger. Dessverre.
   Forresten. Hvor ble det av din FALSKE profeti om at det skulle bli en MASSEDØD av covid-vaksinerte høsten 2021?

Det er stengt for kommentarer.