Donnie Swaggart med åpent brev til president Trump

Donald Trump er presidenten jeg respekterer og elsker og stemte på. Hvordan det går og om demokratene vil lykkes med å stjele valget vet jeg ikke. Men dette vil jeg si til president Trump, sier Donnie Swaggart i den siste videoen publisert av SonLife Broadcasting Network som er driftet av Family Worship Center og familien Swaggart. Det raser nå en åndskamp over USA, patrioter og Trump tilhengere over hele landet er mildt sagt rasende fordi Demokratene gjennom juks forsøker å tilrane seg en seier de ikke har vunnet. Valgjukset har vært så åpent og rett opp i ansiktet at man nesten må velge å ikke se, for i det hele tatt å tro at Joe Biden vant valget.

Donnie Swaggart i Family Worship Center sier et oppriktig takk til presidenten for hva han har utrettet og demonstrert “Vi ber for deg mister president og som som det heter: “Det er ikke over før det er over.”  Men skulle det ikke gå som vi ønsker: 2024 sier Swaggart videre

Facebook Comments

2 tanker om “Donnie Swaggart med åpent brev til president Trump

 1. Ja, det raser en åndskamp.

  Og i kampen mellom gode og onde krefter belønnes det sekulære Norge med velstand, trygghet og fred. Et USA der religionen har fått stadig større politisk rolle, straffes med opptøyer, valgrot, usikkerhet og massedød.

  En fornuftig, rettferdig og kjærlig behandling av folk og fe, enten det er homofile som vil gifte seg, forelskede unge som vil nyte kroppens gleder eller gamle som får garantert hjelp selv om de ikke er styrtrike, gir et velsignet godt samfunn.

  Et konkurransedrevet klassesamfunn der det viktigste er retten til å drepe andre og eie egne barn, og isolere dem fra fellesskapet, skaper overfylte fengsler, opptøyer, hat, vold og kaos.

  Norges verdslige, demokratiske vei støttes av gode åndskrefter. USAs kristensionistiske og nasjonalkonservative vei ender i ulykke. I Amerika har Satan og hans demoniske hær kneblet Kristus og nestekjærlighetsbudet.

  Slik er sannheten. Slik er virkeligheten.

  Eller kanskje ikke religion og tro spiller så stor rolle? Ja, kanskje ikke guddommer og åndsmakter er del av virkelighetens verden – selv om religiøse tekster hardnakket hevder det?

  Det er eksempler på ateistiske lykkeriker iNord-Europa og det fjerne østen, men også ateistiske skrekkvelder der partiet har blitt den nye guden. Og det finnes land med harmoniske kulturkristne der moderat, privat kristendom har veket veien for fornuftig demokrati og åpnet opp for gode fellesskapsløsninger til alles beste. Og det finnes religiøse samfunn med virkelighetsfjerne, bakstreverske sekter, med overgrep, undertrykkelse, kriger, selvmordsbombere og korsriddere. Religionskrigenes tid er ikke forbi.

  En klok mann påpekte at “det skjer gode og onde handlinger både hos troende og ikke-troende. Og det finnes gode og onde mennesker. Men for at et godt menneske skal utføre en ond handling, kreves en religiøs overbevisning.”

  5
  1
  • De kristne fikk i DT en mann som stod opp for kristne verdier.
   Religiøse i Norge hater han selvfølgelig, for de religiøse hater folk som støtter Israel, er sterkt mot abort og forsvarer kristnes trosfrihet.
   Religiøse i Norge med noen få hederlige unntak som Jan Hanvold og Jan Aage Torp hater absolutt alt det sanne kristne står for.

   Jeg var skeptisk til Visjon Norge lenge, men etter at Torp og Hanvold så tydelig har markert støtte til Trump og distanse fra det religiøse Norge, så er jeg blitt støttepartner. Min tiende går nå til Visjon Norge. Det er viktig å holde sanne kristne på lufta slik at evangeliet kan bli forkynt. Gud vemmes over det religiøse Norge med sine ulver i bispeklær, liberale og frafalne pastorer som er for feige til å hylle den presidenten som står på for kristne verdier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *