Sid Roth slår tilbake mot dem som påpeker tilsynelatende falsk Trump profeti -lover valgjulegave til Trump velgere

Profetrøsten Sid Roth som er mest kjent fra “Its supernatural” er blant dem som har hatt et koppel av profeter i sine program. Fellesnevnere for disse er at alle har profetert at Donald Trump ville vinne valget. Etter at det tilsynelatende er slik at Joe Biden vant valget, har Sid Roth fått en rekke meldinger og eposter, som spottende slår fast at det var falsk profeti. Sid Roth slår tilbake på kritikken å viser til nok en profeti fra Robin D. Bullock som kan bli litt av en julegave til Trump tilhengere og julesjokk for alle dem som tror at Joe Biden vil bli USAs neste president

Skal vi tro Sid Roth og profet Robin D Bullocks visjon vil Trump hatere og dem som tviler på Trump seier, få en overraskelse i julegave.

3 tanker om “Sid Roth slår tilbake mot dem som påpeker tilsynelatende falsk Trump profeti -lover valgjulegave til Trump velgere

 1. Vil i tilfellet ikke dette måtte skje før 12 Desember. Slik jeg har forstått det må Trump ha vunnet før 12 september, hvis ikke finnes det ingen lovlig vei til presidentembetet uansett hva som avsløres.

  Slik jeg forstår det er eneste mulige endring etter 12 Desember at speaker Nancy Pelosi overtar presidentembetet. (Hvem som kommer etter henne i rekken husker jeg ikke.)

  Eller tar jeg feil?

  2
  3
  • Nå surrer jeg litt med talla. 14 desember, eller potensielt 8 Desember hvis alle statene sertifiserer valget skulle det være.

   Frem til det finnes det teoretiske lovlige muligheter for Trump.

   2
   4
 2. 12. Desember skulle det selvsagt stå. Det kan også være avgjort allerede 6. Desember litt avhengig av at alle statene sertifiserer valget.

  2
  3

Det er stengt for kommentarer.