Statsminister Netanyahu evakuert fra valgmøte etter at palestinske terrorister avfyrte flere raketter mot mål i Israel

Siste nytt: Israels statsminister Benjamin Netanyahu ble tirsdag kveld raskt evakuert fra et valgkampmøte i den israelske byen Ashdod etter at palestinske terrorister avfyrte flere raketter mot de to israelsk byene Ashdod og Ashkelon. Hendelsen som skjedde for kort tid siden har gjort at det israelske sivilforsvaret har åpnet alle tilfluktsrom i Ashkelon og andre byer i det sørlige Israel. I følge israelske kilder skal rakettene ha blitt avfyrt fra Gaza stripen og den ene raketten skal ha blitt skutt ned av Iron Dome. Det er ventet at det israelske militæret vil komme med en kraftfull respons på kveldens rakettangrep

Israel er igjen under angrep fra palestinske terrorister på Gaza stripen. Midt under et valgkampmøte blir sirene utløst og den israelske statsministeren som taler under et valgkampmøte blir raskt ført ut av lokalet og i sikkerhet av sine spesialtrente sikkerhetsvakter. Se videoen fra kveldens valgkampmøte som fikk en brå avslutning for den israelske statsministeren som fikk kjenne litt på den følelsen befolkningen i det sørlige Israel daglig må leve med i form av frykt for raketter og terror fra Hamas.

Én tanke om “Statsminister Netanyahu evakuert fra valgmøte etter at palestinske terrorister avfyrte flere raketter mot mål i Israel

 1. Denne verdens globalistiske lederes hat til kristendommen og dens geografiske arnested Israel gjør at de også har lagt jødene i hatpotten.

  Verden ville aldri tillatt terrorister som regelmessig sendte raketter inn over europeiske land. Dette forteller sanne kristne at denne verden er fullstendig i Satan Djevelens vold – akkurat som Bibelen sier. Satan er fortsatt rasende over at han lot seg narre til å drepe Jesus og derved gjenløse menneskeheten.

  Lik alle skapninger uten selvkontroll tar han følgelig ut alt sitt hevn-raseri mot uskyldige – i dette tilfellet den geografiske nasjonen Israel – ved hjelp av sin egenproduserte religion – islam. Uskyldige er de klart fordi man i dag ikke lenger kan slå fast hvem som er genetiske jøder – etter at alle ættelistene brant opp i tempelet da romerne knuste jødene i år 70 evt. og bortførte folket.

  Verden er bedratt, muslimene er bedratte og innbilte jøder er bedratte. Nå er tiden snart moden for Harmageddon – Jehovah Guds dag ved Kristus. Da blir det slutt på nasjoner og alle falske religioner. For i bunn og grunn er ALLE mennesker i slekt med hverandre via Adam og Eva – det første menneskepar.

  Vil DU være med? Søk Jehovah NÅ! Tiden blir stadig kortere. Lykke til!

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.