Den forskrudde verden: Britisk student union vil boikotte Israel men ikke islamsk stat

nus.gbIsraels statsminister Benyamin Netanyahu langer ut mot den britiske “National Union of Students” etter at disse vedtok et forslag om å boikotte Israel mens de tidligere på dagen avviste et forslag om å boikotte det brutale islamsk stat. “Disse boikotter Israel men nektet å boikotte Islamsk stat og dette forteller vel alt om BDS bevegelsen, sa statsministeren.  De fordømmer Israel samtidig som de nekter å fordømme ISIS og dermed fordømmer de seg selv, sa Netanyahu som brukte forkortelsen for “Boycott, Divestment and Sanctions” og islamsk stat i sin respons på studentorganisasjonens dårskap. ISIS eller islamsk stat er en brutal terrorgruppe som har etablert et selvutnevnt kalifat i Syria og Irak.

Den britiske studentorganisasjonen “Nasjonal Union av Studenter” har åpenbart mistet
netanyahuden siste rest av vett de eventuelt noen gang kan ha tilegnet seg når de får seg til å gå inn for å boikotte Israel mens de nekter å gjøre det samme overfor den brutale terrororganisasjonen islamsk stat. “Israel er et velfungerende demokrati. Vi har akademisk frihet, presse frihet og respekterer menneskerettighetene. ISIS derimot, tramper menneskerettighetene ned i støvet,” sa statsministeren som kom med sin uttalelse under den kanadiske utenriksministeren besøk i Israel. “ISIS brenner folk levende i bur, halshugger mennesker uten grunn og den nasjonale student gruppen i Storbritannia nekter å boikotte Islamsk stat men vil heller boikotte Israel. Dette forteller alt du trenger å vite om boikottbevegelsen sa Netanyahu videre. Den israelske statsministeren rettet også noen kritiske bemerkninger mot både Tyrkia og Iran som jobber for å legitimere Hamas, terrororganisasjonen som kontrollerer Gazastripen, i FN.

Samtidig som Hamas skyter raketter mot Israel ser vi at Tyrkia og Iran stemmer for å gi Hamas partner status i FN. Det samme Hamas som skyter raketter mot våre byer og som gjemmer seg bak palestinske sivile, palestinske barn. Dette forteller mye om det islamsk-statinternasjonale hykleriet, sa Netanyahu videre. I oktober stemte den britiske studentunionen imot å boikotte terrorgruppen islamsk stat med begrunnelsen at dette kunne bli oppfattet som islamfiendtlig. I sin oppfordring til Israel boikott ble Israel fordømt for sitt militære nærvær på Vestbredden og i Gaza og den oppfordret det britiske parlamentet til å holde igjen for våpensalg til Israel. Den britiske “National Union of Students” (NUS) er en paraplyorganisasjon for 600 høyere utdannings institusjoner og representerer 7 millioner britiske hjernedøde studenter. Etter avstemningen avviste den britiske regjeringen oppfordringen om boikott av Israel og den britiske viseambassadøren til Israel, Dr. Rob Dixon gjentok britenes forpliktelser til å ha gode bilaterale relasjoner til Israel. Hva som skjer om noen år da de nåværende hjernedøde studentene bekler viktige posisjoner i det britiske samfunnet kan man bare forestille seg.

 

Én tanke om “Den forskrudde verden: Britisk student union vil boikotte Israel men ikke islamsk stat

  1. Paa nettsiden til Visjon Norge og paa Youtube
    er der noen interessante videoer produsert av Hanne Nambintu Herland.Disse videoene, som er i 10 episoder, omhandler i hovedsak kjente personer i Jerusalem og deres syn paa Europa, Norge og norges politikk overfor Israel.Og videre situasjonen for jodene.

Det er stengt for kommentarer.