Nytt katastrofevalg for Partiet De Kristne -ligger an til 0,4 prosent på landsoversikten

Ny valgkatastrofe for Partiet De Kristne som fikk 0,4 prosent av stemmene under årets valg. Resultatet er det nest beste for partiet noensinne.

På tross av heftig annonsering blant annet i nettavisen Resett og en rekke utspill i kristen-media gjør Partiet De Kristne nok et katastrofevalg i Norge. I følge de siste oppdaterte tall ligger PDK an til å få 0,4 prosent av stemmene og er på landsbasis jevnstore med By- og bygdelista i Hedmark. Også KrF som er en del av den svært upopulære borgerlige fireparti-regjeringen må tåle en reell nedgang på rundt en prosent og ser ut til å få 4,3 prosent av stemmene. Venstre som også er en del av regjeringen gjør et historisk dårlig valg og er ned mer enn 2 prosent og ligger nå langt under sperregrensen med sine 3,6 prosent. Fremskrittspartiet har når 80 prosent av stemmene er opptalt 8,5 prosent av stemmene, noe som er ned 1,1 prosent.

Vidar Kleppe og Demokratene gjorde i år et knallvalg og er nå kommunens tredje største parti. Imidlertid vil verken Høyre eller Arbeiderpartiet samarbeide med Demokratene, det eneste partiet som konskvent har vært motstander av bompenger i Kristiansand

Bomstasjoner har vært en viktig grunn til at mange nå har valgt å stemme på partier som er mot bompenger. Selv Frp ser ut til å ville akseptere at stadig flere bomstasjoner popper opp langs veiene. Foto: Peter Fiskerstrand

Valgets store seiersherrer er Senterpartiet som har overtatt de velgere som har forlatt AP. De aller største taperne i dette valget er de mange ufødte barna som hvert eneste år blir drept på grunn av vår blodige fosterdrapslov som gir kvinnene rett til å myrde sine egne barn. Det blåser uten tvil en sterk rød/grønn vind i Norge, og skal de borgerlige partiene beholde makten ved neste stortingsvalg, må det skje en betydelig omlegging av kursen regjeringen fører. I Kristiansand gjorde Vidar Kleppe og Demokratene et kjempebra valg, og ble kommunens tredje største parti. Svært mange Kristiansandere har i år stemt nei til maktelitens prestisje prosjekt for byens rike og mektige. Mens Demokratene og Vidar Kleppe gjentatte ganger har engasjert seg for byens uføre og eldre, har “fiffen” primært vært opptatt av å svi av millioner på millioner på dyre og upopulære kulturprosjekt. En annen omstridt politikk den borgerlige styret i Kristiansand ønsker å innføre er dyrere og langt flere bomstasjoner i kommunen. Dette har vært et prosjekt Demokratene og Vidar Kleppe lenge har vært kritisk til. Både Demokratene og den såkalte Folkelista har uttrykt motstand mot flere bomstasjoner. Selv om Demokratene gjorde et brakvalg i Kristiansand og den tverrpolitiske folkelisten også fikk tusener av velgere, er ikke nødvendigvis dette noen garanti for at man klarer å stoppe planene om en dramatisk økning i tallet på bomstasjoner. Allerede i forkant av valget gikk Frps Stian Storbukås ut og fortalte at Frp vil fortsette samarbeidet med Høyre og ordfører Furre. Også partiet de kristne  (PDK)som fikk inn en representant i kommunestyret i Kristiansand signaliserer støtte til Furre og makteliten som har styrt Kristiansand i flere år. Høyre og Furres plan for å forhindre at Demokratene får innflytelse var å lage en koalisjon bestående av Høyre (13), KrF (8), MDG (6), Frp (4), Sp (3), V (2), PDK (1), Pp (1). Høyre og Furres prosjekt som nå ser ut til å ha strandet hadde innebåret at MDG som har uttrykt “vi elsker bompenger” skulle gå i kompaniskap med Frp og PDK som angivelig er motstandere av bompenger og flere bomstasjoner.  Stadig flere i Kristiansand stiller nå spørsmål ved hvor dypt motstanden mot bompenger egentlig sitter i partier som Frp og PDK -siden de tilsynelatende ikke har noen motforestillinger med å gå sammen med det mest ekstreme bompenge-partiet som eksisterer i Norge. Imidlertid møter Furre og fiffens prosjekt på motbør siden MDG og Senterpartiet nå har trukket seg fra samtalene.

4 tanker om “Nytt katastrofevalg for Partiet De Kristne -ligger an til 0,4 prosent på landsoversikten

 1. “Vannene er tørket bort”, sier Bibelen og viser tydelig at de navnkristne har mistet all gunst. Da er det ikke lenge å vente før Jehovah Gud gir Kristus den endelige ordren om å la det motbilledlige Babylon den store – all falsk religion med kristenheten i spissen – falle som en kvernstein i havet.

  Når det politiske “dyret” har utført Guds vilje hva dette angår, kommer turen for dem selv – HARMAGEDDON! Sanne kristne kjenner godt oppfyllelsen av disse profetiene og “vi løfter våre hoder for vår forløsning stunder til”.

  “Gled dere jorden og menneskehavet” for Jehovahs store dag skal snart gjøre slutt på alle de plagene Satan og hans demoner har påført de sanne kristne – ja alle mennesker. Er DU med på Guds seirende lag? Eller befinner du deg blant kristenhetens tapende rekker? “Velg i dag hvem DU vil tjene”. Jeg og mitt hus vil tjene himmelens og jordens Skaper Jehovah Gud og Hans sønn Kristus. Godt valg!

  4
  2
  • Det kan kanskje se ut som “vannene tørker bort” her i Skandinavia og Europa ellers, men i verden forøvrig, spesielt i Asia, Afrika og Sør-Amerika har kristendommen stor framgang. Til og med i Iran blir det meldt om at mange blir kristne.

   Det kan derfor se ut som at profetien fra avdøde Vakttårn leder F.W. Franz om at religionen gradvis skulle svekkes globalt, for til slutt å bli forbudt av FN, har vist seg å være en falsk profeti.

  • Forbudet mot religion worldwide er et kommende event som vil oppleves svært plutselig når “dyret (nasjonene) kler skjøgen (religionene) naken og brenner henne opp som med ild”.

   Det er åpenbaringsboken som profeterer dette helt uavhengig av menneskers innfall. De øvrige kjennetegnene til “skjøgen” er klare bevis for at denne “horen” er all falsk religion som har vært en garantist for verdens ledere opp i gjennom tidene.

   Den som ikke ser dette er blinde veiledere som frykter for sine liv.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.