Redacted: Vesten på vei mot krig med Russland -Vesten har kollektivt mistet siste rest av vett

NATO og Ukraina er begynt å angripe dypt inne i Russland. Vesten er i ferd med å tape krigen i Ukraina og NATO og EU begynner å bli alvorlig bekymret. Natoklovnen Jens Stoltenberg, USAs senile Joe Biden og Ursula van der Leyen ser ut til å ville kaste verden inn i en krig med Russland. Ukraina taper krigen med Russland og dersom ikke Vesten har noe mer å sette inn, vil resultatet bli at Ukraina opphører å eksistere som nasjon. «Det er bare et spørsmål om tid før selve helvete bryter løs,» sier Clayton Morris i den siste oppdatering om krigen i Ukraina.

Kveldens Redacted innholder mye interessant for dem som ønsker å høre den ukomfortable sannheten om krigen i Øst

En som har kommentert utviklingen og Jens Stoltenbergs siste febrilske utsagn er Haakon E Riksfjord som skriver dette om Stoltenberg: Se bildet

Facebook Comments

5 tanker om “Redacted: Vesten på vei mot krig med Russland -Vesten har kollektivt mistet siste rest av vett

 1. Stoltenberg har vore imponerande flink. Han ynskjer det beste for oss alle, at det skal vera fred og fridom. Han ser at ein må ta Putin på alvor og stå samla mot tyranniet. Det er grunnen til at me kan sjå litt optimistisk på situasjonen tross alt.
  Putin må som Hitler møtast med våpen. Det er det einaste han forstår.

  6
  10
  • Den som tar til sverdet, må dø for sverdet .
   Vesten skulle gått i forhandlinger med Russland.

   Så du mener den politikken og de holdninger Stoltenberg står for er bra ? For det er dette som gjør Stoltenberg til den han er.
   Hva med de ufødte liv ? Hva med Sodoma lovene i Norge, hva med Israel politikken ført i pennen av Norge, hva med sønder bombingen av Libya ? og mye mye mer .

   9
   3
  • Guds dom over vesten/USA er på vei. De ansvarlige kjører det i grus. Sodoma-Gomorra utryddelsen skjer igjen (2.Peter kap.2.6)
   Krigen som kommer vil sette Norge/ Europa tilbake kanskje til 1800 tallet. Det blir farvel til vår overdigitaliserte hverdag etc…

   1
   1
  • Når deg gjelder Stoltenberg, så står han for det meste som strider mot den kristne lære, og mot hva bibelen og lærer. Jeg husker en episode med Stoltenberg :Husker dere Stein Ove Berg? Visesangeren som slet psykisk og med alkohol? Han var en såkalt arbeidersanger. Han tilhørte arbeiderbevegelsen, og hans musikk handlet om det. Når livet var på det mørkeste, møtte han Jesus og han ble satt i frihet. I forbindelse med hans dødsfall, holdt Stoltenberg en minnetale. Han roste først Bergs tid i arbeiderbevegelsen før han kom inn på omvendelsen, der han ga utrykk for at det var uforståelig og vanskelig å ta inn over seg og akseptere at en så fin mann kunne bli kristen. Han var tydelig svært misfornøyd med dette, og så på Bergs omvendelse nærmest som en del av hans psykiske sykdom.

   6
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *