Minner om sommerstevnet med Åke Green, Jon Erling Henriksen, Oddvar Johansen og Terje Tveiten

åke-green2Sett av 5 til 9 juli til dager med Jesus og Guds Ord i sentrum Zion menighetens sommerstevne hvor blant annet Åke Green, Jon Erling Henriksen, Oddvar Johansen og Terje Tveiten er nå bare 9 dager unna. Stevnet som finner sted i Vikhallen midtveis mellom Grimstad og Arendal er et godt alternativ for dem som ønsker å høre tradisjonell forkynnelse hvor Kristus og Guds Ord er i sentrum.  Det er velkjente og bibeltro forkynnere som i år blir å høre under sommerstevnet som begynner med kveldsmøter tirsdag og onsdag klokken 19 og deretter er det resten av uka frem til lørdag møter både klokken 15 og klokken 19. Det vil som vanlig være anledning til å kjøpe kaffe og mat etter møtene. 

Årets sommerstevne i regi av Zion menigheten på Fevik finner sted fra 5 til 9 juli. Vikhallen ligger midtveis mellom Grimstad og Arendal ved innkjørselen til Fevik langs fylkesvei 420. Innkjørselen fra E-18 er gått merket og når man har tatt av fra E-18 kjører man ca 1,7 km (fra Arendal) og nærmere 2 km dersom man kommer fra Grimstad eller Kristiansand. Vi ønsker alle velkommen til noen stevnedager med Jesus og Guds Ord i sentrum. Mer informasjon kan finnes her

kart-vikhallen

5 tanker om “Minner om sommerstevnet med Åke Green, Jon Erling Henriksen, Oddvar Johansen og Terje Tveiten

 1. Jeg skjønner at du liker Zion på Fevik. Jeg bor jo i nærheten, men jeg har aldri vært innom. For tiden jobber de med å få til en ny kirke, en betraktelig større en…Kanskje en som er like stor som Vik-hallen.
  Men det kunne jo vært besnærende å tenke seg 2 andre forkynnere også… For eksempel Anders Helge Myhren som er ekspert på Israels 12 “bortkomne” stammer. Og Jan Kåre Christensen som er kunnskapsrik om skilsmisser hos pastorer…
  Det hadde så avgjort blitt noen hyggelige og lærerike kvelder, men bevares, gamle nyheter duger de også…altså uten oss…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Anders Helge Myhren har visst det til felles med Donald Trump og andre pomøse og selvhøytidelige personer, at han snakker om seg selv i tredje-person?

  • Jeg tror nok Zion menighet i sak kan være enig med JKC i at gjengifte ikke er det rette, men resten av pakka han serverer av skjellsord om andre forkynnere gjør han nok totalt uegnet til å forkynne i en seriøs menighet. Om ikke jeg husker feil så har Christensen en saftig omtale av Oddvar Johansen på sin blogg.
   Syntes JKC i dag på sin blogg går langt i å faktisk forsvare homo-marsjen i dag.

 2. Jan Kåre Christensen er for opptatt med sin egen skilsmisse til å tale under det møtet !

 3. Jepp, Jan Kåre fremstår som en sann venn av de skjeve i dag. Kan dette være hans første famlende skritt ut av skapet?

Det er stengt for kommentarer.