Dette viste ikke MSM oss fra Washington

Voldelige svartkledde Antifa tilhengere som er oppildnet av at Demokratene ser ut til å slippe unna med valgjuks, tar nå hevn mot Trump tilhengere. Amerika går en mørk, lang, iskald og splittet fremtid i møte. Under BLM demonstrasjonene ble kirker, statuter og kristne symbol angrepet. Mer er i vente for Guds folk i USA.

You Tube som er blant de medier som fortier sannheten har selvfølgelig slettet videoen som viser volden mot Trump tilhengere. Ingen overraskelse at YouTube fjerner slikt.

15 tanker om “Dette viste ikke MSM oss fra Washington

 1. Dette er ikke vanlige Trump supportere, men høyreekstreme som har en lang historie med å utøve vold,

  I denne videoen var det jo også vanskelig å vite hvem som var skyldig, begge sider så like voldelige ut for meg ?‍♂️ (Men det er jo sikkert en part som slo først.)

 2. Ellers er det vel snakk om til sammen 58 personer i Washington (staten, ikke Washington D.C.)

  Jeg tror ikke media i USA hadde skrevet om det hvis 58 personer havna i et basketak i Finnmark heller. ?

  Det er selvsagt ikke store nyheter i USA heller hvor en person blir skutt i timen eller noe sånt, men når jeg søkte på det fikk jeg treff i masse MSM medier i USA.

  1
  2
 3. Pøblete aktivister som føler de har aksept er et farlig tegn.

  De første varslet om at et katastrofe nærmer seg er manipulering av massene. Det skjer ved å påvirke folks følelser og hindre dem i å se helheten. Folk blir foret med bruddstykker og fragmenter. Alt etter hva slags følelser mediene planter i hodene på folk kan det etter en tid skapes virkelighetsforståelser som kun er et produkt av manipulasjon. Alt som ikke passer inn i denne “er sikkert ikke sant”. Og det som passer inn “er sikkert sant”.

  For det andre, det sikreste varslet er missbruk av rettsystemet. Dette går greit når folk først har mistet grepet på virkeligheten. Det er skrevet mange bøker om nazitiden og hvordan nazistenes ønsker og motiver ble det eneste som styrte rettspraksisen. Slik har det blitt i USA også. Hvis man leser om hvordan Hitler kom til makten ved hjelp av Himmlers metoder så vil man se at de har mange likheter mellom det som kommer frem i denne:

  https://www.bitchute.com/video/pYuVrniPF0LX/

  Selv om alt dette er kjente ting er det få som forstår det. NRK sier det er fyfy. Det eneste folk husker er at Trump er nazist, rassist og det som værre er for dette sier de medieskapte følelsene deres.

  Når folk ikke lenger forstår hva som skjer så vil demokratiet være en illusjon. Hva politikerne mener vil ikke lengere ha noen betydning. Hvem som helst kan overta makten uten at noen kan mobilisere for å hindre det.

  Det er i slike tider de farlige psykopatene har gode arebeidsvilkår. For dem spiller rett og galt ingen rolle. De er kun opptatt av seg selv og hvor mye makt de kan få over andre mennesker. Og hvis de greier å sikre seg denne makten så kan de gjerne gjøre som Stalin og Hitler. Sende millioner til Sibir eller utryddelsesleire.

  • Men det er jo interessant at det er akkurat det samme jeg tenker, bare at du er offeret for manipulasjon.

  • 06/12/2020, kl. 14:45 sa Roperid:

   Men det er jo interessant at det er akkurat det samme jeg tenker, bare at du er offeret for manipulasjon.

   svar:
   At du tenker dette virker helt naturlig for meg. Det lille du skriver, som ikke har preg av ren kverrulering eller uinteressant synsing, gir inntrykk av at dine kunnskaper er veldig begrenset. Du øser ikke akkurat av din visdom, for å si det slik.

   3
   1
  • Dr. Dyregod:

   Var det et argument der noe sted? ? eller foretrekker du å gå på person? ?

   1
   1
 4. Eier du ikke grenser for hva ondskap du lirer ut av deg? Eier du ikke skam i livet? Evner du selv å lese og forstå hva du anklager redaktøren for? Din atferd grenser til psykisk sykdom type psykopati. Du bare må la de psykopatiske symptomene blomstre når du skal tømme din sjel og din ånd for den patologiske ondskapen som bor der i rikelig monn. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å slutte å skrive på dette forumet hvis du ikke evner å endre deg (men det ligger nok dessverre i din psyke natur å stevne fram som du gjør).

  5
  3
 5. Bernt. Hvorfor fortsetter du å lyve? Søkelys tar avstand fra vold uansett hvem dem kommer fra. Dine påstander blir ikke mer sanne om du gjentar dem 100 ganger eller tusen ganger.

  4
  6
 6. Alle her inne vet at Bernt lyver, han har ikke gjort noe annet siden han dukket opp. Jeg tror de fleste her inne vet at det er noe galt med Bernt. Det er et fullstendig sykelig og ubegrunnet hat.
  Verden er full av slike troll.
  Troll som tror på sine egne løgner.

  3
  7
 7. Det er noe alvorlig sykt i hodet ditt. Slik du skriver og kommer med falske anklager, så må det være et eller annet som driver deg.
  Det finnes troende folk som kan hjelpe med diverse besettelser, demonplager eller mentale problemer og løgnånder.
  Det finnes steder å få hjelp.
  Dersom du ikke lykkes med å få psykologisk hjelp, sjelesorg eller tilsvarende her i Norge, kan jeg anbefale deg dette stedet
  Ellel Grange, Lancashire
  https://ellel.org/uk/about/our-centres

  2
  7
 8. Jeg ser med interesse på bevis for at jeg kommer med falske anklager.
  For de bevisene finnes ikke.

  I motsetning til Trump og Søkelys tilhengerene, respekterer jeg guds ord om at man alltid skal tale sant. Og det finnes ingen bevis for at dette ikke er tilfelle.

  Ha en god uke i hjem, skole, institusjoner og på jobb.

  5
  4
 9. Ikke rart Bernt gjentar og gjentar sine løgner og falske beskyldninger. Han er sin far (djevelen) opp av dage.

  4
  3
 10. Jeg lyver, Birgir ? Har du bevis for dette ?
  Ikke det, nei.
  Du bare lyver om en annen person.
  Selv et 1 års gammelt barn kan det.
  Selv en 6 åring vet at det du gjør er moralsk galt.

  3
  4
 11. Denne demonen har skrevet mye dritt før.
  Løgnens ånd kontrollerer Bernt i absolutt alt.
  Bernt er et eksempel på hvordan løgnens far opererer i mennesker.
  Lyver alltid, bærer nag, lar seg ikke irettesette, er psykelig opptatt av å slenge ubegrunnet dritt.
  Det er akkurat slike mennesker Skriften advarer mot.
  Bernt har forlengst tråkket over de grenser Gud har satt for et menneske. Han synder med viten og vilje etter å ha lært sannheten å kjenne. Han forherder seg mot Ånden og nekter å vender om, nekter å erkjenne ydmykhet overfor Gud og han har således syndet mot Den Hellige Ånd.
  Til slike sier vi: Vik bak meg Satan!

 12. Nettroll som Bernt finnes det mange av. De dukker opp fra sine mørke avkroker og sprer sitt mørke der de er.
  Dette er demoner som er lett gjenkjennelig.
  Der Gud gjør sitt verk, dukker løgnens far opp gjennom sine tjenere.
  I de siste dager utgyter Gud sin ånd over sitt folk, for å skape lys, varme og rettferdighet.
  Men også løgnens far utgyter av sin ånd over sine tjenere.
  Guds folk vet at de er drevet av Den Hellige Ånd, mens mørkets barn er forblindet av denne verdens gud, at de ikke aner hvem de er styrt av og på parti med.
  Bernt er det beste eksempel på hvordan løgnens far virker.
  Alle hans kommentarer er merket av løgnens ånd. Alle

Det er stengt for kommentarer.