Maks ti gjester til jul to ganger -Erna detaljstyrer julefeiringen

Covid-19 regler vil også prege Kari og Ola Nordmann i julen. Maks ti gjester to ganger i løpet av julefeiringen er “gavepakken” fra Erna Solberg som er blitt en mester i å detaljstyre familienes liv. Corona-hysteriet fortsetter å prege vår regjering og de fleste kuede nordmenn kommer lydig til å følge ordrene fra Erna & Co. Andre igjen kommer motvillig til å unnlate å invitere mer enn 10 gjester av frykt for Corona-politiet som nå er begynt å skrive ut bøter dersom det er en eller to for mange samlet.

2020 ble året da demokratiet falt. 2020 ble året da friheten ble tatt fra oss og selv i egne hjem ønsker Erna & Co og øve full kontroll. Hvorfor fortalte ikke Erna oss at siden hun åpnet opp for import og eksport av turisme i sommer at høstens og vinterens straff ville bli kvelende og isolerende tiltak? Forhåpentligvis begynner folk nå å bli rimelig lei hele Corona hysteriet som Erna & Co fremmer. I følge våre myndigheter vil den frelsende vaksinen snart komme men signalene vi samtidig får er at Covid-19 også vil forfølge oss langt ut i 2021. Skal vi tro dem som følger situasjonen må vi forvente nye muterte utgaver av Corona viruset som vaksinen ikke vil virke på -så 2021 vil sikkert komme til å by på nye utfordringer og smittevernregler. God jul og husk å gi plass til julenissen, en hvit skjeggete rasist -som snart skal fases ut og erstattes av en regnbue-nisse som skal formidle budskapet om seksuelt mangfold til den oppvoksende generasjon.

4 tanker om “Maks ti gjester til jul to ganger -Erna detaljstyrer julefeiringen

 1. The planned scamdemic is the biggest fraud in history and the flu and pneumonia numbers just disappeared it is bringing about the mark of the beast you won’t be able to fly , shop or anything without the vaccines wake up now or forever be enslaved !!!!!!!!!!

 2. Kommer ikke til å skje at jeg lar denne regjering med Erna i spissen bestemme om hvor mange jeg skal menge meg med på Julaften eller alle andre dager i året., Hun kan dra et visst sted sammen med resten av hennes diktatoriske meningsfeller.

  • Hvilke direktiver, pålegg og forventninger var det muslimene fikk fra Erna & Co ifm. feiring av Id?

   Anmeldelsen mot Al-Ghadir Islamsk Senter i Østfold ble i tillegg henlagt.

   Vi ser splitt og hersk. Det lett-krenkede mindretallet har fått en særstilling. Vertsbefolkningen er blitt fullstendig servile.

   Jeg tenker ikke være ljoal mot denne politikken på julaften. Jeg nærmest gleder meg til å se politiet i aksjon på selveste kvelden. Selskap oppløses rett før pakkene skal deles ut. Håndgemeng, barnegråt, knuste pakker og et brukket juletre. God jul!

   https://www.vg.no/nyheter/i/6jpGwe/hoeytidsfeiring-kan-ha-foert-til-over-100-smittetilfeller

  • Voksne folk redde for en smitte som tar livet av 0,12 prosent av dem som blir smittet. Dette er en form for massepsykose som er påført oss av maktmennesker med en viss agenda.
   Jeg forholder meg ikke til disse smittevernreglene som er absurde og tåpelige.
   Bra at Søkelys ikke helt er revet med av denne kollektive massepsykosen. Det finnes ennå noen nettsteder som ikke har blitt helt hysteriske.
   Erna og regjeringen kan ta sine koronaråd og stikke de opp en viss plass. Er dritlei hele dette tøvet.
   Disse har dødd med dette viruset i kroppen hadde likevel dødd av den underliggende sykdommen.
   Covid-19 er en historisk bløff.

Det er stengt for kommentarer.