Greg Kelly i News Max TV oppsummerer: Det er myndighetene mot folket”

Den pågående høringen i Michigan og flere kommende høringer hvor velgere og valgobservatører vil fortelle om omfattende valgjuks og uregelmessigheter under årets valg. Main Stream Media som fungerer som politiske aktivister for globalismens mål, nekter langt på vei å dekke disse høringene og den politiske maktelite fra begge partier ser ut til å velge å neglisjere vitnemålene. Akkurat nå er det den vanlige mann og kvinne mot røkla, mot et korrupt system som lever og ånder for å opprettholde seg selv og karre til seg goder folk flest ikke har. Disse representantene for den dype stat har utpekt Joe Biden til vinner og rigget det hele så Joe Biden vil vinne uansett hvor mange stemmesedler som må forfalskes, uansett hvor mange døde de må grave opp og uansett hvor mange stemmesedler som må trykkes opp

De pågående høringene og søksmål samt Bill Barr`s premature uttalelse om at hans folk, (de samme folka som ville felle Trump pga påstått Russland Collusion) skal angivelig ikke ha funnet bevis på omfattende valgjuks. Mange mener at Bill Barr kan ha blitt presset av etablissimentet til å ha kommet med en prematur uttalelse før alle kort er på bordet, og før alle vitner er hørt og alle steiner er snudd. Samtidig må ikke folk glemme at Bill Barr er en del av sump-systemet Donald Trump har lovet å rydde opp i Hvor dette dramaet ender gjenstår å se, men i dag fortsetter høringen og Trumps advokat-team er nå i Michigan for å avdekke hvordan den globalistiske agenda har valgt å la en historisk korrupt presidentkandidat vinne frem selv om alle vet at han er noe av det mest korrupte som beveger seg rundt i Washington DCs mange mørke irrganger. Det er som om sumpen nå rekker tunge til det amerikanske folk og arrogant sier; Vi har makten, vi bestemmer.

Facebook Comments

12 tanker om “Greg Kelly i News Max TV oppsummerer: Det er myndighetene mot folket”

 1. Slik jeg skjønner det er valget potensielt irreversibelt avgjort 8. Desember hvis alle statene har sertifisert resultatet innen da. (de trenger ikke å gjøre der, da kan i tilfellet Kongressen blande seg inn.)

  14. Desember stemmer valgkollegiet og om ikke alle statene har sertifisert valgresultatet vil det bli den endelige datoen. Etter dette finnes det ikke en gang noen teoretisk mulighet for Trump å beholde makten hvis valgmenna går til Biden.

  kongressen kan etter dette avvise valgresultatet, men da vil presidentembetet gå til den neste i arverekken som i tilfellet vil bli Demokratenes Nancy Pelosi.

  Er dette rett forstått?

  2
  4
  • Altså, hvem ga tommel ned? ?

   Her gjenga jeg bare fakta. Fakta helt uten slagside og så spurte jeg om jeg har forstått fakta riktig?

   Her var det jo absolutt ingenting til støtte til noen, bare hvordan regelverket rundt valg i USA er ?

   2
   3
  • Enig, barnslig å gi tommel ned her.
   Tomler ned får jeg også mye bare fordi jeg tror annerledes og folk tror jeg er naiv. Men noen ganger fortjener jeg det 🙂

   2
   2
  • Hannah

   Enig, bare for å være helt klar syns jeg tommel ned er helt greit hvis du er uenig, synes jeg er usaklig eller mange andre grunner.

   Fortjener det sikkert jeg også iblant! Men akkurat her skjønte jeg det ikke.

   1
   5
  • Jeg bruker stort sett ikke å lese noe av det JV og eller andre som ligner skriver, men når jeg så Hannah sin kommentar ble jeg nysgjerrig, så jeg lurte på hva dette var.

   Da kan jeg kanskje svare på spørsmålet til denne Roperid.
   Jeg vil vel tro at du får tommelen ned på grunn av alt tøyset du serverer, antar at det er en slags refleks, en automatikk forbundet med oppførsel og språkbruk.

   Mvh RJ

   1
   2
  • Du har overasskende god kjennskap til hva jeg skriver til å være en som ikke leser det ?

   Ellers så jeg ikke helt koblinga til JV, (jeg tror absolutt på politikk) men du står fritt til å koble som du vil. ?

   1
   1
  • Roperid.

   Koko-høyre og koko-kristne uttaler seg ALLTID harmdirrende på vegne av “folket”, “det store vi”, “alle”, osv. Sannheten er at de religiøse dommedagspiskerne er i mindretall. Det samme gjelder også Trumps velgere. Synd for ham.

   4
   1
 2. The election theft and the virus ? are an act of war against our republic by the Chinese communist party big tech big media big pharma the Democrats and the deep state

 3. Det mest provoserende er med hvilken letthet dere kommer til å børste av støvet og late som ingenting når et viser seg at dere har tatt feil.

  1
  4
  • Nei, men forskjellen er jo st jeg hele tiden har vært åpen for bevis, hvis bevis kommer frem så endrer det selvsagt alt.

   Men det vil selvsagt føre til en selvransakelse og jeg vil stille spørsmål ved mitt verdenssyn, virkelighetsforståelse og konsum av media hvis det skulle vise seg mot alle odds (det er mulig å vedde penger på det. Bettingselskapeme setter oddsen.) at Biden står bak omfattende valgjuks som endra utfallet av valget.

   Og så kommer jeg fortsatt til å lure på hvorfor han i tilfelle juksa seg til et mindretall i senatet ?

   Men jeg føler ikke det er urimelig av meg å ville se direkte bevis før jeg tror på en påstand.

   1
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *