Rick Joyner: Valget ble stjålet men hva gjør Guds folk videre i dette mørket?

Rick Joyner i Morning Star Ministries er blant den voksende skare av troende som er overbevist om at fjorårets valg ble stjålet. Den aldrende karismatiske figuren hamrer løs på det mørket som ser ut til å ha vunnet frem. Valgjuks, sensur, nedstengning av kristne røster på sosiale medier tvinger kristne til å tenke anerledes. Rick Joyner og hans ministries er i gang med å utvikle sin egen alternative nyhetsservice i tilfelle menigheten blir tatt ned av de sosiale plattformene.  I likhet med mange andre kristne er Rick Joyner overrasket over hvor kraftig Jesabel-ånden har slått tilbake, -og hvor hastig juksemaker Joe Biden har reversert Trumps pro-kristne policy.

Jesabel ånden har ført kong Akab og dronning Jesabel tilbake til makten i USA og kristenfolket er i ferd med å ta inn over seg at et åndelig regimeskifte har funnet sted

Kong Akab og dronning Jesabel som vi finner omtalt i første kongebok var kjent for å dyrke Baal og ta sine forfedres synder opp til nye nivåer. I tillegg opererte disse to heskere i dyp konflikt med Herrens ord og bud og Skriften forteller hvordan Jesabel og Akab forfulgte Herrens profeter. I Amerika har åndsmakten Jesabel vendt tilbake til makten etter fire år med Donald Trump. Mange kristne har ennå ikke våknet opp og forstått at Jesabel ånden gjennom Joe Biden, Demokratene og Kamala Harris har slått knallhardt tilbake, og dette ved hjelp av juks. Man kan formelig se denne åndsmaktens raseri i form av en riksrettsprosess mot en privat borger som det Donald Trump nå er. På tross av Jesabel har kuppet makten og sendt Trump ut av Det Hvite Hus, fråder denne ånden ennå av raseri mot Trump, mot konservative og ikke minst mot kristne som støtter og stemte på Donald Trump. Det er dette faktum som gradvis er begynt å gå opp for amerikanske evangeliske kristne. Rick Joyner som av mange blir oppfattet som en profetisk røst mener at det er en stor og stadig voksende skare av mennesker som i likhet med ham mener at valget ble stjålet. Personlig mener Joyner at bevisene på dette er overveldende. Hva vi kan gjøre med det er usikkert. “Personlig tror jeg at republikken er tapt, og at vi ikke lenger har et demokratisk republikk,” sier Rick Joyner i sin video.

1984 og big brother tar over

Kontrollsamfunnet vi møter i boken 1984 hvor storebror har tatt over og kontrollere tanker og ytringer er så avgjort saksvarende over hvilken makt Big Tech har tatt seg. All debatt er avskåret og har du ikke de riktige meningene og ytringene blir du tatt ned. Dette er den nye virkelighet Rick Joyner og andre troende må vende seg til å leve med, og alt sammen er uamerikansk og udemkratisk. “Alt som har skjedd står i motsetning til ytringsfrihet og religionsfrihet og frihet generelt,” sier Joyner som mener at de vi møter er omfattende og totaliær kontroll dersom vi ikke står opp mot det. Det gledelige er at stadig flere syntes å stå opp mot dette tyranni som har senket seg. “Det er ennå ikke blitt voldelig, men jeg tror det er en tid for det også.” I følge Rick Joyner må man først må ta i bruk andre metoder før man tyr til voldelig motstand. Samtidig som ting utvikler seg har skarer av kristne vendt seg bort fra Fox news og endog NewsMax som har falt kristne i ryggen. Mange har sagt opp sine abonnement hos Fox og da det ble kjent at også Fox kvittet seg med nyhetslegenden Lou Dobbs takket ennå flere farvel til Fox. Etter at NewsMax først inviterte Mike Lindell til studio for deretter å kutte ham av, har seertallet til NewsMax gått betydelig tilbake.

 Høyesterettsdommer Roberts på Epsteins lolita express og korrupsjon blant makteliten

Rick Joyner er sjokkert over valgjukset og korrupsjonen som makteliten ser ut til å slippe unna med. Joe Biden er i ferd med å overgi USA til Kina, og det som skjer er at alle håp syntes knust, og det er da Gud griper inn, sier Joyner som reagerer på hvordan folk angriper Mike Lindell og hans virksomhet som inkluderer et kristen rehabeliteringssenter for narkomane samt hans pillow produkter. Det som skjer i Amerika er åndkamp, selve helvete har reist seg mot konservative kristne og det som kan redde Amerika er at folket reiser seg. “Vi må ha en vekkelse, vende tilbake til Gud igjen,” sier Rick Joyner i sitt videobudskap.

 

Facebook Comments

3 tanker om “Rick Joyner: Valget ble stjålet men hva gjør Guds folk videre i dette mørket?

 1. Kristne må bruke mer tid på å finne ut hvordan satan jobber og hva han er i stand til å gjøre. Evangeliske kristne har sendt opp vakre bønner til Gud men glemt at troen må settes ut i handling. Herren hjelper dem som hjelper seg selv.
  Herren hjelper ikke dem som passivt sitter på rumpa og tror at de er på cruise i karibien. Dersom du lever i den villfarelse vil du raskt oppdage at du er ombord på Titanic. Kristne er ombord på krigsskip hvor man må kjempe og slåss til siste mann.
  Det måtte urkirken gjøre -og der er nøkkelen til seier.
  Skal amerikanske kristne snu trenden må de be, stole på Gud og sine våpen.
  Demokratene og globalistene har ett mål for øyet. Full kontroll over enkeltindivid og du skal gjøres forsvarsløs slik folk er i Norge.
  Amerikanerne vant sin republikk gjennom å kjempe en blodig krig med våpen.
  Skal amerikanerne ta tilbake republikken, må det en borgerkrig til.
  Man vinner intet uten blod, svette og tårer.
  Kristne må slutte å være naive. Bønn og hard kamp hører sammen.

  • Hei, du bør nok merke teksten med “ironisk” ellers kan folk her ta dette seriøst………..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *