Mot kjøttmangel i verden -den perfekte storm ser ut til å ramme oss meget snart

Mørke skyer samler seg for den perfekte storm. 2022 ser ut til å bli manglenes år. Vi står foran mangel på mat, mangel på kjøtt og prisøkninger vi ikke har sett maken til

4 tanker om “Mot kjøttmangel i verden -den perfekte storm ser ut til å ramme oss meget snart

 1. Trengselstider og prisøkninger vi aldri før har settmaken til i vår levetid KAN bli en realitet. Det er viktigere enn noensinne å knytte seg nært opp mot Skaperen Jehovah Gud og Hans sønn Kristus.

  Hva som enn skjer ser det i alle fall ut til at varer blir kjapt dyrere, noe som fører til at en god del forretninger mister kundegrunnlaget. Jeg bygger akkurat nå en uthusbygning til traktor og utstyr, og erfarer at enkelte byggvareforretninger gir meg rabatter på både 30 og 40 prosent uten å blunke.

  Matvarebutikkene går fortsatt så det suser, men en kan aldri vite når varetilgangen strupes. Vi som har plass på bygda med “egg, ved og potitter” stiller sterkere enn de som bor i eller nær byer. Men når det virkelig røyner på vil alle kjenne følgene av det menneskelige vanstyret generelt, og Vestens drømmerier om en global lykkeverden spesielt.

  • Personlig tror (med trykk på tror) jeg at han i videoen overdriver og VG beskriver i hovedsak konsekvenser for Storbrittania på grunn av Brexit, men jeg har ingen interesse av å avvise alle artikler på Søkelys som konspirasjonsteorier.
   Jeg sier bare at veldig mange av dem er overdrevne, insinuerende, og inneholder halvsannheter. Jeg påstår også at noen artikler er direkte løgn som virker å være publisert for å fremme uro, hat og frykt.

   Men egentlig har jeg oppnådd ganske mye når du føler du må ut å finne andre kilder til informasjonen du Søkelys. Da snakker vi samme språk. Dersom en påstand kan underbygges fra andre kilder du mener er troverdige – som gjerne også er meningsmotstandere – er det stor sannsynlighet for at historien er sann.

   1
   1
 2. Tenk på hva du trenger hver eneste dag – og bygg opp et lite lager av disse produktene ( tannkrem , toalettpapir osv. ). Videre mat som står seg over lang tid.
  Her vest er det lite vann i drikkevannskildene. Lerum i Sogndal produserer saft og syltetøy – men må stenge ned pga vannmangel. Videre er det lite vann i magasinene som produserer strøm – likevel eksporterer Norge el-strøm til utlandet fremdeles. Den 1. okt åpner ny kraftkabel til Storbritannia – og vi kommer til å sende strøm dit prisen er høyest. Det er laget en hemmelig plan for Norge om vi får mangel på el-kraft. Således KAN vi bli rammet av mangel på drikkevann , mat samt el-strøm her i vest – også andre produkter.

Det er stengt for kommentarer.