Marsjer for Trump og mot påstått tyveri av valget

Fra lørdagens marsj for Trump event

4 tanker om “Marsjer for Trump og mot påstått tyveri av valget

 1. Det er alltid hyggelig med en gåtur i godt selskap.
  Vi har en gruppe som går en gang i uken og det kan være opp til 15 stykker av oss. Noen av oss bruker staver og andre klarer seg uten.

  Det holder oss i god helse da alle turer over en halvtime gjør en godt. Og når vi ser på den generelle helsen i amerika er det på tide at de beveger seg mer.

  Og Joe Biden har vunnet valget. Et valg som er det sikreste og mest rettferdige president valget gjennom alle tider. Det er fakta. Og han begynner sin gjerning som president 20. januar neste år.

  4
  3
 2. Hvite nasjonalister, militsgrupper, pøbelgjenger og kriminelle bander marsjer for Trump. Minner om Nazi-Tyskland i slutten av tretti-årene.
  Godt denne narsisisten og diktator-wannabien er ferdig som ei sviske, og på vei i fengsel(etter konkurs og skilsmisse) ❤️?

  4
  4
 3. Vel .. et lite stykke fra den tillovede millionmarsjen til den brodere forsamlingen av Konspirasjonsgærninger (f. Eks Alex Jones som tror verden styres av hamskiftende jøde-øgler fra verdensrommet) Rasister, nynazister, jødehatere, voldelige gategjenger og bevæpnede militsmedlemmer. ?????

  • Brokete skulle det stå.

   Det var altså lovet en millionmarsj og det møtte rundt 1000 mennesker opp ??

Det er stengt for kommentarer.