Minst 17 drept i kamper i Ukraina onsdag, Ukraina sender tunge våpen mot fronten

Ukraina bryter våpenhvilen fra Minsk og sender tunge våpen til fronten, dermed slår de dystre forutsigelsene om Ukraina krigen til

ukraine-3-juniDet blir onsdag meldt om nye harde kamper mellom ukrainske regjeringsstyrker og russisk-støttede styrker i Donetsk, melder ukrainske medier. I følge Kyivpost skal minst 15 mennesker være drept i kamper rundt den opprørskontrollerte Donetsk mens nyhetsbyrået AP melder om 17 døde. I følge det ukrainske Interfax begynte tingene å eskalere tirsdag kveld og flere bygninger i Marinka skal stå i flammer. I følge nyhetsbyråene er kampene noen av de hardeste på flere måneder og på ny er det frykt for at krigen igjen skal komme ut av kontroll i Ukraina. 

“De russisk støttede opprørsstyrkene som nylig ble tilført store mengder våpen fra russland-ukraina-dagbladetRussland bryter kynisk våpenhvilen som ble inngått i Minsk, sier en talsmann for Kiev. Vladimir Putin som støtter opprørerne kjører et farlig spill over Ukraina og allerede i forrige uke var det flere tegn på at det ville komme en opptrapping av konflikten som har ført forholdet mellom Øst og Vest på frysepunktet. Det ble da meldt at store  styrkeoppbygninger på den russiske siden av grensa mot Ukraina skaper bekymring for at en russisk invasjon av det krigsherjede Øst-Ukraina er under oppseiling. Reuters publiserte onsdag en rekke bilder fra en provisorisk base i byen Matveev Kurgan, 20 kilometer fra grensa til Ukraina. Bildene viser blant annet godstog som ankommer byen med tanks og militærkjøretøyer bakpå, så langt øyet kan se,” melder avisen Dagbladet og dermed øker på ny frykten i Ukraina og de baltiske stater om at krigen igjen kan blomstre opp.

https://youtu.be/YDenmpOcifg

6 tanker om “Minst 17 drept i kamper i Ukraina onsdag, Ukraina sender tunge våpen mot fronten

  1. Kan profetien til den eldre damen i Valdres, som hun fortalte Minos, noe med dette å gjøre?

    • Det kan de min navnbror. Vi befinner oss i en merkverdig tid. I Øst rører Russland på seg og konflikten spirer. I Midtøsten ser vi krigens flammer overalt. For noen få år siden hadde ingen hørt om Islamsk stat (ISIS) og situasjonen var relativt stabil. Vi hadde tøvær mellom Øst og Vest, men nå, etter 6 år med Obama som amerikansk president er det kaos overalt. Krig i Øst, spenninger mellom USA og Kina, uendelige konflikter i Midtøsten og ekstrem islam på fremmarsj i Midtøsten og Afrika. Kristendomsforfølgelsen øker i Midtøsten og Afrika og så har vi en taus kristenhet… Profetiene fra den eldre damen i Valdres er så avgjort relevante og vi bør holde et våkent øye på situasjonen.

  2. Vi får håpe det Torstein. Det finnes jo endel syner om dette, hvorav Lebesbymannen er de eldste.

    • Det er delte meninger om det Torstein. Noen mener at Gog er Putin eller en fremtidig russisk leder. Andre har andre teorier. Vi vil om Herren vil en dag få 100 prosent klarhet.

  3. Torstein. Emanuel Minos var en Bilamitt i følge broder Jan Kåre Christensen. Minos stilte seg sammen med Jan Hanvold og dermed sammen med forkynnere som lever i hor.

    • For noe tøv JKC. Slike som deg har aldri noe godt å si om Guds sanne tjenere. Det er på tide du går i deg selv, blir befridd fra kreftene som omgir deg og blir herlig løst og fri.

Det er stengt for kommentarer.