Global nedtur for verdens aksjemarkeder som skyldes frykt for at kinesisk gigantselskap skal gå overende

Shemita året er nå i gang og allerede nå kan vi skue signaler på at verdens aksjebørser skjelver. Etter et bredt fall i Asia og Europa ventes det en blodrød dag på Wall Street mandag. En rekke indikatorer indikerer at sannsynligheten for et større børskrakk er større nå enn det har vært på flere tiår. Global børsnedgang, krise i kinesiske Evergrande, Federal Reserves rentemøte og en usikker høstmåned er i fokus på Wall Street, som styrer mot et kraftig fall fra start, skriver E24.no.

Med andre ord går det mot en blodrød dag på Wall Street. Investor Gregory Mannarino som overvåker flere indikatorer ber sine følgere være rolige og ikke få panikk. “Stay Calm, Stay Relaxed” er budskapet fra Mannarino. Den amerikanske sentralbanken kommer ikke til å øke rentene eller redusere sine kvantitative lettelser eller pengetrykking for å stimulere aksjemarkedet. Med andre ord tror Mannarino at pengetrykkingen vil fortsette og at sentralbanken vil fortsette å manipulere markedet.

Én tanke om “Global nedtur for verdens aksjemarkeder som skyldes frykt for at kinesisk gigantselskap skal gå overende

  1. Dette ser da veldig bra ut sett med en sann kristens øyne. Verden og dens tilhengere skal jo nettopp få anledning til en gang for alle å vise at mennesker ikke er i stand til å styre over andre mennesker.

    Og når de forsøker på det går det galt. Dette blir en fin presedens å vise til på den nye jord når det er Guds rike under Jehovah Gud og Kristus som via de 144 000 tidligere kvinner og menn som skal tjene og hjelpe menneskeheten tilbake til den fullkommenhet som menneskene var tiltenkt før Adam syndet.

    Dette er selve stridsspørsmålet mellom Satan og Jehovah Gud, der Satan anklaget Gud for maktmisbruk og utfordret Ham med hvilken rett Jehovah Gud hadde til å styre over menneskeheten. Jehovah svarte kjapt at Satan fikk prøve menneskene selv, så fikk man svar. Og svaret var at de fleste fulgte Satan, mens bare få ville følge Jehovah.

    Når det hele nå straks er bragt til ende, vil det være åpenbart for alle at Satan tapte dette slaget også, og Guds rike kan ta over for de få som ville følge det. Fantastisk!

Det er stengt for kommentarer.