Hevder denne mannen er den Gud har utpekt til president i USA

dt-ungUSAs nasjonalgjeld nærmer seg nå svimlende 20 000 000 000 000 dollar mens amerikanernes personlige gjeld nærmer seg 18 000 000 000 000 dollar og nasjonens handelsunderskudd er 5 800 000 000 000 dollar og for hver eneste time som går fortsetter gjelden og underskuddet å vokse. Sannheten er at USA  er en gjeldstynget kjempe som egentlig er insolvent på den måten at landet aldri vil være i stand til å betale ned gjelden. Stadig flere røster advarer nå om at USAs enorme gjeld er en tikkende bombe som før eller siden vil eksplodere i et kollaps som vil få 1929 krakket og den påfølgende depresjonen til å fortone seg som det reneste partyet. Millioner av amerikanere fester nå lit til at denne mannen skal kunne snu trenden, og gjøre røde tall om til profitt og slik redusere gjelden.

Under Obamas tid som president har den amerikanske nasjonale statlige gjelden nærmest doblet seg. Under Barack Obamas tid i Det Hvite Hus har den amerikanske regjeringen lånt like mange penger som alle presidenter mellom George Washington og Bill Clinton. USAs økonomi er en typisk forbrukerøkonomi hvor folks bruk av penger -som i svært mange tilfeller er lånte penger, -er det som løfter og senker New York børsen. USA bruker og forbruker og det ofte på lånte penger og både den private og statlige gjeld er i ferd med å bli umulig å håndtere. Denne prosessen må snus, og mange tror at profetordet peker nettopp på denne mannen. I denne videoen får vi et glimt av USAs neste president, dersom det går slik mange håper, ber og tror.

https://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM

I neste video forsøker personene bak “Charisma on Command” å forklare hvorfor Donald Trump så langt har vært suksessrik og det avdekkes også hva slags strategi Donald Trump har for å vinne først den republikanske valgprosessen og deretter knuse Hillary Clinton. Si gjerne hva du tror og mener

11 tanker om “Hevder denne mannen er den Gud har utpekt til president i USA

 1. David Wilkerson fikk et syn om et globalt økonomisk sammenbrudd. Den kjente økonomen Peter Schiff sier at USA har kommet for langt til at man kan snu økonomien og at det er nødt til å komme et økonomisk sammenbrudd. Han oppfordrer amerikanere til å selge sine aksjer og sette pengene i gull og andre mer stabile valutaer.
  Har absolutt ingen tro på at Donald Trump kan redde nasjonen hverken økonomisk eller moralsk.

 2. Tull! Trump arvet et imperium og har omgitt seg med dyktige folk, for å øke formuen.
  Trump selv er udugelig, dum, kynisk og en umenneskelig skapning.
  INGEN kristne med en iq på over 50 tror at denne mannen vil kunne styre Amerika, og slett ikke at han er utvalgt av Gud?
  Mannen har INGEN av de politiske, faglige eller menneskelige kvalifikasjonene som trengs?

 3. Det skal bli spennende å se hva Trump vil foreta seg for å få fart på den amerikanske jobbskapingen for å få en bedring av økonomien dersom han blir valgt som president.
  Det kan være greit å minne seg selv på at norske privathusholdningers gjeld er historisk høy, vi har fortsatt uforsvarlig økning av boligprisene og lite jobbskaping i privat sektor.
  Verden trenger ansvarlige økonomer og politekere. Trump har kommet seg opp og frem med å trakassere kvinner og innvandrere. Er det en slik man amerikanere vil ha til president?

  • Det ser dårleg ut for Trump.
   http://www.antipasministries.com/images/jpeg/image5558.jpg
   Om det er noko sanning i Joh.Åp må dyret returnera slik kpt 17 seier.

   “Og dei som bur på jorda, og som ikkje har fått namnet sitt skrive i livsens bok frå verda vart grunnlagd, dei skal undra seg når dei ser dyret som var og ikkje er, men som skal KOMA ATT.”

   “Fem av dei er falne, éin er no, og éin er enno ikkje komen; og når han kjem, skal han halda seg berre ei lita stund. Dyret som var og ikkje er, det er sjølv den åttande, men på same tid ein av dei sju og går sin undergang i møte”.

   http://www.antipasministries.com/html/file0000397.htm

   http://dreamingofmoshiach.blogspot.no/2008/01/president-bushpresident-gog.html

  • En annen måling viste Trump 44% og Hillary 50% jeg på Fox. Folkeavstemningen i Storbritannia viste vel at meningsmålinger ikke alltid er å stole på. Jeg liker ingen av kandidatene, men dersom jeg var tvunget til å gi støtte til en, ville jeg ha valgt Donald Trump. Fru Clinton har vist seg for løgnaktig og tok en rekke dårlige valg som utenriksminister og vil bli en kandidat som fortsetter avkristningen av USA. Jeg tror Trump i hvert fall vil stanse utviklingen så ikke det blir verre.
   Ronald Reagan som var skuespiller ble en god president for USA selv om han ikke var en typisk kjøpt og betalt politiker -og det samme kan Trump bli.
   Jeg tror faktisk Hillary vil bli den farligste av de to for verdensfredens skyld. Jeg tør ikke tenke tanken på at Hillary skal sitte der med fingeren på knappen.
   Hillary er en korrupt kriminell som vil utgjøre en stor risiko: http://www.thepoliticalinsider.com/breaking-hillary-just-received-worst-news-emails-putin-smiling/
   Putin Warns Military Commanders: “If It’s Hillary Clinton, It’s War”
   http://www.whatdoesitmean.com/index2039.htm

 4. Heller Trump enn Hillary. Denne løgndama skal bli president ?Utrolig. Hun er under etterforskning. Men er redd for at den globalist-sosialistiske PK elite i USA sørger for at forbrytelsen hennes plutselig blir henlagt . Trump sier ting som de er. Han glatter ikke over. PK eliten hater sannhet.

  • Hun lyver da ikke. Hun endrer mening.
   Det skjer for de fleste på endel områder gjennom livet?
   Når det er sagt; nå er det valgkamp. Og dersom vi skal bedømme tomme valgløfter for lyving, så rammer det de fleste politikere.
   Feks FRP; aldri har det vært så høy innvandring og så mange bomstasjoner som med denne regjeringen?

  • Ser i dag at kongressen har konkludert med at Clinton ikke har gjort noe galt i den mye omtalte e-post saken

Det er stengt for kommentarer.