Løsningen på verdens problemer er at du spiser insekter!

Løsningen på de stadig voksende problemene den vestlige verden sliter med er insekter. Vi sliter nå med forsyningsproblemer, global matmangel, energikrise, rekordhøy inflasjon. Og løsningen på disse problemene er ikke å avslutte sanksjonene mot Russland, løsningen på dette er ikke å tillate russisk olje eller russisk gass eller gjenåpne Nordstream rørledningene. Nei, løsningen de tilbyr oss alle er å spise noe annet, nemlig insekter,» sier Jackson Hinkle som har forstått hva globalistene, Agenda 2030 og folkene bak «The Great Reset» har i tankene for oss.

Insekter i stedet for stekt kylling, insekter og larver i stedet for biff, insekter og gresshopper i stedet for stekte svinekoteletter eller insekter i stedetfor nystekte kjøttkaker -er det som nå er løsningen på problemene Vesten har skapt gjennom pandemi og sanksjoner mot Russland. I følge de hjernevaskede er Putin den store syndebukken, men virkeligheten er at alt dette som nå skjer er endel av den store planen globalistene lenge har pønsket ut. Fremtiden er insekter til frokost, insekter til lunsj, insekter til middag og insekter til kvelds. Gresshopper, fluer, biller, maur, snegler og endog brunsnegler vil bli endel av kostholdet for almuen når globalistene har nådd sitt mål. Og denne agendaen med å endre vårt kosthold vil skje ved hjelp av å bruke klimaendringer som trussel, ved hjelp av en politisk og religiøst korrekt presse som forteller sine lesere og seere hva som er «in» og viktige ledd i «det grønne skiftet» -og sauene vil lydig følge etter. Jackson Hinkle tar i sin siste video opp tematikken

Facebook Comments

2 tanker om “Løsningen på verdens problemer er at du spiser insekter!

 1. Spiseseddelen er nedskriven i 3 Mosebok 11.

  «Av alle dyreslag på jorden kan dere spise disse: 3 Alle dyr som har klover, klover som er kløvd helt igjennom, og tygger drøv, dem kan dere spise. 4 Av drøvtyggere og klovdyr er det bare disse dere ikke må spise: kamelen, for den tygger nok drøv, men har ikke klover; den skal dere holde for uren; 5 og fjellgrevlingen, for den tygger drøv, men har ikke klover; den skal dere holde for uren; 6 og haren, for den tygger drøv, men har ikke klover; den skal dere holde for uren; 7 og svinet, for det har klover, klover som er kløvd helt igjennom, men tygger ikke drøv; det skal dere holde for urent. 8 Kjøttet av disse dyrene må dere ikke spise, og deres døde kropper må dere ikke røre. Dem skal dere holde for urene………» OSV

  Ved skapelsen gav Gud menneska kun vegetabilsk kost, men etter syndefloda fekk menneska eta reine dyr. Det var før jødane fekk reglane sine. Så td svinekjøt er ikkje egna som menneskeføde og forbode å eta.

  «Gud velsignet dem og sa til dem: «Vær fruktbare og bli mange, fyll jorden og legg den under dere! Dere skal råde over fiskene i havet og fuglene under himmelen og alle dyr som det kryr av på jorden!» 29 Og Gud sa: «Se, jeg gir dere alle planter som setter frø, så mange som det finnes på hele jorden, og alle trær som bærer frukt med frø i. De skal være til føde for dere. 30 Og til alle dyr på jorden og alle fugler under himmelen og alt som kryper på jorden, alt som har livsånde i seg, gir jeg alle grønne planter til føde.» Og det ble slik.»

  Gud skal snart gripa inn . Det er kun 6 år til dei 6000 åra er slutt.
  https://www.youtube.com/watch?v=F2jr8Fp6dGY&t=3055s
  Mange har forstått systemet, men bar vore lit for tidleg ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *