Mark Dice: Ingen er trygge -project Veritas og den kristne nyhetsiden “Life Site News” bannlyst fra YouTube og Twitter

Project Veritas og den kristne You Tube kanalen “Life Site News” er blant de siste ofre for tyranniet som har senket seg på sosiale plattformer. Life Site News er en katolsk konservativ stemme som nå er fullstendig bannlyst av YouTube. Myndighetenes nedstengning av kristne gudstjenester og møter har tvunget pastorer og kristne organisasjoner over på sosiale plattformer hvor pluggen kan bli dradd ut når som helst. Den kristne “Life Site News” kanalen er et forvarsel om hva som vil komme til hele den kristne kirke. Enhver som våger å holde fast på Bibelens ord om kontroversielle tema, vil etterhvert bli tatt ned og tilsist vil du utelukkende få servert video og innhold som er godkjent av sensuren.

Alt dette mens Twitter og YouTube fremdeles tillater CNN og andre fake news media å poste hva de lyster uten at reglene ser ut til å gjelde dem. Twitter på sin side kjempet hardt for å kunne fortsette å publisere overgrepsbilder av mindreårige, da slikt ikke krenker deres regler.

Enhver kristen pastor og forkynner som ikke ser eller forstår hva som skjer i disse alvorlige siste tider, bør frasi seg kappe og krage og ta en lengre periode under forkynnelsen av det fulle evangeliet. Samtidig bør de begynne å flytte bort fra de sosialist-kontrollerte plattformene som Twitter, Facebook, Instagram og YouTube, for før eller siden vil de bli tatt ned -og siden vi blindt følger myndighetenes orderer om å stenge ned kirkene, bør du i hvertfall ta grep for å sikre at dere kan kommunisere ut budskapet om Guds ord på alternative plattformer. Natten er i ferd med å senke seg over verden og under de siste tiders trengsler og prøvelser -gjør du som pastor klokt i å lyde Guds ord mer enn du lyder myndighetene. I videoen under forteller Mark Dice om de siste bannlysninger og utestengelser som har funnet sted. Og ikke glem, før eller siden er det din tur til å bli brakt til taushet

24 tanker om “Mark Dice: Ingen er trygge -project Veritas og den kristne nyhetsiden “Life Site News” bannlyst fra YouTube og Twitter

 1. Flere eksempler på at Søkelys traff spikeren på hodet når det gjelder sensur og det som vi ser er kommet nå. Det ser ut som om bibelske kristne blir tatt ut en etter en av disse antikristelige plattformene.
  Guds ånd har lenge advart om at dette ville skje. Jeg håper at kristne pastorer og forkynnere tar inn over seg at det er nødvendig å komme seg over på plattformer som ikke er kontrollert av sosialistene og globalistene.
  Facebook, Twitter, Instagram og YouTube er plattformer kristne må komme seg bort fra. Det er en kjent sak at kinesiske myndigheter via stråselskap er betydelige eiere av aksjene til disse selskapene og det er uklokt av kristne og legge igjen opplysninger og ytringer som blir spart og oppbevart av disse selskapene.
  Det du skriver nå kan bli brukt mot deg under den store trengselen som vi akkurat har gått inn i.

  2
  3
  • Hva er beviset mener du på at vi har gått inn i den store trengsel?

   Kjenner ingen som er i store trengsler slik det står om i Bibelen. Du spiser? Leser Bibelen? Har en seng og hus? Varmt vann? Det er nok veldig ulikt den store trengsel.

   De som står igjen etter opprykkelsen , går en grusom tid i møte. De som da nekter dyrets merke og velger Jesus skal IKKE LEVE for Jesus her da, de skal DØ for Jesus . Det blir giljotinen for dem.

   Hvis du har datoen da du mener trengselen startet , så regner du 7 år frem og da er Jesus på Oljeberget.

   Nei datoen blir nok en dato de tilbakelatte uten tvil vil merke. Den kommer også som en TYV på dem.
   Hvis ikke de vender om idag.

  • Amen Steffen.
   Vi merker trengselen allerede nå.
   Vi ser det over store deler av verden.
   Menigheten blir forfulgt, myndighetene tar over styringen av kirken.
   Kristne latterliggjøres og spottes.
   Det store frafall har satt inn, og antikrists ånd blir mer og mer virksom.
   Selv om vi i Norge såvidt er begynt å smake på trengselstiden, ser vi at kristne vender seg mot hverandre. Bror står mot bror og kristne glefser mot hverandre.
   Vi forbereder oss på vanskeligere tider. Å være åndelig og mentalt og praktisk forberedt er grunnleggende for å overleve de neste sju år med trengsel. I fjor sommer kom det et mektig budskap i tunger med tydning i menigheten om at menigheten må gjøre seg rede til disse tider med trengsel.
   Det var helt stille i menigheten da budskapet kom. Vi kunne knapt høre ei knappenål falle. Vanligvis er slike budskap i tunger bekreftelse og forsøk på å nøde noen til frelse. Budskapet var hardt, alvolig og rystende. Flere gråt høylytt under ettermøtet.
   I etterkant av møtet har mange her begynt å lagre mat, klær. medisiner, vann, toalettsaker og lignende som vil bli nødvendig under trengselstiden.
   Herren varslet oss med ånden om at det er nødvendig å lagre mat og andre nødvendigheter for seks måneder. Det er også viktig å lage nettverk som kan opererer i hemmelighet. Corona krisen og nedstengningen bekrefter bare budskapet som kom.
   Angst, usikkerhet, økende fattigdom og en død kirke er hva pesten har skapt og dette er bare begynnelsen på de sju år med trengsel Skriften taler om.
   De som er i ånden kjenner til disse sjå års syklusene og merker at tiden er inne.
   Folk med en annen teologi vil gå på noen overraskelser. De burde ha lært av Covid-19. Vi har sett hvilken makt myndighetene har til å stenge ned, lukke kirker og menigheter -og det eneste de tillater oss er å ta farvel med våre døde. En slumrende kirke har funnet seg i dette og er brakt i kne, og folk klarer ikke å lese tidens tegn?
   Må vi være våkne og be for våre kjære, for bønnebarna og frafalne -at de må komme tilbake.
   Under denne trengselstiden vil vi også få en utskillelse.
   Vi vil oppdage hvem som er innenfor og hvem som er utenfor huset. Guds menighet.
   Hold ut brødre og søstre. Guds kraft og lys vil styrke oss gjennom trengsel og forfølgelse. Mesteren kaller til samfunn men også til oppbrudd.

   5
   1
  • Kokko, når startet denne trengselen?

   Du nevnte disse sjå års syklusene, regner med det skulle stå 7? Forklar gjerne hva du mener. Fordi vi har ikke startet på noe sabbatsår ennå, det starter ikke før 7.september i år til 25.september 2022.

   Hvem ga dette budskapet om å hamstre for 6mnd?

   1
   3
  • Kikki, ser at jeg 2 ganger klarte å bomme på i’en, beklager navnet ditt ble litt…

   Og så lurer jeg på hva du sa AMEN til…
   At kinesiske myndigheter er eiere av noen aksjer?
   Det er flere her inne som sier amen til mye rart…

  • Budskapet om å ha et beredskapslager, har faktisk myndighetene anbefalt alle husstander om å ha tilgjengelig. Oppfordringen har også vært ute i aviser om å lagre vann i dunker som holder seg lenge.

   Dette budskapet kan være en bekreftelse på hva våre myndigheter har anbefalt det norske folk om å ha tilgjengelig om noe skulle skje. Det har vært minnet om dette før noen hadde peiling på Corona og hva den har vært og er i stand til å forårsake.

   Selv har jeg formidlet til familie at det er lurt å ha et lite beredskapslager i tilfelle uventede hendelser inntreffer, for da blir det kaos og folk tømmer butikker i løpet av noen timer. For ikke lenge siden var det i et skjema spørsmål om man hadde tatt høyde for andre familiemedlemmer som ikke har gjort noe og bare trodd at ingenting kommer til å skje.

   Det er det nok en del som gjør, men alle har et ansvar for å ta myndighetenes advarsler på alvor. Det er nok ikke for ingenting det har vært fokus på å ha liggende litt nødproviant med alt det det innebærer. Skulle Jesus komme uten at man har fått bruk for sitt lille lager, kommer det andre til gode.

   1
   2
  • Det virker som enkelte tror denne verden kommer til å servere «biffen» på fatet, og at det er en selvfølge at alt er tilgjengelig for all tid. At det kan bli importstopp og matmangel er det mange som fnyser av, fatter ikke denne arrogansen ovenfor tiden vi lever i. Vi er blitt et bortskjemt folk som er vant til å leve godt, de fleste i Norge, og da sier jeg de fleste, har stort sett hatt det de trenger og i Norge kan vi slettes ikke sammenligne oss med f.eks, Ukraina, eller andre fattige land som går på søppeldynger å leiter etter mat. Nei, det ingen selvfølge at alt vi er vant til å kjøpe, kommer til å være like tilgjengelig i vanskelige tider, så bon appetitt i mellomtiden.

  • Det er riktig som du sier. Alt kan snu på et blunk. Strømmen kan også være borte en uke el 3 i landet vårt, da ligger vi tynt an de fleste av oss, bare kun pga det. Ting vil bli mye verre fremover. Men om vi blir her så mye lenger, det vet jeg ikke.

   Gud kan komme med budskap til oss, men jeg tror ikke på alt som påståes kommer fra Gud. Det kan godt være jeg tar feil ang. Kikki, og at det hun forteller er sant, men jeg får en dårlig følelse når jeg leser det, og har også tenkt det er ironi, mange her inne som bare tuller. Du ser jo også at det ikke kommer noe svar fra kikki heller. Men kan godt være det skjedde. Hadde jeg vært på det møtet, så hadde jeg allikevel ikke automatisk trodd det var fra Gud, alt skal prøves.

   Mye budskap og profetier som har kommet har vært fusk og bare noen ord, se alt som har kommet fra visjon Norges usa-profeter. Fusk overalt og fake-helbredelser. Bein som “vokser ut” i hopetall, både her og usa. Før trodde jeg på det meste, nå tror jeg på svært lite av det. Dionny Baez lusker på facebook og så profeterer han, og folk tror på det. Jeg ser at han med rastaflettene, Todd? White, har omvendt seg og sagt “jeg har forkynt et feil budskap” osv. Tror gjerne på ham ang. det, du kan se han mener det. Men har ikke hørt ham beklage alle bein han har dradd i og presset tilbake for å få dem like lange. Men det kan jo være han har… Da beklager jeg Todd… (Nevner ikke dette til deg fordi jeg ikke tror du er enig 🙂 Det bare lå på mitt hjerte nå. Tror ikke du synes om alt fake som har skjedd heller) Fremdeles holder folk i Norge på å “dra ut” bein, mens de ber.

   For mange år siden -og i mange år, ble jeg lurt trill rundt av slike ting og “profetier”. Ingen lurer meg mer nå. Jeg går til Jesus. Han kan helbrede, Han kan tale gjennom drømmer og gi syner, og ved profetier. Han trenger ingen til å hjelpe seg med å dra i et ben hvis Han skulle helbrede.

   For 25 år siden hadde jeg klar en krisepakke i tilfelle dårlige tider. Det har jeg ikke hatt siden. Jeg har veldig ro og fred med det. Går til Jesus med det meste, dette også. Vi er forskjellige. Synes absolutt at du tenker veldig fornuftig 🙂 Og det du sier om at lageret kan komme andre til gode om Jesus henter oss, er noe jeg faktisk har tenkt at Han ER opptatt med. For det blir tøffe tider.

  • Hannah, jeg tror vi to tenker likt på flere måter. Jeg var også veldig åpen for ulike forkynnere som f.eks, Benny Hinn/Kenneth Hagin m/flere før, og jeg presiserer at jeg ikke kaller de falske profeter, det får andre ha åpenbaring om hvis så er tilfelle.

   Var på to møter med Benny Hinn i 95, forventningen var stor og jeg må vel innrømme skuffelsen var det samme. Nå kan jeg jo ikke laste han for det, men jeg hadde jo sett videoer av møtene med både han og Reinhart Bonke og synes det var kjempe spennende.

   Nå er jeg i villrede om veldig mye, og er ikke like mottakelig for dette lengre. Det er så mye jeg ikke lengre forstår. Da jeg var ny på veien og flere år frem i tid, var jeg stort sett forventningsfull da jeg var på møter, og alt var spennende, noe som er naturlig når man er ny på veien.

   De siste årene har min møtevirksomhet vært heller laber, det er jo ikke akkurat så bra det heller, for felleskap med søstre og brødre er viktig og noe bibelen formaner oss til. Som sagt er det så mye rart som skjer, og bibelen er den rettesnoren som er 100 % sannferdig.

   Som person er jeg ingen svermer, og har alltid hatt realismen med og i meg, samtidig som jeg er åpen for tiltale, prøver alt og holder fast på det gode, som det står. Jeg vet Gud kan gjøre alt og ingenting er umulig for Ham, det kan ingen ta fra meg, men tiden vi lever i er forvirringens tid.

  • Det du skriver stemmer med inntrykket jeg har av deg🙂

   Kjenner meg igjen i mye. Men jeg har brukt ordet falske profeter og andre ting og angrer på det. Jeg tenker at det er Gud som skal ta seg av slikt. Det er noe med oss alle sammen… Og Gud gir nåde og hjelper oss videre, Så takknemlig til Ham for det.

   Alle bøker vi har lest og alt som er litt tvilsomt…. jeg reagerer på mye som fortsatt selges, og undervises. Og jeg stiller spørsmål ved så mye som kommer fra norske kristenledere.
   .
   Ja det er mye man ikke forstår. En forvirret tid. Men tett ved siden vår går Jesus uansett.

  • Hannah.
   Den store trengsel er begynt og tingene vil trinnvis stramme seg til.
   Kirkene er stengt, Guds folk er splittet og glefser til hverandre.
   Frafallet fra troen skjer overalt i menighetene.
   Dersom folk ikke ser dette, er det fordi de ikke vil se.
   Rytteren på den hvite hest skyter sine usynlige piler og de flertallet av folk i kirkene aner ikke hva som skjer.
   Fakta er at vi aldri har opplevd noe tilsvarende tidligere. Aldri.
   Det har vært smittsomme epidemier tidligere, men aldri med de konsekvenser vi ser nå. I gamle dager isolerte man de sjuke og smittede. Nå isolereres friske folk.
   Og et flertall av “kristenfolket” mener at dette er naturlig.
   Hvis ikke denne krisen fører folk til omvendelse og vekker opp kristne, da er det intet som gjør det.

 2. Ikke merkelig eller opprørende at enkelte stemmer bli rammet av sensur. Etter årevis med fri flyt av alle slags samfunnsødeleggende konspirasjonsteorier, innser YouTube og andre nettplattformer at de har ekstrem påvirkningskraft. Farlig påvirkningskraft. Da må de nødvendigvis rydde i galskapen. Så skjer innstrammingen. Prosessen er ikke perfekt. Men det var sannelig ikke det forutgående frislippet heller. Gjennom prøving og feiling og økt kunnskap får vi bedre liv.

  Mange gamle synes verden er villere enn noen gang. Det er den heldigvis ikke. For dem som hyler om rekordartet moralsk kollaps, kan vi jo minne hverandre om Taipingopprøret1850–1864. En av verdens verste menneskeskapte katastrofer.

  Vi som ikke kjenner tidligere tiders nød og elendighet på kroppen, må ikke glemme nærsyntheten. Kortsiktighet og glemsel er en slu luring.

  Alle står nærmest seg selv og sin egen samtid. Dagens velfødde pastorer har større muligheter til å nå ut med sitt budskap enn noen gang tidligere. De fleste av dommedagsprofetene har dessuten større sjanse for materiell velstand enn noen gang. Likevel jamrer de seg over egne tap og personlige skuffelser når de skal appellere til tilhengernes forargelse, syndered omvendelse og massenes hengivelse, likes og penger.

  Tenk litt på det. Og for eksempel på hvordan Johannes på Patmos, Hans Nielsen Hauge, QAnon, Alex Jones ellers oldtidens evige ørkengud har forholdt seg til Taipingopprøret. En av uttallige katastrofer som er mye større enn amerikansk evangelikalismes selvopptatthet. Millioner av menneskelige tragedier i et fjernt og fremmed Langtvekkistan for hudreogseksti år siden.

  God helg til alle avgangselever og nedfallsfrukt. For noen blir denne våren en virkelig vår. For andre blir våren høst. En avslutning og endetid med skrik og skrål og smerter i kropp og sinn. Med tap og savn og sorg og egen død. For andre blir våren en begynnelse og et håp. Som sagt. Slik det alltid har vært.

  😉

 3. Har sett mykje på desse videoane
  Jesus in Genesis: 1. The First Word of the Bible – YouTube

  Det er mange fasinerande ting om Guds ord i 1 Mosebok.
  Det er viktig å stola på Guds ord. Kronologien fortel oss alt frå Adam og Eva og fram til vår tid. Det går mot slutten på dei 6000 åra.
  bki.net/6000/6000aar.html
  På slutten enorme problem oppstå. Rikdomen som folk trudde dei hadde vil rotna mellom fingrane.
  “Og nå, dere rike! Gråt og klag over all den ulykke som skal komme over dere! 2 Rikdommen deres råtner, og klærne blir møllspist, 3 gullet og sølvet ruster bort, og rusten skal vitne mot dere og fortære kroppen deres som ild. Dere har brukt ENDETIDEN til å samle skatter! 4 Men hør: Den roper høyt, den lønnen dere holdt tilbake fra arbeiderne som skar åkrene deres, og nødropet fra dem som høster inn, har nådd fram til Herren Sebaots øre. 5 Dere har levd i luksus og overflod på jorden og gjort hjertene fete til slaktedagen. “

  Det siste året har me verkeleg forstått at det er kort veg frå velstand og lykke til fattigdom og ulykke.
  Det er dette Bibelen fortel oss mange plasser. Ingenting er sikkert.
  Norge har vore eit fantasisk land gjennom mange tiår. Velstanden har auka og folk har sett seg blinde på det. Lærdomen for 2020 og i år er at alt kan snu fort.

  • I går var eit jordskjelv nær grensa til Kina. I dag kom eit kraftig skjelv med styrke 7,1 nær Japan. Ja , me hugsar kva Frelsar sa om hendingane som ville koma i dei siste dagane.

  • Ja Ture. Vi gjenkjenner tidens tegn, vi forstår at den store trengsel er kommet. Nå er tiden inne for å gjøre praktiske forberedelser og kjøpe en det du trenger for en stund.
   Vi har alle registrert at alt er blitt dyrere og matmangel kommer.
   De neste sju år vil bli svært vanskelige. Vi ser hvordan kristne en etter en blir tatt ned fra sosiale plattformer.
   Guds røst skal bringes til taushet. Satan tåler ikke evangeliets røst.
   Derfor er det de tydelige som blir tatt ned. De som holder frem hva Bibelen sier.
   Jeg er ikke tvil om at Guds folk skal gjennom hele den store trengsel og at vi alle risikerer å måtte dø for Jesu navns skyld.

 4. At noen blir overrasket over at kristne eller konservative blir kastet ut av nettsteder som tilhører de store big-teck-selskapene overrasker meg. Jeg regner med at når alle uønskede stemmer har blitt ekskludert fra disse så vil de nye alternativene bli stengt ned i tur og orden. Sensur av nettet vil tvinge seg frem for at venstresiden skal kunne realisere sin politikk. Det virkelige problemet er at ingen forstod dette for tyve år siden. Winston Churchill forstod faktisk dette for 70 år siden.

  Men antagelig har dette har begrenset betydning for evangelisk tro. Jesus og disipplene vandret i begynnelsen rundt i et ganske lite område. Og lenge kommuniserte man bare ved hjelp av stemmen og brevskriving. Og det eneste nye i løpet av de neste 1900 år var trykte bøker og tekster. Likevel spredte kristendommen seg til store deler av verden. Ofte under ganske vanskelige forhold.

  Hvis jeg skulle tenke meg noe som tydet på at vi står foran en trengselstid så måtte det være medienes fortielsen av omfattende forfølgelse av kristne rundt i store deler av verden. Og ikke minst, selvsentrerte vestlige kristnes ensidige fokus på seg selv. Politikernes og medienes stadig mer fiendlige holdninger til alle som ikke dyrker deres kultur også symptomatisk.

  I tillegg har norske folkevalgte har skapt en livsfarlig situasjon. I samme øyeblikk som det oppstår en internasjonal krisesituasjon vil all eksport av viktige varer stoppes. Og det vil antagelig det internasjonale valuttasystemet også. Jeg tror mange i Norge kan få oppleve matmangel i løpet av veldig kort tid. Politikerne deromot fremstår som så mette av sin egen selvfølelse at de helt har mistet kontakten med virkeligheten.

  Det er lett å peke på big-teck og politikere. Men når alt kommer til alt så har vanlige folk seg selv og takke. Det er de som har gjort big-teck og de antikristelige mediene så store og det er de som har skapt den kulturen vi lever i.

  5
  1
  • Forholdene nå og for åtti år siden er ganske annerledes, både materielt og teknologisk, politisk, kulturelt og sosialt.

   Churchill kunne for eksempel utsulte millioner i India i glansen fra seieren over nazismen uten at nærsynte i vesten fikk dårlig samvittighet for det. Storbritannia var en døende stormakt. Nå er Asia mer interessant enn Europa. Og så videre og så videre. Forskjellene mellom da og nå er store.

   Konspirasjonsteoretikere og spirituelle har større muligheter for å nå hele kloden med sine budskap enn noen gang. Selv etter nødvendig opprydding i de ansvarlige plattformene.

   Et mye, mye større problem er at vi ikke lenger kan vite forskjell på sannhet og løgner.

   Internett har spredt opplysning til folket og tatt livet av mye overtro og desinformasjon. Samtidig har det samme nettverket åpnet for falske nyheter og et verdensomspennende nett av farlige fantasier.

   I tillegg kommer deep fakes og annen teknologi som på sofistikert vis kommer til å lure oss trill rundt. Slik som Trumps velgere er blitt narret. Og selvsagt er det farer fra overvåking og kontroll.

   På én måte er vi tilbake i det gamle overvåkingssamfunnet med Guds altseende øye, sosial stålkontroll, fordømmende makteliter og forvrengte virkelighetsforståelser i religionens navn.

   Den som lever får se. Ungdommen gir heldigvis ikke opp. Selv om vi gamle jamrer oss.

   Noen grinete, gamle gubber tror tilogmed det moralske forfallet og nøden er større i dag enn tidligere. Men det er den heldigvis ikke.

   Hvis man skal
   tolke tegn i tiden, er det ingen tvil: Guddommen har tilsynelatende straffet menneskehetens angivelige synder mye, mye hardere før. Og det er ikke flere endetidstegn nå. Den skrønen har gått ut på dato 😉

   2
   1
 5. Kikki skriver “Hvis ikke denne krisen fører folk til omvendelse og vekker opp kristne, da er det intet som gjør det.”

  Da har du ikke lest Bibelen Kikki. Joh.Åp. forteller deg om mye verre ting. Og at noen faktisk står imot. Og ikke tar dyrets merke.

  Vi lever i en spennende tid. Gud er med. Han slipper og forlater meg ikke et sekund.

  Det var da forferdelig til svartmaling. Er du kristen så er du kalt til noe helt annet.
  Vi skal se opp, for vår forløsning er nær. Gled dere i Herren. IGJEN vil jeg si Gled dere i Herren. Noen av oss er tunghørte, Eller stae. Så derfor måtte Gud skrive det 2 ganger. Mange grunner til å glede oss. Vi er bl.a. innbudt til bryllup 🙂

  Ingen trengsel enda Kikki 🙂 Du må kanskje lese litt om trengselen i Bibelen igjen….

  • Den store trengsel er i gang og vil vare frem til Guds vrede rammer verden. Som med alt annet så kommer den snikende og langsomt.
   Det vil gradvis stramme seg til for Guds folk.
   Først vil konservative og bibeltroende kristne bli blinket ut som radikaliserte, ekstremister, sekteriske osv.
   Frafallskirken og dens tilhengere vil være på parti med antikrist-ånden som blir mer og mer rådende i verden.
   Det store frafall har pågått i mange år, og vi kan nå vente på at den lovløse vil åpenbare seg.
   Jeg tror vi vil se ham tre frem på arenaen i løpet av de neste 42 måneder. “Det som holder ham igjen” er i ferd med å bli tatt bort fra verden, og dette “det” er ikke menigheten, som endel predikanter har forkynt. Dette “det” er folks respekt for Guds bud. Respekten for Guds bud og forordninger har falt betraktelig i den vestlige verden. Desverre godt hjulpet av frafalne kristne som ikke har kjærlighet til sannheten.
   Vi har nå en Corona-krise, kirken er brakt til taushet, menighetene kan ikke samles lenger uten å risikere bøter og på sosiale plattformer blir kristne bannlyst en etter en.
   Samtidig øker uviljen mot kristne i Europa.
   Selv her i Norge blir kristne stemplet som radikaliserte og sammenlignet med Putin.
   https://www.dagen.no/Nyheter/2021-02-10/Klepp-politiker-mener-barn-blir-radikalisert-p%C3%A5-bedehuset-988932.html
   Dersom ikke du klarer å se at den store trengsel er begynt, er det lite vi kan gjøre for å hjelpe deg.
   Den store trengsel er ikke Guds straffedom, for den perioden som er Guds straff kalles “vreden” og er den tiden som kommer etter den store trengsel og etter at bruden er hentet ut.
   Gud har ikke bestemt oss kristne til vrede, men som millioner av kristne har gjort før oss, må vi gå inn i Guds rike gjennom trengsel og lidelser.
   Vi skal bli som gull glødet i ilden.

   Åp 2,8-11 Og skriv til engelen for menigheten i Smyrna: Dette sier den første og den siste, han som var død og er blitt levende: Jeg vet om din trengsel og din fattigdom – men du er rik – og spotten fra dem som sier de er jøder, og ikke er det, men er Satans synagoge. Frykt ikke for det du skal lide! Se, djevelen skal kaste nogen av eder i fengsel, forat I skal prøves, og I skal ha trengsel i ti dager. Vær tro inntil døden, så vil jeg gi dig livsens krone! Den som har øre, han høre hvad Ånden sier til menighetene: Den som seirer, skal slett ikke skades av den annen død!
   Smyrnamenigheten i åpenbarigen er Guds budskap til den rest av troende som ikke bøyer seg for tidsånden som er frafallen.
   Noen av oss skal i fengsel, vi skal ha trengsel en begrenset tid. Men vær tro inntil døden, så skal vi motta livsens krone.
   Guds menighet, gjør deg rede, forbered deg for disse dagene som nå ligger foran.
   Søk sammen med de hellige selv om du trosser myndighetene.
   Den myndighet vi følger er Guds ord og Hans vei, og vi har øynene rettet på SEIERSPRISEN selv om vi må gå gjennom trengselstiden.
   https://www.youtube.com/watch?v=9ifs4kGli0g

   1
   1
  • Det står ikke DET som holder ham igjen, men DEN. Det er menigheten. (Og det er ikke DHÅ. I engelske bibler er DEN byttet ut med HAN, men dette går imot andre tekster, då det skulle ikke vært oversatt slik)

   Du trenger ikke hjelpe meg, som du sier🙂 Gud hjelper meg, rykker meg opp i sky til Jesus. Når Han bestemmer det. Ingen vet dagen eller timen, men når det er svært nær tror jeg vi vil vite at det er snart.

   Vi kristne venter ikke på antikrist. Han kan ikke tre frem før vi er tatt bort. På gresk, ek mesou genetai: å forsvinne fra det nærværende. Da er vi ikke her🙂

   Ingen trengselstid ennå.

  • Enig med Steffen her.
   De greske ord som brukes i teksten som skal holde igjen kan bety både “den”, “det” og “han”. men ikke “hun”.
   Menigheten er det ikke for i tekstene er menigheten, bruden “hun”
   Paulus skrev:”Og nå vet dere hva DET er, DET som holder igjen. slik at han først skal åpenbares når tiden for dette er inne.
   For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at DEN/DET som holder igjen må bli tatt bort.
   Hadde Paulus mente at det var bruden som skulle tas bort hadde han brukt termen “hun”.
   Men her brukes termen “den og det” og det sikter ikke til menigheten. Menigheten har ingen kraft til å holde igjen noe som helst. Både frafallet og åpenbarelsen av Antikrist vil skje når menigheten er på jorden. Menigheten kan ikke gjøre noe for å hindre at Antikrist åpenbares.
   Den eller det som holder igjen er den almene respekt for det hellige, for Guds bud og lov. Vi har i flere år sett hvordan denne respekten for det hellige og for Guds bud er brutt ned og i ferd med å bli helt borte, og dette er erstattet av lovløshet.
   Selv langt inn i kristne kretser er denne respekten i ferd med å bli tatt bort -med det resultat at lovløsheten har tatt over.
   Vi må nok bare erkjenne at den siste sjuårs-periode med trengsel er begynt. Guds menighet er her og vil bli her -enten de liker det eller ikke. Gud henter ut en renset brud, en brud som venter og lengter etter Han, ikke denne dorske, selvopptatte, griske, tafatte og slumrende menighet vi ser i dag.
   Klinten skal skilles fra hveten, og det er derfor trengselstiden vil komme over menigheten. For å rense ut ugresset som har fått vokse opp side om side med hveten.
   Det finnes ingen snarvei til himmelen, ingen enkel utgang. Veien til det kommende riket går gjennom trengsel, kors og store lidelser.
   De kristne som satser på bortrykkelse før trengselstiden håper på en lettere vei, men som alle oss andre, vil de måtte gå gjennom lidelsen og trengselstiden -motvillig eller med glede. Guds sanne barn går lidelser og trengselstiden i møte med blikket festet på Kristus og lønnen som er der fremme.
   Hvordan dette livet ender er oss uvedkommende fordi vi presser på for å vinne den uforgjengelige krone.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.