Rapport: Obama vil tvinge trosbaserte organisasjoner til å ansette homoseksuelle og transseksuelle

obama-fienden-av-israel2Obama administrasjonen vil snart begynne å kreve at tros baserte veldedige grupper og organisasjoner som mottar statlig støtte skal være tvunget til å ansette homoseksuelle og transseksuelle i stillinger i organisasjonen. Denne urovekkende avsløringen kommer i nylig publisert rapport fra “Center for Family and Human Rights”.  Dermed fortsetter Obama administrasjonen policyen med å påtvinge kristne til å akseptere noe Gud gjennom sitt ord fordømmer i sterke ordlag. Bakgrunnen for det hele er at Obama i fjor sommer utstedte en forordning som gjør at føderale myndigheter ikke kan kjøpe tjenester fra organisasjoner som nekter å ansette homoseksuelle eller transseksuelle. 

Obama’s nye forordning som har møtt motstand av en rekke republikanere i Kongressen vil  ramme kristne veldedige organisasjoner som mottar offentlig støtte. Over hele Amerika driver kristne organisasjoner omfattende veldedige arbeid med statlig støtte. Eksempler på slikt arbeid er drift adopsjonssentre, ungdomssentre, barnepass, utviklingsprogrammer, rådgivning for ungdom, innkvarteringssentre for hjemløse osv osv. I følge Mat Staver er dette nok et tegn på hvordan Obama administrasjonen undergraver kristne som står opp for kristne verdier i Amerika. “Det vesentlige her er, sier Mat Staver at denne forordningen matt_staver_avil kreve at kristne ungdomsprogram vil være tvunget til å ansette homofile som taler for noe organisasjonene er i mot. Kristne organisasjoner kan ikke tilby bibelsk veiledning og samtidig ansette mennesker som ikke følger bibelen og det religiøse trosgrunnlaget til organisasjonene. Denne forordningen kan komme til å påføre barn og mennesker i behov av hjelp stor skade, -sier Mat Staver videre. “Dette er bare nok et eksempel på Obama administrasjonens fiendtlighet mot troens folk og de bibelske verdier. Obama som enkelte hevder er “kristen” vil nå bruke pengestøtten til å påtvinge hans umoralske agenda på religiøse organisasjoner. “Obama bruker de fattige og vanskeligstilte som skjold for hans radikale ideologi,” sier Mat Staver som håper at kongressen vil stå i mot presidentens maktmisbruk. “Jeg oppfordrer Kongressen til å gjøre noe for å stanse Obama,” avslutter Staver.

 

 

Facebook Comments

6 tanker om “Rapport: Obama vil tvinge trosbaserte organisasjoner til å ansette homoseksuelle og transseksuelle

 1. Det som skapar Obamas fall fyrst og fremst er dette.

  http://www.infowars.com/something-else-coming-in-september-a-un-resolution-establishing-a-palestinian-state/
  “SOMETHING ELSE COMING IN SEPTEMBER: A UN RESOLUTION ESTABLISHING A PALESTINIAN STATE
  The UN Security Council is likely to be voting on a UN resolution which will establish a Palestinian state”

  http://www.theguardian.com/world/2015/jun/03/barack-obama-says-israel-risks-losing-credibility-over-palestinian-state-stance

  “US President Barack Obama said in an interview broadcast Tuesday that Israel risks losing “credibility” over Prime Minister Binyamin Netanyahu’s stance on the creation of a Palestinian state.”

  Denne videoen viser kva jødestaten har i vente.

  https://www.youtube.com/watch?v=cRenUDa2eEg

  Me kan berre tenka oss kva dom desse norske biskopane/prestane vil få ved Messias gjenkomst.
  Dei held folket nede i uvitenhet og forkynner løgn.

  • Obama’s politikk kan neppe sies å være i tråd med de bibelske verdier og Jesu Kristi undervisning. Jeg ser klare tegn på at dagens amerikanske politikk er under innflytelse av antikrists ånd og etter min mening arbeider Obama med begge hender for å gjøre det urene rent, det vanhellige helliggjøres og så sier mannen en gang i blant at han er kristen.

  • Mange av disse troende som føler seg truet av homofili lever selv i hor siden de aksepterer gjengifte. Hvorfor ikke rette et søkelys på forkynnere som lever i hor????

  • Du maser og maser om dette overalt. JKC virker utrolig ensidig opptatt av dette. Søkelys er av prinsipielle grunner i mot gjengifte og har avklart det en rekke ganger, hr “Enig med Jan Kåre”

  • Hva har det med saken å gjøre Jan Kåre? Du maser stadig om gjengifte og bruker vel her ditt nye og forlengst avslørte nick.

 2. Det er ingen tvil om at Obama har Antikrist si ånd. Det er om å gjera å innføra lover som byr Gud imot.

  Me ser det gradvis kjem i Norge og. Homofilt samliv er ein styggedom slik Tanakh lærer oss det.

  “Når en kvinne er uren med menstruasjon, skal du ikke komme nær henne for å kle henne naken. 20 Du skal ikke ha samleie med din landsmanns kone og gjøre deg uren ved henne. 21 Du skal ikke overlate noen av barna dine til Molok; du skal ikke vanhellige din Guds navn. Jeg er Herren. 22 Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er avskyelig. 23 Du skal ikke ha samleie med et dyr av noe slag og gjøre deg uren ved det. Heller ikke skal en kvinne by seg fram til et dyr og pare seg med det. Det er motbydelig.
  24 Gjør dere ikke urene med noe slikt! For de folkeslagene som jeg vil drive ut for dere, har gjort seg urene med alt dette. 25 Landet er blitt urent. Jeg straffet det for synden så landet spydde ut dem som bodde der. 26 Men dere skal holde mine forskrifter og lover og ikke gjøre noen av disse avskyelige gjerninger, enten dere er født i landet eller er innflyttere der. 27 For de som bodde i landet før dere, gjorde alle disse avskyelige gjerningene, og landet ble urent. 28 Da må ikke landet spy dere ut fordi dere gjør det urent, slik det har spydd ut det folkeslaget som var der før dere. 29 For alle som gjør noe av dette som er avskyelig, skal støtes ut fra folket sitt”

  Gud ville med Israel gjennomføra sine lover som ville vera til velsigning for dei.
  Det er dette Gud lærer oss i 5 Mosebok 28.

  “Hvis du nå vil adlyde Herren din Guds røst og trofast følge alle hans bud som jeg gir deg i dag, da skal Herren din Gud sette deg høyt over alle folkeslag på jorden, 2 og alle disse velsignelsene skal komme over deg og nå deg, så sant du er lydig mot Herren din Gud:

  3 Velsignet er du i byen
  og velsignet ute på marken!

  4 Velsignet er frukten av ditt morsliv,
  frukten av din åkerjord
  og frukten av din buskap,
  avkommet av ditt storfe
  og tilveksten til ditt småfe!

  5 Velsignet er din kurv og ditt bakstetrau!

  6 Velsignet er du når du går inn,..”

  ——————–
  Gud har og gitt reglar for kva me kan eta.

  “Herren sa til Moses og Aron: 2 Si til israelittene: Dette er de dyrene dere kan spise av alle dyreslag på jorden: 3 Alle som har klover, klover som er kløvd helt igjennom, og som tygger drøv, kan dere spise. 4 Av drøvtyggere eller klovdyr er det bare disse dere ikke må spise: kamelen, for den tygger drøv, men har ikke klover, den er uren for dere; 5 og fjellgrevlingen, for den tygger drøv, men har ikke klover, den er uren for dere; 6 og haren, for den tygger drøv, men har ikke klover..” 3 Mosebok 11.

  I desse dagar vert ekle kryp/insekter presentert som framtidig føde.

  Vanlege folk reagerar med litt avsky å måtte eta slikt, men skal gardvis indoktrinerast til å lika det.

  Guds ord snakkar om dommen og dette å eta avskyeleg mat.

  “For se, Herren kommer i en ild,
  hans vogner som en virvelvind.
  Han slipper sin vrede løs som en brann
  og sine trusler som flammende ild.

  16 For Herren skal holde dom med ild
  og med sverd mot alle mennesker;
  mange er de som drepes av Herren.

  17 De som gjør seg hellige og rene
  for å gå til hagene etter en som er der inne,
  de som spiser svinekjøtt, motbydelige ting og mus,
  de skal gå til grunne, alle sammen,
  sier Herren. ” Esaias 66

  Kyrkja vil etter alt å døma godkjenninga homofil vigsel ved neste kyrkjemøte.
  Stadig fleire kristne aksepterer det.

  Det nærmar seg jamnt og trutt dommens dag.

  http://www.hebrew4christians.com/Scripture/Parashah/Summaries/Mishpatim/Eved-Ivri/eschatology2.gif

  Frå Jerusalem i det bokstavlege Israel skal Messias styra og Torahen skal vera utgangspunktet.
  Nasjonane kjem til å reisa til Israel for å læra.

  Dei som ikkje vil innordna seg Guds krav. Over dei vil det ikkje koma regn, seier Sakarja 14.

  “Da skal de som er igjen av alle folkeslagene som kom mot Jerusalem, år etter år dra opp for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, og for å feire løvhyttefesten. 17 Hvis noen av slektene på jorden ikke drar opp til Jerusalem for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, skal regnet ikke falle over dem. 18 Det skal heller ikke falle over egypterne hvis de ikke drar opp og ikke kommer. De skal rammes av samme plage som Herren lar ramme de folkeslagene som ikke drar opp for å feire løvhyttefesten. 19 Dette skal være straffen for Egypt og alle folkeslagene som ikke drar opp for å feire løvhyttefesten.”

  http://richardwaynegarganta.com/Feasts%20and%20Sacrifices_files/image001.gif

  Lauvhyttefesten eller Sukkot kjem 5 dagar etter Yom Kippur – dommens dag.

  “Se, jeg skaper en ny himmel og en ny jord.
  Ingen skal minnes de første ting,
  ingen skal tenke på dem.

  18 Gled og fryd dere til evig tid
  over det som jeg skaper!
  For se, jeg skaper Jerusalem om til fryd
  og folket der til glede.

  19 Jeg vil fryde meg over Jerusalem
  og glede meg over mitt folk.
  Aldri mer skal det høres
  gråt eller klageskrik i byen.” Esaias 65.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *