Lindsey Graham -nok stemmer i Senatet til å godkjenne den høyesterettsdommeren president Trump nominerer

Demokratene har nærmest gått fullstendig berserk etter at høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg (87) døde. Den omstridte dommeren som blir ansett som noe ala en gud av demokratene hadde opprinnelig håpet og holde seg i live til etter valget i november, men Gud sa nok er nok, -og lot henne dø under den jødiske nyttårs-feiringen som markerte overgangen fra år 5780 til 5781. Ginsburg`s død som vil resultere i at Donald Trump kan utnevne sin tredje dommer til høyesterett, ser ut til å ha kommet overraskende på Demokratene som har gått i “Meltdown” over tanken på at president Trump etter all sannsynlighet vil nominere en konservativ dommer -som dermed vil gjøre at det blir en konservativ majoritet i Høyesterett. En majoritet som vil kunne reversere Roe versus Wade fra 1973 som har åpnet opp for millioner på millioner av drap på ufødte barn

En endret abortlov vil forhåpentligvis kunne bli resultatet dersom president Trump lykkes med å få installert et konservativt flertall i høyesterett. Frem til nå har det vært et liberalt flertall i høyesterett -og for Demokratene som er for fosterdrap, likekjønnede ekteskap og undertrykkelse av kristnes religionsfrihet kan dette bli det største nederlaget på mange tiår. En som gleder seg over at Donald Trump nå kan utnevne en ny høyesterettsdommer er pastor Jan Hanvold i TV Visjon Norge. I en kommentar skriver Hanvold dette: “Så gleder vi oss stort over at Donald Trump, igjen kan utnevne en ny høyesteretts dommer. Det gjør jo at det blir enda en konservativ dommer. Som er imot fosterdrap og for familie verdier. Det er klart demokratene, eller de demoniserte som jeg kaller dem. Ikke ønsker dette, da de vil ta livet av barna i 9 måned. Dette er jo barbari, av verste sort. Så vi takker Gud for at Donald Trump er med, å redder mange foster ifra disse grusomme abort klinikkene. Det blir jo spennende, å se det kaoset som blir, når Donald Trump blir gjenvalgt i november. Hvilket hat som motstanderne har.Vi oppfordrer alle til, å be for Trump og USA. Satan ønsker USA ødelagt og knust. Om det skjer faller hele den frie verden, i hendene på Kina og andre diktaturer. Men vi tror at det er en ny nåde tid, hvor millioner av mennesker skal bli frelst. Så får vi også be for våre politikere og ledere i Norge, at de skal støtte Israel og USA. Og flytte Norges ambasade til Jerusalem.

 

I følge senator Lindsey Graham er det et flertall i Senatet for å kunne stadfeste den dommeren Trump nominerer -og derfor rasler nå demokratene virkelig med sablene og truer med opptøyer, bråk, uro og endog borgerkrig, sier dr Steve Turley i sin siste video. Samtidig slår senator Lindsey Graham fast at republikanerne har nok stemmer i Senatet til å godkjenne president Trumps nominerte. På Twitter opplyser president Trump at han vil offentliggjøre hvem han vil nominere lørdag.

Facebook Comments

2 tanker om “Lindsey Graham -nok stemmer i Senatet til å godkjenne den høyesterettsdommeren president Trump nominerer

  1. De samme republikanerne som mente at man skulle utsette utnevnelsen av ny dommer våren 2016, mener at man skal kjøre på nå.
    Selv om jeg ønsker en konservativ dommer, er dette dobbelmoral og skittent spill av republikanerne.
    Etter 20. Januar er det demokratisk president, demokratisk flertall i senatet og i kongressen. Da bør i anstendighetens navn en ny dommer gjenspeile folkets valg.

    • Presidenten er i sin fulle rett til å nominere den kandidaten han ønsker og Senatet er i sin fulle rett til å godkjenne hans nominerte, det er faktisk i overensstemmelse med grunnloven. Jeg syntes forsåvidt ikke at en dommer skal bli utnevnt på basis av folkeviljen som endrer seg svært raskt.
      En dommer skal være tro mot loven og konstitusjonen og det bør være det avgjørende. Ikke hva velgerne føler i nuet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *