Nedtelling til borgerkrig i USA: Tucker Carlson: “Hvis demokratene ikke får det som de krever -vil de skade deg!”

Venstresiden truer med vold Rabiate Demokrater i allianse med fascistene i Antifa og Black Lives Matter har gått fullstendig av skaftet etter at den liberale høyesterettsdommeren Ruth Ginsburg som gjennom sin dommergjerning har vært en forsvarer av ugudelige verdier -avgikk ved døden. Den svært liberale dommeren har nærmest blitt dyrket som et ikon av venstresiden, var i realiteten en ond kvinne med blod på sine hender. Etter at gikk ut av tiden for å møte for den endelige domstol, og president Trump og republikanerne tar sikte på å erstatte henne med en konservativ og mer kristen dommer, har venstresiden igjen vist å hysterisk destruktiv demokratenes agenda egentlig er. President Trump vil lørdag offentliggjøre hvem han vil nominere og det er grunn til å vente ytterligere raseri og hysteri blant demokratene og deres militante støttespillere

Vold, nedbrenning, ødeleggelse og destruktivt anarki er det demokratene nå tar til orde for. Og dersom de ikke får sin vilje vil de skade deg, forklarer Fox News Tucker Carlson i sin siste monolog. Enhver anstendig amerikaner har egentlig ikke noe annet valg enn å stemme på og støtte opp om president Trump som vil gå for et valgskred i november. Dog et valgskred som vil ble bestridt av rabiate Joe Biden og Kamela Harris tilhengere. Jan Hanvold i TV Visjon Norge kommenterer den siste utviklingen i Amerika slik: “Så gleder vi oss stort over at Donald Trump, igjen kan utnevne en ny høyesteretts dommer. Det gjør jo at det blir enda en konservativ dommer. Som er imot fosterdrap og for familie verdier. Det er klart demokratene, eller de demoniserte som jeg kaller dem. Ikke ønsker dette, da de vil ta livet av barna i 9 måned. Dette er jo barbari, av verste sort. Så vi takker Gud for at Donald Trump er med, å redder mange foster ifra disse grusomme abort klinikkene. Det blir jo spennende, å se det kaoset som blir, når Donald Trump blir gjenvalgt i november. Hvilket hat som motstanderne har. Vi oppfordrer alle til, å be for Trump og USA. Satan ønsker USA ødelagt og knust. Om det skjer faller hele den frie verden, i hendene på Kina og andre diktaturer. Men vi tror at det er en ny nåde tid, hvor millioner av mennesker skal bli frelst. Så får vi også be for våre politikere og ledere i Norge, at de skal støtte Israel og USA. Og flytte Norges ambassade til Jerusalem.”

Facebook Comments

5 tanker om “Nedtelling til borgerkrig i USA: Tucker Carlson: “Hvis demokratene ikke får det som de krever -vil de skade deg!”

 1. Kan virke venstresiden ønsker borgerkrig. Da kan de beskylde Trump for det også, når det egentlig er dem selv som har trekt i de trådene i så fall. Får de det ikke som de vil, lager de problemer.

 2. “Nedtelling til borgerkrig”, det virker så fjernt, så uvirkelig. Men slik tenkte folk før 1. verdenskrig også. Alle syntes det var spennende at det endelig ble erklært krig. Og alle trodde de ville vinne krigen på en enkel måte i løpet av kort tid. “Alle skulle være hjemme til jul”. Slik var det før 2. verdenskrig også. Alle jublet når Hitler skulle gjennreise tysklands storhet og Chamberlain proklamerte “fred i vår tid”. Nesten ingen forstod alvoret.
  Mange tenker at kriger er noe fjernt som ikke kommer til å anngå dem selv. Men en borgerkrig i USA kan veldig lett utløse et sammenbrudd i verdensøkonomien og dette kan veldig lett bli starten på noe som kan utvikle seg til en tredje verdenskrig. Alle vil prøve å fylle maktvakumet. Mange som har studert Bibelen inngående har lurt på om antikrist vil stå frem etter en slik krisetid. Etter store omrokkeringer vil det kanskje legges til rette for en slik verdenssituasjon som beskrives i åpenbaringen. Dagens stormakter kan ha blitt redusert til nesten ingenting og det som er utenkelig i dag kan bli virkelighet.
  Det er noe vi kan lære av historien. “Dette var det ingen som kunne tenke seg”.

  • Borgerkrig i USA? Har egentlig virket så fjernt frem til de siste årene. Vi har sett hvordan motsetningene i Amerika er blitt større og større og etter at Hillary Clinton tapte har intet vært som før.
   Jeg har vel egentlig selv ikke forestilt meg muligheten for borgerkrig i Amerika, men jeg har en følelse av at det er i ferd med å skje.
   Vi hadde vel heller ikke forestilt oss borgerkrig i Jugoslavia, men den kom og jeg tror denne videoen forklarer litt hvorfor og hvordan det kan skje.
   Det skjedde i Jugoslavia og en tidligere jugoslav forteller her om hvordan hatets flamme ble tent i Jugoslavia som en advarsel til Amerika.
   https://www.youtube.com/watch?v=0BrAVLoQjHE
   Det er tankevekkende det som skjer og vi kan lett befinne oss i en verdenskrig og ut av kaoset kan gjerne Antikrist tre frem som en redningsmann.

 3. I valgåret 2016 blokkerte republikanerne avstemmingen av Obamas forslag til ny høyesterettesdommer under påskudd av at det var valgår!
  Men nå er ikke det så viktig.
  Snakk om dobbeltmoral!

  1
  1
  • Kan ikke helt sammenlignes. Obama var da på vei ut og stilte ikke til gjenvalg. Trump vil etter alle solemerker bli sittende til 2024 og er ikke en “lame duck” slik Obama var.
   Selvfølgelig vil republikanerne og presidenten gjøre det riktige å innsette en dommer så raskt som mulig. Dette er Guds timing og venstresiden hater at tingene ikke går deres vei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *