Profet Daniel Agyarko Afari: Kamala Harris vil bli president i løpet av 2021

Profet Daniel Agyarko Afari i “Daniel Agyarko Afari ministries i Ghana har et lite oppmuntrende budskap til det amerikanske folk. I løpet av 2021 vil en svak Kamala Dev Harris reise seg til president i USA. I budskapet som ble tatt opp 14 november forteller profet Daniel Agyarko Ahari at Trump leiren vil forsøke å ta valgresultatet til retten, men feile. “Jeg vil si deg dette, hvis Gud ikke forandrer rekkefølgen og tingene forblir på denne måten, vil den nye valgte presidenten innen ett år bli sparket ut av makten. “Ja, merk dere mine ord. Jeg taler som profet, “Ja, de vil fjerne mannen, og kvinnen vil bli president. “Ja, de stemte på mannen, men vil ende opp med kvinnen som statsoverhode over Amerika

“Jeg så det, og Herren sa: det er fordi denne kvinnen er svak, Hun kan ikke stå seg mot dem som er i toppen. Neste år, første og andre kvartall vil ikke bli bra for USA og Canada. Det er grunnen til at de fjernet Trump. Og valget, mye har skjedd i mørket, og valget vil bli tatt til retten, men dersom Gud ikke endrer orden. Jeg så det og Herren sa at det skjedde fordi denne kvinnen er svak og vil ikke kunne motstå kreftene og makten til sponsorene som er på toppen i partiet. “Folk vil huske Trump, men de kan ikke gjøre noe med det,” sier den profeten fra Ghana i videoen under. En alderssvekkket og dels senil Joe Biden vil ikke vare lenge, og vipps, så har en ny Jesabel tatt makten i USA.

http://danielagyarkoafari.org/

4 tanker om “Profet Daniel Agyarko Afari: Kamala Harris vil bli president i løpet av 2021

 1. Jeg har ingen tro på slike Profeter!! Harris er en Farlig dame med en Sosialistisk Agenda som vil åpne for Islam i USA… Tar ikke på alvor av slike Falske Profeter sier!

  2
  5
 2. Enda en profet?
  Hvor mange profeter sa at trump ville få 8 år?
  Eller at hillary clinton skulle vinne
  Eller at obama skulle sitte videre etter 8 år???
  At noen aldri lærer….

 3. Vi har ulike meninger, men Harris er neppe mer satanisk enn Trump er det…

  7
  1

Det er stengt for kommentarer.