Menneskerettighetsdomstolen: Norge har brutt Trude Lobben og hennes barns menneskerettigheter

En arrogant Regjeringsadvokat anmoder Menneskerettsdomstolen om å holde seg unna det de anser som rene norske anliggender.

Norsk barnevernspraksis knust i Den europeiske menneskerettsdomstol  –Norge har krenket Trudes og hennes barns rettigheter, ifølge en fersk dom fra Den europeiske menneske-rettsdomstolen (EMD). Det har 13 av 17 EMD-dommere bestemt for kort tid siden. Avisen Dagbladet var på plass og kommer med reaksjoner på dommen fortløpende. Blant landene som gikk for frifinnelse var norge, Danmark og Finland skriver Dagbladet. Da barnevernet i 2012 overbeviste det norske rettsapparatet om at Trudes sønn skulle adopteres bort til fosterforeldre, hadde den unge mora allerede fått et nytt barn som hun fikk beholde omsorgen for.

Skjermfoto Facebook

Den unge mora som ikke har sett sin førstefødte sønn på nærmere 8 år har dermed fått fullt medhold i den internasjonale domstolen. Trude Lobben og hennes støttespilleres lange kamp er nå kronet med seier, og blant norske barnevernskritikere øynes det på nytt et håp. “Sannheten er at det norske barneverns-systemet og domstolene som behandler barneverns-saker er pil råttent og korrupt. Med denne dommen har Norge fått nok ei stygg ripe i lakken. Etter at dommen ble kjent tirsdag  har barneverns-aktivister over hele Norge tydd til sosiale medier for å uttrykke sin glede. Oddvar Espegard som spiller en aktiv rolle i Facebookgruppen “Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet,” tyr til store bokstaver når han forteller at Norge ble KNUST i Strasbourg. Facebook gruppen “Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet” har nå 21 000 medlemmer og sammen med Rune Fardal og Familie kanalen gjør disse et viktig arbeid for de mange som er rammet av norske myndigheters kyniske praksis, som ofte går på bekostning av foreldrene og barnas menneskerettigheter. “Den norske regjeringen er knust i EMD i dag. Regjeringen våger seg til å klage på slike land som Kina -Russland osv, men de er jo tusen ganger verre selv !! – – De er stor-kriminelle! Hvorfor det Oddvar? – Jo, når Erna og de andre, med statens makt, med hæren i ryggen, med tusenvis av korrupte embetsfolk og advokater i ryggen, påstår at det er lovlig å bryte menneskerettighetslovene, da er de , kort og greit: . STOR-KRIMNELLE,” skriver Oddvar Espegaard i Facebookgruppen “”Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet”

https://www.facebook.com/monicha.aas/videos/10215414625823617/

En som feier seiren i Menneskerettighetsdomstolen er Rune Fardal i barnekanalen. Fardal som i likhet med pastor Torp har blitt utsatt for omfattende hets og sjikane på ulike nettsider kunne i dag slippe jubelen løs.“Tusen takk til Marius Reikerås, Rune Fardal, med flere, som virkelig bruker sitt liv til å rette søkelys mot den urett og direkte overgrep mot enkeltindivider i fra det norske rettsystem. Det skal en jernhelse til for å stå i løpet over tid. Men du/ dere er IKKE alene,” skriver Svein Harald Endresen. Også Jan-Aage Torp i Kristenkoalisjonen uttrykker i dag glede over avgjørelsen i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. I en uttalelse publisert på Facebook skriver pastor Jan Aage Torp til sine engelskspråklige følgere dette: “The 13-4 judgement this morning for Mrs. Trude Lobben against Norway in the European Court of Human Rights in Strasbourg would never have been possible without the beautiful Romanian-Norwegian Bodnariu family! On November 16th, 2015, all hell broke lose when the infamous Barnevernet with uniformed Police stole their five children. After six months of agony, tears, and prayer, Fjordane Court in Norway set aside the verdict of Barnevernet and ordered them to send their kids home to mama & papa. Tens of thousands had demonstrated and prayed worldwide under the leadership of Dr Cristian Ionescu in Chicago, along with the Romanian and Norwegian sides of the amazing family,” skriver pastor Jan-Aage Torp som er en av relativt få kristen-ledere som lar seg involvere i saker som omhandler det omstridte norske barnevernet.

Tekst: Kjell Andersen

Én tanke om “Menneskerettighetsdomstolen: Norge har brutt Trude Lobben og hennes barns menneskerettigheter

  1. Globalsosialistene jobber på bred front. Også via store deler av barnevernet. Befolkningen SKAL trues og tvinges til underkastelse, slik at Satans totale verdensherredømme kan manifisteres. Det skjønner ikke de røde nikkedukkene at de ledes av. Men det er sannheten bak det hele.

    Til slutt vil de se at deres antireligiøse bestrebelser ikke makter å kue absolutt alle. Derfor vil Gud selv animere dem til totalangrep mot all religiøs virksomhet. Den dagen kan ingen troende bli stående uten Jehovah Guds hjelp via sønnen Jesus.

    Denne dagen rykker stadig nærmere. Det er innledningen til Harmageddon – en dag med mulm og mørke. Og den desidert siste dag for ALLE mennesker som står den sanne Gud Fader imot.

    4
    1

Det er stengt for kommentarer.