Se President Trump deltar i lørdagens rally i Georgia

Er kampgløden blant Trump supportere i ferd med å brenne ut? Har demokratenes tyveri av 2020 valget lykkes? Følg rallyet live fra klokken 2130

10 tanker om “Se President Trump deltar i lørdagens rally i Georgia

 1. Demokratenes tyveri av valget????????
  I Georgia har de telt opp stemmene 3 ganger, den ene manuelt, alle gangene har biden vunnet. De har offisielt erklært biden som vinner.
  Kan noen glupe hoder fortelle meg om der er noen som helst mulighet for trump å vinne noe mer her?

  5
  4
 2. Om du har 1000 falske stemmer , så kan du telle dem så mange ganger du vil og du alltid fortsatt få 1000 falske stemmer som er falske .
  For dem som vil se og ikke legge sin politiske slagside til, så etter å sett og hørt alle vitnebeskrivelser , analyser osv. så må en ærlig innrømme at det er rimelig kraftige indisier på utbredt valg juks .

  Jeg er ikke en videre Trump fan og har mer en engang stusset litt på mange kristnes nesten ukritiske beundring av Trump og har selv inne på søkelyst utalt meg kritisk til Trump ved flere anledninger , jeg har sagt att en bør være kritisk til Trump , uansett så er poltikken som Jo Biden vil bli tvunget til å føre så motbydelig at han ville ikke vart ett alternativ.

  Jeg synes det er rart at VG, DB , NRK osv. klarer å være så ubalanserte og partiske i sin dekning av denne saken og setter derfor stor pris på søkelys som faktisk bidrar til at vi får se at en sak har mer en 2 sider , faktisk mener jeg at søkelys burde mota offentlig presse støtte for denne veldig viktige jobbe , med å opplyse folk .

  5
  1
  • Vel, det inntrykket deler hverken Trumps justisdepartement, dommere utnevnt av Trump selv, Trumps justisminister eller noen av de republikanske senatorene i de aktuelle vippestatene hvor flere er beinharde Trump supportere.

   Ei heller de republikansk styrte delstatsforsamlingene eller noen av valgstyrene hvor halvparten er republikanere.

   Ei heller Fox News…

  • Men millioner på millioner deler det inntrykket, korrupte folk i makt posisjoner har jeg svært liten tillit til .
   Husker selv når jeg så film av ung guten som skjøt antifa pøbler i selv forsvar, da ble jeg servert at jeg ikke måtte tro hva jeg så selv om jeg så det, fordi noen myndighets personer sa at de jeg og alle andre så ikke var det vi så.

   Keiserens nye klær Ropereid

  • Her sammenligner du epler og pærer. Jeg tror nok fortsatt Ritterhouse blir dømt for overlagt drap og fortjener det.

   Men jeg ser samtidig at jeg akkurat her har et bias da jeg sympatiserer med og kjenner bevegelsen godt personlig. (Den stammer jo fra Europa og har vært etablert i Norge i snart 30 år, men kanskje bare snaue 10 år i USA.)

   En hvis Trump uansett er fullstendig maktesløs og selv etter 4 år er helt uten styring over egne departementer og ikke har fått gjort noe som helst med dem påståtte korrupsjonen.

   Hvorfor vil dere da ha han til president? Hvorfor ønsker han å være president?

   Og hvis disse dommerne og statsrådene han selv har utnevnt og er sjef for er så korrupte, hva gir deg større tro på hans evner til å utnevne høyesterettsdommere?

 3. Uansett om 8 dager er det hele avgjort. Om ikke flertallet i valgkollegiet stemmer på Trump finnes det ingen annen måte for Trump å beholde presidentembetet enn å begå militært statskupp.

  Kongressen kan fortsatt etter 14. Desember underkjenne valget, men da er det umulig (etter grunnloven) for Trump å bli president og presidentembetet går til Demokraten Nancy Pelosi.

  Hva enn Trump må trylle opp av hatten, så har han 8 dager på å gjøre det.

  Så dette blir spennende 8 dager!

  1
  1
 4. 06/12/2020, kl. 01:52 sa Roperid:

  En hvis Trump uansett er fullstendig maktesløs og selv etter 4 år er helt uten styring over egne departementer og ikke har fått gjort noe som helst med dem påståtte korrupsjonen.

  Trump er ikke maktesløs men USA’s president er ikke diktator. Statene er mye mer selvstendig enn folk tror. Det er mange av de overstatlige institusjonene også. Han har blitt motarbeidet, lurt og dolket i ryggen hele tiden. Det har vært mulig fordi han i utgangspunktet var en outsider i et etablert politisk system som alle nå bør innse at er gjennomkorrupt. Ett av alle indisiene på valgsvindel er videoen som viser de berømte koffortene med stemmer som skulle telles etter at lokalet var tømt for observatører. Stemmesedlene lå i bunker slik som pakker man kjøper med nye A4 ark. Når slikt dokumenteres og alle sier det “ikke finnes bevis” og alle nekter å etterforske saken, så sier dette alt.

  Jeg har hele tiden vært i tvil om Trump vil bli gjennvalgt. Grunnen er noe som minner om en global politisk revolusjon.

  Det finnes noen bøker om nazityskland som ble skrevet før krigsutbruddet. De beskriver en tilstand til forveksling lik den vi ser nå. “Det nye europa” var slagordet og ingen som betydde noe turte å stille kritiske spørsmål. Det som var av oppossisjon ble overkjørt fullstendig. Men selv ikke Goebbels propaganda var så intens som vi har sett nå. Først den ekstreme obamaforherligelsen og så det enda mer ekstreme Trumphatet i alle statsstøttede medier. Folk ble bombardert med “Bevis” for alt det gale Trump hadde gjort. Men med Biden er det motsatt. Man angriper de som presenterer virkelige bevis som rammer Biden.

  Tyskerne kunne takke seg selv for “die untergang”. Om noen år tror jeg man kan si det samme om de som støtter utviklingen i USA og vesten idag. Det handler ikke lenger om presidentene men om et demokrati som har gått helt i oppløsng. Akkurat som i Tyskland i sin tid. Nazistene kunne bare tenne på Riksdagen, inføre unntakslover og erklære Hitler som reichcansler og furer. Det fantes ikke lenger noen reell motstand.

  Det er lett å se for seg den voldsomme kontrasten mellom den fremtidsrettede entusiasmen i Tyskland før krigen og vinteren 1944-45 hvor alle, sakte men sikker, måtte innse at de hadde satset alt på løgn og politisk bedrag. Frykter at vi har noe lignende foran oss nå. Eller noe mye mye værre.

  Dette kan skje fordi nesten alle er blinde for det som skjer i samtiden, fordi folk flest selv er en del av den.

  • Dette «beviset» er allerede etterforsket og avvist:

   https://resett.no/2020/12/04/tjenestemenn-hevder-angivelig-valgfuskvideo-fra-georgia-viser-normal-aktivitet/

   Ellers er det riktig at det som i ethvert demokrati er en viss uavhengighet mellom de forskjellige institutisjonene som f.eks fordelingen mellom de 3 statsmakter.

   Dette forandrer ikke at det er i Trumps makt og hans plikt å slå ned på korrupsjon. Og ifølge deg virker det som han overhode ikke har evnet det på disse 4 årene.

   Nå er det jo også slik at selve departementet er hans egen statsmakt, og justisministeren og flere av dommerne som har avvist «bevisene» og og vitnene er utnevnt av Trump selv.

   Det er jo nettopp noe sv det mest sentrale i hans arbeid og dermed også i hvordan man skal bedømme det. Hans evne til å utnevne og delegere til de rette personene og Ihvertfall ikke korrupte personer.

   Mange av de du sier er korrrupte er jo nettopp utnevnt av Trump selv. Sier ikke det i tilfellet noe om Trumps dømmekraft og lederegenskaper?

  • NB: Jeg er OVERHODET ingen tilhenger av Biden, er ikke entusiastisk over at han vant og ville ALDRI stemt på han om jeg var amerikansk statsborger.

   Det er ikke hva dette handler om. Jeg er opptatt av nøkternhet og sannheten.

 5. Et lite utvalg profetisk skremselspropaganda, spenning og fantasy for alle som elsker Trump og endetiden – og frykter akk og ve:

  Wollf, Brandt m. fl.: Frankrigs Revolution forudseet af Johannes i hans Aabenbarings-Bogs 13de Capitel i Synet om Dyret, som opsteg af Havet &c. Første Hefte (1792)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009033110001

  Christian Engelskjøn: Dyret fra Afgrunden i Johannes Aabenbaring : Tillæg : Kritisk Bedømmelse af tidligere Tydninger (1894)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017022048526

  Grønningsæter: Johannes’ aapenbaring i verdenshistoriens belysning (1900)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011090220016

  Nykreim: Aabenbaringen : udlagt paa historisk grundlag for det kristne folk (1911)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2006112901030

  T.B. Barratt: Står Jesu gjenkomst for døren? : tusenårsriket og de siste ting (1935)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012080808230

  Hedegård og Holm: Åpenbaringens budskap til vår tid : en utlegging av Johannes Åpenbaring (1949)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015052108113

  Indremisjonsselskapet Bibelskolen : Det som heretter skal skje : ti foredrag av lærere ved Indremisjonsselskapets bibelskole
  (1951)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011110708008

  Ole Kristian Indergaard: Antikristen kommer snart igjen (1963)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017030248017

  Johs. Anthun: Seglene brytes : en studie og oversikt over Bibelens årstall og begivenhetene i Johannes åpenbaring (1969)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017062708098

  L. Eritsland Herren kommer : de siste ting (1971)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011011706070

  Rosland: Endetiden er over oss (1981)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014040408144

  Hyås og Lærum: Endetiden : EF og dyret : en brennaktuell profetanalyse (1993)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013110508334

  Abel Struksnes: En stormakt av dimensjoner forsøker nå å erobre verden (1993)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007120301012

  F. Torm: Johannes’ åpenbaring : en populær fortolkning (1995)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008042100043

  Peter og Paul Lalonde: Dyrets merke (1995)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010041903061

  Aage Hauken: Roma og de første kristne : en bok om dyrets tall (1998)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008091204072

  Aril Edvardsen: Dyrets tall og bilde, eller Menneskesønnens sigd (2000)
  https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008102100042

  God advent!

Det er stengt for kommentarer.