Christensen håper desperat at statsadvokaten skal sikte pastor Torp for lovbrudd som ikke er begått

Blogger og bibellærer Jan Kåre Christensen er på nytt bøtelagt for ulovligheter knyttet til oppføring av en ulovlig mur. Bloggeren er som kjent tidligere dømt for sjikane mot pastor Jan Aage Torp i Oslokirken.

Pastor Jan-Aage Torp, Kaja Aubert Lange, fylkesmannen, sivilombudsmannen og dommerne i Oslo tingrett er alle halvkriminelle som fortjener å bures inne i lang tid. Dette mener evangelist, blogger, bussjåfør og bibellærer Jan Kåre Christensen i Smyrna Oslo. Bloggeren fikk nylig et DMCA krav mot seg etter bruk av et opphavsbeskyttet fotografi. DMCA er forkortelse for Digital Millennium Copyright Act, og bloggeren har tidligere hatt trøbbel fordi han bruker fotografier og bilder eid av Scan Pix og NTB. Den lokalt svært omstridte bloggeren må nå bla opp kroner 20 000 etter at han er blitt ilagt en tvangsmulkt for å ha oppført en bod og en støttemur uten tillatelse eller godkjenning. Christensen hadde fått frist til 1/6-2019 med å rive sin ulovlige støttemur og bod, men valgte bevist å neglisjere det kommunale vedtaket.

Blogger Jan Kåre Christensen må innen 23 september betale inn kroner 20 000 for ulovlig oppføring av en støttemur som bryter med forskriftene

I stedet truer Christensen med å gå til sak mot Kaja Aubert Lange som han hevder har forledet ham til å oppføre den ulovlige støttemuren som bryter med kommunale regler. Christensens ulovlige oppføringer har tidligere vært behandlet både av PBE, fylkesmannen og sivliombudsmannen og endog Oslo tingrett har fattet en kjennelse som slår fast at Christensen har bygd i strid med gjeldende regler og forskrifter. Blant annet okkuperer Christensens mur deler av offentlig veigrunn, mens hans bod har en slik størrelse av eiendommens utnyttelsesgrad er i strid med gjeldende lover. “I en epost melding til Søkelys bekrefter en nabo at nabolaget følger saken med argusøyne og at man forventer at kommunen følger opp ulovlighetssaken mot bloggeren. “Det blir interessant å se om kommunen gjennomfører det de er forpliktet til mot en person som må ha en grad av sinnsforvirring. Utrolig hva denne fyren koster samfunnet. Gadd vite om han betaler skatt av de kronene han måtte få inn av godtroende mennesker,” skriver en av bloggerens naboer i en epost til Søkelys. Samtidig som Christensen deljer løs mot de ulike saksbehandlere i plan og bygningsetaten som han hevder har forledet ham til å bygge, går bloggeren til nye angrep på pastor Jan-Aage Torp som han hevder er “en kriminell som bør siktes og straffes.” Tidligere i sommer valgte politiet i Oslo å henlegge Christensens anmeldelse av pastor Jan Aage Torp, og dette har Christensen nå påkjært til statsadvokaten. Christensen som samtidig har truet med å gå til sak mot Kaja Aubert Lange for tjenesteforsømmelse og feilaktig veiledning, mener at pastor Jan Aage Torps anmeldelse av ham i 2014 var en falsk anmeldelse.

Drømmer om revansj og hevn

Beskylder Torp for alvorlige og udokumenterte straffbare forhold

En senvinterdag i 2004 ble jeg oppringt på jobben av min kone. Hun var helt ute av seg, ungene våre var tatt av barnevernet mens vi var på jobb. Hvorfor? Selvfølgelig var det bare falske rykter som barnevernet spant på, disse mørkets tjenere.

“Det var et påskudd og en fiktiv anmeldelse han leverte Oslo politiet da han mislikte min forkynnelse om ekteskapet og skillsmisse så sterkt. Dette pakket han inn i en fiktiv anmeldelse der han fant på noe jeg hadde skrevet at det var kriminelt, noe det overhode ikke var eller er. Med denne anmeldelsen, sa frembar Jan Aage Torp falske anklager, noe som er straffbart,” mener Christensen som håper at statsadvokaten vil pålegge politiet å sikte pastor Torp for dette, noe som ikke kommer til å skje. Christensen som selv måtte utkjempe et slag mot barnevernet om sine egne barn mens han bodde på Karmøy, mener videre at pastor Torp burde ha blitt fratatt sine barn. I en dårlig formulert setning skriver Christensen dette: Pastor Jan Aage Torp har selv bedrevet med en slik barneoppdragelse om en kan kalle det for det? At i samtlige vestlige land bortsett fra Norge hadde de tatt affære. At de ikke gjør dette i Norge er ille,” skriver bloggeren som selv ble gransket av barnevernet på Karmøy på grunn av mistanke om forsømmelse. I ettertid har Christensen rast mot behandlingen han selv fikk av barnevernet, men klandrer nå barnevernet for ikke å ha grepet inn overfor familien Torp. I en tidligere artikkel har Christensen omtalt barnevernet som “Satans forlengede arm inn i Norske familier,” men underlig nok mener Christensen at “Satans forlengede arm” åpenbart ikke har vært lang nok overfor familien Torp.

Alvorlige og udokumentere påstander

“Det er Petar som opprinnelig er Serber, men bosatt i Oslo som han vokste opp med far, mor og en bror. Denne Petar ble herlig frelst, og hadde en lovende tid foran seg etter frelsen. Før han møtte Pastor Jan Åge Torp som loppa han for rubbel og bit. Han loppa han for 1.5 Millioner da han solgte leiligheten sin og gav den til Torp som fikk kjøpt seg en Mercedes og kunne invitere andre falske Apostler og profeter til Norge gjennom disse pengene. Snakk om å være en bedrager,” skriver Christensen som i norsk rettsvesen er dømt for sjikane mot ekteparet Torp.

I sitt siste blogginnlegg publisert på “justismord-bloggen” retter Christensen særdeles alvorlige og udokumenterte anklager mot Torp. Skal vi tro Christensen bruker Torp gaver gitt til menigheten på eget personlig forbruk. Christensen har tidligere hevdet at Torp blant annet kjøpte en ny Mercedes for en gave gitt til Oslokirken. Torp selv har tidligere kommentert Christensens beskyldninger omkring dette som løgnaktige og falske. Christensen som selv sitter i trøbbel til langt over halsen skrev søndag dette på sin egen blogg: “Pastor Jan Aage Torp lurte en syk person som Torp omtalte han som. Til å gi han den den nette sum av 1.4 Millioner kroner som Torp brukte på egen forbruk.” Det er ikke første gang Christensen offentlig har kommet med denne og lignende udokumenterte påstander om Oslokirkens pastor. I tidligere innlegg har Christensen hevdet at Torp loppet den samme personen for 1,5 millioner kroner -som angivelig skal ha blitt brukt slik at Torp kjøpte seg Mercedes. Så langt har Christensen ikke kunnet dokumentere at det han skriver er sant, og detaljene i historien som pastor Jan Aage Torp tidligere har avvist Christensens påstander med ordene: “Selvsagt brukte jeg ikke kirkens penger i 2002 til å kjøpe Mercedes. Tullingen og lystløgneren Christensen,” skrev Torp i en kommentar til det hele i 2014. I ettertid har Christensen gjentatt sine påstander flere ganger og motivet som ligger bak er uten tvil det dype hatet og forakten Christensen har overfor mannen som fikk han straffedømt gjennom politianmeldelsen i 2014. Nå, fem år senere drømmer Christensen om revansj og ei ny runde i rettsapparatet. Ei runde han ikke vil få dersom han ikke blir politianmeldt på nytt.

En svært omfattende og langvarig sjikane av et medmenneske

Blogger Jan Kåre Christensen ble av Oslo tingrett idømt en bot på kr 12 000 for å ha sjikanert, mobbet og trakassert pastor Jan Aage Torp gjennom flere år. Foto fri lisens

I etterkant av straffesaken har Christensen nærmest desperat forsøkt å omskrive historien slik at den tegner et langt mer positivt bilde av seg selv og hva han har begått. I denne prosessen har viktige og objektive fakta om saken blitt borte og bloggeren har gjør alt som står i hans makt for å skape et inntrykk av at Christensen knapt har skrevet noe annet enn bibelsitater og tekstutleggelse når Torp ble omtalt. Fra tingrettens dom av 25.01.2016 leser vi følgende: “Forholdene saken gjelder er blogginnlegg i tidsrommet januar 2012 til mars 2015. Torp har foretatt en opptelling av innleggene om ham og kommet til at han er nevnt i bloggen over 3 000 ganger. Hans kone er nevnt rundt 900 ganger, herunder er hun omtalt som en “hore” 167 ganger. Videre er Torp omtalt som en “gammel gris” over 30 ganger, “horebukk” over 110 ganger, “narcsissist/narresist” over 30 ganger, “psykopat” over 200 ganger og “falsk pastor/profet/apostel” over 400 ganger. Antallene er ikke bestridt, og retten legger dem til grunn som bevist,” heter det videre i Tingrettens grundige dom. “Retten legger likevel til grunn at Torp er omtalt på bloggen svært hyppig i den aktuelle  perioden, at de overnevnte karakteristikker er brukt hyppig. I tillegg til dette er Torp flere
ganger kalt “spedalsk”, at han “lever i hor” og er en “horkarl”, er “selvsentrert, ekkel, frekk og narsissistisk”, at han fremstår som “syk, ukontrollert og presset”, at han “er og blir forblindet og styrt av demoner”, at han er “en gammel gris som skiller seg og gifter seg med barnepiken akkurat som Todd Bentley”, at mennesker som Torp “ikke er ledet av Gud, men av kjødet sitt, og at demonene får da fritt spillerom”, at Torp er et “sykt maktmenneske og opptrer som en hensynsløs psykopat” og at han er en “taper”. Videre har tiltalte uttalt at “Skulle jeg fått det til, hvis det hadde hjulpet, så skulle jeg tatt piggsko eller arbeids skoene mine fatt og sparket Hanvold, Torp og alle andre gjengiftede mitt i skrittet for det som de holder på med bringer ikke vekkelse eller fremgang med seg. Men dom død og fordervelse!”. Videre har han lagt ut et bilde av en gris med vinger, og skrevet at “Bilde av griser som sikter til hva folk kaller en person som gifter seg med ei dame som kunne vært hans datter. Dette er bare et Illustrasjonsbilde på et forhold der en kaller noen for å være en gammel gris, men dette er bare et Illustrasjonsbilde. Selv griser kan se “hellige” ut, men en gris er en gris,” gjengir dommen videre. Det var med andre ord et omfattende materiale som lå til grunn for pastor Jan Aage Torps anmeldelse av bloggeren.

Linker til sakene

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-158-serberens-mte-med-pastor-jan.html

http://justismord.janchristensen.net/2019/09/nr-462-hvorfor-jeg-mener-at-pastor-jan_8.html

http://blog.janchristensen.net/2019/08/nr-2545-foresprsmal-til-huseiernes.html

http://blog.janchristensen.net/2019/09/nr-2553-snakket-med-en-som-selv-har-vrt.html

4 tanker om “Christensen håper desperat at statsadvokaten skal sikte pastor Torp for lovbrudd som ikke er begått

 1. Jan Kåre Christensen er ikke i mot gjengifte.

  For to år siden, politianmeldte Jan Kåre Christensen dette herværende forumet Søkelys fordi de hadde våget å omtale et vennepar av han som gjengiftet. Jan Kåre forsvarte helhjertet dette paret og deres gjengifte. Dette inkluderte altså en politianmeldelse av Søkelys fordi de skrev at gjengifte er hor og synd.

  Det er derfor beviselig løgn å si at Jan Kåre Christensen er i mot gjengifte. Han bare bruker dette som alibi for sitt hat og misunnelse mot kristne forkynnere.

 2. http://justismord.janchristensen.net/2019/09/nr-463-hvorfor-det-var-en-fiktiv.html

  Nr. 2556:
  Hvorfor det var en fiktiv anmeldelse som Jan Aage Torp gikk til Oslo politiet med.

  Dessverre så er politiet stort sett ikke på alerten i slike saker når en går til politiet med falske anklager, og at de igjen straffeforfølger den som har kommet med falske anklager som Pastor Jan Aage Torp kom imot meg og den Himmelske blogg med.

  Forklare dette skal jeg prøve på. Jeg hadde forkynt imot gjengifte over flere år. Da med å fokusere på forkynnere, som var gjengiftet. Dette hadde faktisk nesten som en farsott spredt seg på den Himmelske blogg, og vår engelskspråklige blogg Heavenly blog.

  Dette falt Pastor Jan Aage Torp tungt for på brystet da han var nevnt her. Selv etter, han inviterte meg ut for samtale med løfte fra Torps side at jeg kunne skrive hva jeg ville på egen blogg uten han skulle gjøre noe med dette.

  Jeg gjorde det, og han gikk nærmest bak min rygg og anmeldte meg med en fiktiv anmeldelse. Falske anklager som det heter i jusen.

  Det var utelukkende min forkynnelse imot gjengifte som voldte Torp forargelse. Det som var «problemet» for Torp var at jeg hadde så høye scor på mine artikler hos Google.

  Torp er «smart», han visste at han ikke kunne felle meg på min forkynnelse om gjengifte. Torp er som sagt ingen dumming, han er kynisk, kalkulerende, manipulerende, beregnede og utspekulert!

  Han går da og anmelder meg for å ha sjikanert ham, noe jeg aldri har gjort. Jeg har aldri oppsøkt ham eller hatt noe med ham å gjøre, bortsett fra den gangen han ba meg ut på kafe.

  Hva skjedde videre er historien. Politiet bet på, det ble en farse rettsak der jeg var siktet for å ha kalt Torp for spedalske, manipulerende og en horkarl.
  Dette ble «omgjort» til at siden jeg hadde gjentatt dette «for mye» ble jeg dømt. Tidenes justismord, det var kun for å få tatt og dømt meg!

  Sluttkommentar:

  Med andre ord, siden en ikke kan dømme noen i Norge for å forkynne imot gjengifte. Så lette Torp omhyggelig etter noe jeg hadde skrevet om ham, og politiet og domstolene lot seg forlede. Stakkars meg, he-he! Dette er selvfølgelig ikke noe annet enn å forlede og manipulere.

  Det er bare å håpe tro og be at Oslo politiet og domstolene får avdekket Pastor Jan Aage Torp bruke av falske beskyldninger for å oppnå sitt mål her i saken imot meg og den Himmelske blogg!

  Straffbart og uetisk er det åpenbart!

  At politiet ikke ville straffeforfølge dette, er trist. Derfor anket jeg også saken videre innforbi statsadvokaten, med håp om at han vil omgjøre henleggelsen til videre etterforskning, og forhåpentligvis siktelse imot Pastor Torp og en domfellelse for å falske anklager!
  Han fordreide hele anmeldelse til å gjelde noe helt annet enn hva saken dreide seg om. Saken dreide seg om kun en ting, at Torp hatet meg for å forkynne imot hans nye forhold som bibelen beskriver som synd.

  1
  2
  • Du lyver.

   Du selv politianmeldte Søkelys fordi de skrev at gjengifte var synd. Dette i forbindelse med et par som var gjengift og venner av deg.

   Du hater Jan Aage Torp. Men det hatet har beviselig ingenting med hans gjengifte å gjøre.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.