Jay Sekulow er advokat, medlem i kristent band og kjemper for Trump side om side med Rudy Giuliani

Han er president Donald Trumps personlige advokat, han er kjent for sitt kristne band og kjent for å spille sammen med kristen-artistnavn som John Schlitt som igjen er kjent som vokalist fra det legendariske kristenbandet Petra. Jay Sekulow som også har sitt eget band, Jay Sekulow band er ikke redd for å fronte konservative kristne verdier., ei heller sin kristne tro -og også sin støtte til president Trump. I disse stormfulle dager for presidenten utkjemper Jay Sekulow, sammen med Rudy Giuliani -en kamp for det amerikanske demokratiet -og mot omfattende angivelig stemmejuks for å bringe Joe Biden til maktens tinder.

Jay Sekulow band her sammen med John Schlitt

John Schneider som er en country-stjerne har også spilt sammen med Donald Trumps personlige advokat Jay Sekulow og uttalte fredag til NewsMax TV at han slett ikke har gitt opp troen på at Trump vil gå seirende ut av det juridiske slaget som pågår. Se klippet fra NewsMax TV

Og skal vi tro en annen Trump tilhenger, Dr Steve Turley som også følger det politiske drama som nå utspiller seg -går det rette veien for president Trump. Sjekk ut

Facebook Comments

9 tanker om “Jay Sekulow er advokat, medlem i kristent band og kjemper for Trump side om side med Rudy Giuliani

  • Poenget er at Joe Biden er amerikas nye president etter å ha lovlig vunnet valget, han tiltrer den 20 januar neste år og det uansett hva trommeslagere i amerika eller kassadamer på samvirkelaget på fagernes sier om den saken.

   3
   3
  • Rune:

   Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men jeg er ikke opptatt av hvilken kandidat som burdte vunnet, eller hvilken kandidat som har rett. Jeg er opptatt av fakta.

   Jeg er forsåvidt ikke tilhenger av hverken av hverken Biden eller Trump og ville ikke stemt på noen av dem.

  • ja , det har du helt rett i , så sant søksmål ikke fører frem , så blir Biden USA sin nye president , enten du eller jeg liker det eller ikke , uansett så er det ikke noe å hisse seg oppover , Trump er i sin fulle rett til å bruke de lovlige midler som finnes for å motstride valg resultatet .
   Jeg tror på at Valdres profetien er gitt av Gud og i så måtte betyr det forferdelig litte hvem som blir USA sin nye president , det som virkelig betyr noe er å se på Jesus og be om frelse .

   Til deg Bernt i våres natur er vi alle syndere, du også Bernt , hva jeg er eller ikke er, blir en sak for Jesus , men anklageren representerer satan, Bernt representerer du satan ? i så måtte så driver du meg bare nærmere Jesus , som er min tilflukt og frelser , jeg må ikke svare for verken deg Bernt eller satan, men dere begge må en dag svare for Gud !

  • Jeg representerer guds ord mot deg og Søkelys som lyver og representerer satan, Rune Lye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *