Mormoner-kirken vil støtte likekjønnet ekteskapslov

USA. Jesu Kristi kirke av de siste dagers hellige, eller «mormonere» som de ofte blir omtalt som, har nå bøyd kne for LGBTQ agendaen. I følge «The Hill» har det religiøse kirkesamfunnet kommet ut med støtte til et lovforslag for å beskytte såkalte «likekjønnede ekteskap». Mormonerne som har sin egen hellige skrift, omtalt som «Mormons bok» sier selv at de vil fastholde det tradisjonelle synet på ekteskapet, men at de likevel støtter «deres brødre og søstre som støtter og praktiserer likekjønnede ekteskap.

 

Facebook Comments

0 tanker om “Mormoner-kirken vil støtte likekjønnet ekteskapslov

 1. Dette ser jeg ikke på som overraskende i det hele tatt. Mormonerne er da ikke kristne, selv om flere av dem går med kors rundt halsen for lettere å komme i prat med kristne, slik at de deretter kan prøve å overtale dem til å bli med i sin retning.

  Mormonerne har bibelen, og i tillegg har de en enda en bok, som grunnleggeren fikk av en engel. Denne boken er den primære rettesnor i den mormonske lære, og strider mot kristendommen på mange områder.

  La meg peke på et par ting:
  1) Mormonerne har kjøpt Satans løgn om at mennesket kan bli lik Gud (les 1. mosebok). For mer om dette, og at de har en generell oppfatning om «As man is, God once was; as God is, man may become.» drøftes her:
  https://www.mrm.org/lorenzo-snow-couplet

  2) Det faktum at de fikk, og aksepterte en annen lære enn den levert fra Jesus og hans apostler fra en engel. Bibelen advarer sterkt mot dette. I Palus’ brev til galaterne kap 1, vers 6-9 kan vi lese dette:
  «Det undrer meg at dere så raskt vender dere bort fra ham som har kalt dere ved Kristi nåde, og til et annet evangelium, men det finnes ikke noe annet, det er bare noen som forvirrer dere og vil forvrenge Kristi evangelium. Men om vi selv, ja, om en engel fra himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi forkynte dere, forbannet være han! Vi har sagt det før, og jeg gjentar det nå: Hvis noen forkynner dere et annet evangelium enn det dere har mottatt, forbannet være han!»

  Så styr unna mormonsk lære er budskapet her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *