Melder om økende menneskeskapt jordskjelv aktivitet i USA, men er det Guds finger vi ser?

kraftige-jordskjelvJordskjelv er et av de fenomener Jesus sa kunne knyttes opp mot de tegn som skulle indikere hans gjenkomst og slutten på denne tidsalder. I følge Mesteren selv skulle det være jordskjelv både her og der (Mark 13,8) og mange mener det er nettopp det vi nå opplever. Bare i løpet av de siste 24 timene har det vært nærmere 85 jordskjelv som har blitt registrert hvor de tre sterkeste var på henholdsvis 5,1, 5,3 og 5,6 på Richters skala. 

De sterkeste jordskjelvene er registrert på henholdsvis Papua New Guinea, Alaska, Fiji øyene, Filippinene, Indonesia og Nepal. Også i USA har det i dag vært innpå 20 jordskjelv hvor Oklahoma og California har vært mest rammet, California er som kjent et område usa-jordskjelvhvor man frykter et ødeleggende “the big one”. Jordskjelv er noe vi sjeldent opplever her i Norge, men rundt omkring i verden er jordskjelv mange steder blitt noe dagligdags. Bare i løpet av de 16 første timene av denne lørdagen er det registrert mer enn 48 jordskjelv som har hatt en styrke på mer enn 2,1 på Richters skala. I følge US Geological Survey har det gjennom de siste årene vært en påtakelig økning i antallet jordskjelv i USA. I følge en studie er det meste  av økningen relatert til olje og gass boring og man mener at jordskjelv i Oklahoma, Alabama, Colorado, Texas og New Mexico mest sannsynlig er relatert til menneskelig aktivitet. Samtidig som grunnen skjelver stadig oftere i deler av USA er det nå flere og flere røster som på Herrens vegne advarer om at USA snart vil bli rammet av “the big one” som kan forårsake enorme ødeleggelser og skader. “USA er gått inn under dommen” og Gud bruker naturen, vind og vær som sine redskaper for å straffe en nasjon som har vendt Gud ryggen,” sier Jonathan Cahn.

Var jordskjelvet i 1989 en advarsel?

USA som i disse dager opplever tørke, flom, tornadoer og ødeleggende stormer er i følge mange kristne profeter under Guds dom fordi nasjonen har valgt å vende Gud ryggen. I oktober 1987 opplevde USA sitt største prosentvise børskrakk noen sinne da New York børsen falt med mer enn 22 prosent. To år senere, den 17 oktober opplevde USA et av sine kraftigste jordskjelv siden 1907 og mange anså dette som en advarsel om det som skal komme. Videoen nedenfor er fra jordskjelvet i 1989.

https://youtu.be/uQLSkNUDTv8

Jordskjelv er et av de redskaper Gud bruker på å demonstrere sin suverenitet. I møte med jordskjelv står mennesket maktesløse og vi kan intet gjøre for å stanse eller begrense dem. Plutselig rister bare bakken under våre føtter, og jo kraftigere skjelvet er, jo større og mer ødeleggende og drepende blir konsekvensene. En rekke kristne profetrøster, deriblant David Wilkerson har advart om at California vil komme til å oppleve et enormt og ødeleggende skjelv og mange forskere mener bare det er et tidsspørsmål før skjelvet kommer. Enkelte har knyttet skjelvet opp mot profetiene omkring Shemita og peker på at en eventuell nedtur for aksjemarkedet vil kunne blir utløst av et katastrofalt jordskjelv. I mine øyne er dette spekulasjoner, samtidig som vi likevel må erkjenne at Guds ord omtaler jordskjelv som et tegn på at vi er i de siste tider. Når det profetere jordskjelv vil komme, er det egentlig bare Gud selv som vet, men samtidig vet vi også at Gud Herren ikke gjør noe uten å ha åpenbart det for sine tjenere, profetene. (Amos.3,7) Mens David Wilkerson var klok nok til å ikke operere med å tidfeste når de profetiske hendelsene vil finne sted, er det andre som er mer konkrete. En av dem, profeten  Ricardo Salazar spår at jordskjelv i perioden juli til august da han mener det sjette segl vil bli åpnet:

Flere av de som advarer USA om et jordskjelv knytter profetiene opp  mot USAs håndtering av Israel. USA som i følge mange kristne for øyeblikket har en muslimsk president vil tvinge Israel til å dele landet med palestinerne, og dette vil ikke gå upåaktet hen i den himmelske verden.

Mange røster advarer

Det er mange røster som har advart USA mot det som kommer. Menn og kvinner fra ulike retninger innenfor Kristi legeme har presentert lignende budskap. Kanskje tiden er inne til å lytte til de advarende røster? Både David Wilkerson, Jonathan Cahn og Rick Joyner har alle advart Amerika, men vil de lytte? Så langt er svaret NEI.

https://youtu.be/RBIqmQTthuU

9 tanker om “Melder om økende menneskeskapt jordskjelv aktivitet i USA, men er det Guds finger vi ser?

  • Jeg er klar over at dette med Rick Joyner, Jeg viste ikke dette med Ricardo. Det som kan være tilfelle med Joyner er at han engang hadde en ekte relasjon med Gud og erfarte at Gud gav han innsyn i noe. Så vendte han Guds vei ryggen og ble en apostel for NAR bevegelsen og som du sier, ble opptatt i denne frimurer ordenen. Man kan begynne sitt løp på rett spor, men så bøye av fra veien og det er det jeg tror har skjedd med mange av de falske lærere og profeter som opererer innenfor Guds menighet. Profetiene om et stort jordskjelv kan være et budskap de har lånt av andre som har hørt fra Gud, og gjort det til sitt.

 1. Rick

  Denne fyren er trolig den største falske profeten ut av Kansas city, bruker han sin profeti å fraråde folk fra å se inn i
  sannheten og fremmer herredømme agenda. En av de største giveaways for denne fyren er at han er en del av en frimurer organisasjon kalt Knights of Malta. Det er innrømmet rett på sin nettside siden han hadde ingen måte å skjule det. David Rockefeller – en leder i NWO – er også en del av denne gruppen. Knights of Malta er en frimurer orden under den romersk-katolske kirke. Rick er en agent for satan og en ulv i sauer klær.

  Sjekk som Rick få er adlet av menn i svarte kapper:

  https://www.youtube.com/watch?v=p9zTw9L8QAE

  Rick1

  Rick Joyner blir adlet

  Et annet interessant faktum at jeg har funnet ut på min egen er at hans departement heter “Morning Star”. I Bibelen er det hint til dette er om Jesus, men det er også en klar skrift som refererer denne morgenstjernen til Satan:

  KJV Jesaja 14:12
  Hvor er du falt fra himmelen, O Lucifer , morgenrødens sønn! Hvor er du kutte ned til bakken, som slo ned folkeslag!

  Jeg sier prøv åndene

 2. Hvorfor er det så mange profeter som står fram i denne tid, er dette en strategi fra satan, for å skape kaos og frykt, og villede menneskene til å tro på løgnene. Hvor kommer de fleste av de profetene fra? Er det ikke fra samme stamme der de har fått samme opplæring og salvelse mange av disse profetene har sin tilknytting til frimurerne, Bibelen taler tydelig på hva som vil skje. dyrets merke og trengselen vil være en del av endetiden,Kriger og jordskjelv vil også være en del av denne tid, men det viktigste tegnet er Israel. og til slutt så vil det være en skare som kommer ut av trengselen, og da vil Jesus vil komme på oljeberget. man skal ikke forvrenge det som står i Bibelen. Opprykkhelsen vil gjerne komme før trengselen eller under trengselen.

 3. For tolv aar siden var jeg paa en liten ferietur til Israel. I Eilat traff jeg en pastor for en evangelisk menighet Denne pastoren var sikker paa at tempelet i Jerusalem ville bli oppbygget igjen. Jeg svarte at dette kunne ikke vaere mulig fordi det er to moskeer der, Klippemoskeen og Al Axa moskeen. Og skal disse fjernes, ja, da maa det vel bli krig da? Neida, svarte han, det kan bli et jordskjelv. Dersom Gud vil at tempelet skal bygges oppigjen, kan han nok faa til et jordskjelv som lager plass til tempelet.

 4. Det må grense til blasfemi å antyde at Gud sender jordskjelv som straff for et lands synder, spesifikt i det land som åpenbart prosentuelt har flest kristne bønnesjeler. Legg så til at de fleste som rammes av jordskjelv er barn, kvinner og eldre som ikke kan lastes for at noen andre i landet begår brudd på Guds lover. Slike påstander er like ille som da Jan Hanvold antydet at tsunamien i Asia var et utslag av Guds vredre og Per Haakonsen mente at massakren på Utøya var Guds straff.

Det er stengt for kommentarer.