Trøtt av Corona og Covid-19? Kan bli sju år med Corona virus og vekslende tiltak

Etter snart ett år med Corona, lockdowns, sosial avstand, gule og røde soner, helt eller delvis stengte kirker og mennesker som er redd for nærhet, begynner mange å bli leie og trøtte. Mange er svært lei av å høre om smitte og tiltak som tærer på folks nerver. Imidlertid er det bare å stålsette seg for at Corona-plagen kan komme til å vedvare i litt over seks år til. Med andre ord er det bare å bite tennene sammen og forberede seg på at dette blir den nye normalen, i hvert fall frem til 2027

I Bibelen blir vi kjent med Guds syvtallsmønster, eksempelvis er hver sjuende dag sabattsdag, hvert sjuende år er et såkalt sabattsår, (shmitah) og hvert 49 år /7×7 år) er et såkalt supersabattsår. Vi vet at den store trengsel skal komme til å vare i sju år, og vi vet også fra Bibelhistorien at Gud gav den hedenske Farao i Egypt en drøm som skulle bety at det ville komme sju fete og sju magre år. En rapport antyder nå at Covid-19 og Corona-situasjonen skal komme til å vare i ytterligere sju år, noe som kan bety fortsatte restriksjoner, ulike grad av tiltak -og kirker som helt eller delvis forblir stengt. Dersom Bibelens sjuårs-mønster også gjelder Covid-19 pandemien vil dette bli en langvarig tilstand. Perry Stone snakker i sin siste video om muligheten for at Corona problematikken vil forfølge oss de neste seks-sju år. Dersom vi er trøtt og lei av Covid-19 allerede nå, så vil vi nok være skikkelig lei i løpet av de neste årene av denne trengselstiden Corona har brakt oss inn i.

9 tanker om “Trøtt av Corona og Covid-19? Kan bli sju år med Corona virus og vekslende tiltak

 1. Jubelårsyklusen er viktig å forstå.
  Gud har gitt menneska 6000 år eller 120 jubileum
  Jubelåret var nr 50. (120X50)
  I starten seier Gud det slik.
  “Herren sa: «Min ånd skal ikke for alltid bli værende i menneskene, for de er av kjøtt og blod. Deres levetid skal være 120 år.» 1 Mosebok 6
  Jubelårsyklusen er delt inn i 3 deler på 40 jubileum – 40 – 40.
  Frå Adam og Eva er det 40 jubileum fram til Abrahams kall. Det skjedde då han var 52 år, seier jødisk tradisjon. Han var fødd 1948 etter Adam.
  Deretter er det 40 jubileum eller 2000 år fram til Jesus las frå jubileumsprofetien i Esais 61.
  Og til slutt er det 40 jubileum fram til Han kjem tilbake med himmelens skyer. (år 2028)
  Dei siste åra 2021-2028 vert vanskelege. Det me ser no er berre starten på elendigheten.
  Det verste kjem når dyret eller Antikrist kjem tilbake til alle si undring.
  https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg&t=1196s
  Dødssåret vert lægt.
  https://www.youtube.com/watch?v=kO7InzQpy8o&t=30s
  https://www.youtube.com/watch?v=W1CiXO6sZRM&feature=emb_logo

  • Torstein : Tyder dette du skriv at Donald Trump er Antikrist – og at han kjem tilbake som president i USA ?

  • Du holdt på i årevis med å si at George Bush var antikrist.
   Nå har du funnet en ny president.
   Sammen med alle disse jubel-årene og årstallene du setter.
   Et godt råd: glem det.
   Du bare grubler deg ihjel og kaster bort tiden.

 2. Sju år med Corona og endemålet er the great reset.
  Vi er i den store trengsel som Skriften advarte om.
  Det er ikke så vanskelig å forstå at Covid-19 lockdowns vil tære på økonomien til folk.
  Det ender opp med at vi alle er slaver til systemet.
  Allerede nå er pinsevennene overtatt av systemet og pinselederne i norden anbefaler faktisk folk å gå til slaktebenken frivillig.
  Gjør som myndighetene sier, Følg ordre fra storebror. Ikke bry deg om advarsler fra Herrens profeter og for all del ikke tro at Gud har makt til å være din lege,
  “Vi vil holde avstand så lenge det er behov for det og ta COVID-19-vaksinen når det er vår tur i køen. Vi vil samtidig forbli i bønn, være våkne i vårt kall og ha omsorg for mennesker rundt oss.»
  Slik taler frafalne og vantro religiøse ledere.
  Det er ikke merkelig at vekkelsen er fraværende og at pinseånden er slukket i kristenheten. Slike ledere er uten Guds velsignelse og det er slike ledere som gjør at “Åndens lampe er slukket i Norge”:

 3. Våren 2016 skrev jeg om dette – etter opplevelsen jeg hadde natten til 10.april 2016. Jeg tror fortsatt at Donald Trump er Antikrist – han er avsatt – og han var verdens mektigste mann. Trengselstiden har vi nå hatt kring ett år – og det gjenstår i overkant av seks år av denne forferdelige tiden. Vanskelighetene vil øke og øke for oss jordboere – men vi kristne kan søke tilflukt hos den Allmektige.
  Den 8. januar 2021 var store deler av Europa nær ved å miste all elektrisk strøm. Det sies at det kan ta 12-14 dager å få nettspenningen på plass igjen – om strømmen forsvinner. Sverige har også store problemer med å få nok strøm og de måtte starte opp et oljefyrt kraftverk i Karlshavn for noen dager siden.
  Årsaken til disse el-problemene er det kalde været – lite vind og vindturbinene iser ned og står stille. Videre har både Tyskland og Sverige stengt ned atomkraftverk og kullkraftverk har blitt avviklet. Slett ikke rart at strømprisen ble femdoblet over natten i gamle Norge. Ny kabel er bygget fra Norge til Tyskland og ny kabel er under bygging til Storbritannia.
  Når vi har latt styringen av el-strøm over til Acer ; så har vi ikke kontrollen selv lenger. DU bør være forberedt på at el-strøm også forsvinner i Norge !

  2
  1
  • Vi har ikke hatt trengsels-tid i et år.
   Hvem sier det? – Står det i bibelen?
   Nei, det står ikke det.

   Trengsel har vært bestandig, og i nyere tid ut det vært ekstremt mye av det i nesten alle land i verden.
   Noen få nasjoner har fått mindre, men når man får bare litt av det så tror man straks man er i den store trengselen…🤔
   Dette er ikke i tråd med skriften.
   Dette er bare begynnelsen på fødsels-veene som Jesus snakket om.

   Alt du sier om strøm og elektrisitet er jeg forøvrig helt enig i Ture.

   2
   1
  • Jesus vet ikke engang dagen selv.
   Det er ikke engang sikkert han visste om en opprykkelse da han underviste siden Paulus fortalte om en hemmelighet som ikke var kjent.
   Siden den ikke var kjent så kan heller ikke Jesus ha fortalt om den.

   Å komme med årstall og årstider er det minst kloke man kan gjøre.

 4. Alle som setter datoer og årstall er i villfarelse.
  Både Jesus og Paulus advarte mot det.
  Likevel klarer ikke folk å la være. Hva er problemet?

  Dette er ikke “den store trengselen”.
  Hvor er isåfall antikrist? Hvor er de to vitnene som er sagt skal profetere i 1.260 dager før de blir tatt av dage av dyret som stiger opp av avgrunnen?
  Ingen av dem er jo her.

  Dette er bare det Jesus kalte “begynnelsen på fødsels-veene”.
  Som jeg har sagt før til stor latter og hån fra noen som er i “døds-angst” for at livet ikke skal bli “som det engang var”.
  Corona-viruset ER det første seglet i Jo Åp og rytteren på den hvite hest.
  Det andre seglet er i full gang med og utfoldes nå i form av opprør mot korrupte myndigheter som følger “agenda 2030” og “the great resett.”
  Og det tredje er nært forestående.

  Seglene i Åp forteller egentlig bare om onde menneskers forsøk på total kontroll. Av de rikeste av de rike i denne verden.
  Den onde selv fristet Jesus og sa: “Alt i denne verdenen tilbyr jeg deg bare du faller ned og tilber meg. For denne verden er gitt til meg og jeg gjør hva jeg vil med den.”
  Der sa den onde noe sant som han av og til gjør. Han vant verden ved syndefallet og gir fortsatt rikdom til dem som vil falle ned og tibe ham.
  Det er grunnen til at mange av de rikeste i verden er luciferianere, og gjør det denne verdens fyrste vil. De har fått denne verdens rikdom av ham som eier den. Det er ren logikk ut fra det den onde sa til Jesus under fristelsen.
  Det vil delvis lykkes, men ikke totalt fordi det fortsatt finnes grunnlover og regler.
  Når antikrist kommer så vil han forvandle tider og lover som Daniel snakket om.

  Den som ikke vil innse det går det ikke an å hjelpe.
  Man må gjerne tro det ene eller andre, men man stokker om på skriften som en kortstokk, og etter eget forgodtbefinnende.

  Bortsett fra de to første linjene i det “fri pinsevenn” sier, så er jeg fullstendig enig.
  Menigheten sover i tornerose-søvnen sin og går glipp av ting som er profetert for nesten to tusen år siden.
  Det er så komfortabelt og bare følge strømmen og myndighetene som følger agenda 2030 og the great resett.

  Alle andre dårer som evt kommer igjen med sine hånelige spørsmål med tilhørende smileys som gråter så de griner om hvilken farge rytteren til svartedauen og andre katastrofer hadde, så kan jeg ikke si noe for å hjelpe disse menneskene.
  De har selv valgt å ignorere Guds ord, og må selv stå til ansvar for det i ettertid.

  Og før noen spør: – Nei, det er feil.
  Jeg leser den spesifikke siste boken i skriften sånn den er ment og leses, og sånn Gud selv har lært oss å lese en bok i skoleverket.
  Fra begynnelsen til slutten. Det er Guds ord, og ikke mitt.
  Ergi ikke mine spekulasjoner.

  1
  1
  • Straxo :
   I det nye Testamente kan du lese hva Yeshua sa da han fikk spørsmål om hva som ville skje i de siste dager : HAN henviste oss til å lese profeten Daniel – og HAN la til at vi måtte skjønne hva vi leser der.
   Om du leser slutten på Daniel-profetien : Så vil du se hvor konkret denne profetien er : Det brukes uttrykk som ” dager og netter ” for å la oss forstå at dette handler om reelle jordiske døgn. Kring 30 år har jeg studert for å finne nøkkelen til å løse denne profetien.
   Natten til 10. april 2016 fikk jeg en opplevelse som gjorde at jeg fant løsningen – tror jeg.
   Så sier jeg : Vent , vent , vent til vi kommer til våren 2027 og se hva som DA skjer. Tidlig fant jeg ut at Yeshuas gjenkomst ville skje om våren. Dette ligger ” helt oppe i dagen ” – og som mange burde skjønne. Våren varer helt til 1. juni.

Det er stengt for kommentarer.