Fullvaksinerte brukere av hjemmehjelpstjenesten smittet av uvaksinert helsearbeider

Tre fullvaksinerte brukere av hemmehjelpstjensten i Molde er smittet av Coronavirus på tross av at de alle var “beskyttet”. I følge NRK var det en uvaksinert helsearbeider i hjemmehjelpstjenesten som har smittet de tre. De tre brukerne var alle fullvaksinerte mot Covid-19, men slike detaljer ser ikke ut til å hindre at vaksinerte blir smittet og sjuke. To av de tre “fullbeskyttede” ligger nå på sykehus, og igjen kan vi slå fast at vaksinen hverken hindrer de “beskyttede” i å bli smittet eller sjuke. Fra før er det kjent at fullvaksinerte både blir smittet og selv kan smitte andre -og det er igjen grunn til å stille spørsmål ved meningen med vaksinene som likevel ikke virker eller forhindrer at fullvaksinerte blir smittet eller så sjuke at de havner på sykehus.

Facebook Comments

2 tanker om “Fullvaksinerte brukere av hjemmehjelpstjenesten smittet av uvaksinert helsearbeider

 1. “igjen kan vi slå fast at vaksinen hverken hindrer de “beskyttede” i å bli smittet eller sjuke.”
  Det virker som om Redaktør2 “har litt tungt for det”, men det er helt riktig: Vaksinene er ikke et 100% sikkert skjold.
  At dette skjer i hjemmetjenesten er trist. Som regel er de som har behov for hjelp fra hjemmetjenesten allerede syke og svake. En vanlig influensa kan også være farlig eller dødelig for mange brukere av hjemmetjenesten.

  Jeg synes det er useriøst å godte seg over at folk blir syke og innlagt på sykehus bare for at det passer agendaen til Søkelys og Redaktør2.

  Det riktige er å ha omsorg for den stakkars personen som har spredd smitten og de som er syke og på sykehus. Ingen av disse har det godt nå.

 2. Så i dag 22. sept. kom en ny opplysning i lokalavisa: “To nye smittetilfeller i Molde, begge var fullvaksinert.”
  Molde kommune krever nå at alle uvaksinerte skal bruke munnbind, hvis 1-meters regelen ikke kan holdes. Men alle burde da bruke munnbind, da fullvaksinerte også smitter og blir smittet. Diskriminering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *