Levi Jensen anmeldt til politiet og kommunen av skole

Evangelist Levi Jensen er ikke ønsket og nå er han anmeldt til kommune og politiet av Slåtthaug ungdomsskole. .I starten av januar la han ut to videoer hvor han ber en bønn med 50 elever, og hvor han også deler ut signerte bibler. Det melder Bergensavisen. Levi er ikke invitert eller ønsket. Da vi fikk øye på ham ble han bedt om å komme seg vekk .Han gikk videre mot videregående skole,og da var vi nøt til å be ham om å forlate plassen, sier rektor Guri Reikvam til avisen.Vår skole er åpne for å få besøk, men må være avtalt med lærer eller ledelse. Ikke bare med skolens elever. Det er ikke tillatt med Misjonering.   tillegg reagerer skolens rektor på at Levi Jensen legger ut videoer av elevene på nett uten samtykke. Skolen har meldt inn saken til kommunen og politiet, får NorgeOgVerdensNytt opplyst.

Les saken fra NorgeOgVerdensNytt

Én tanke om “Levi Jensen anmeldt til politiet og kommunen av skole

  1. Rektor er inne på noe vesentlig, nemlig at personvernet blir brutt når Jensen legger ut videoer av ungdommer på nett.
    Ønsker lærere på en skole å legge ut bilder på nett av elevene, må skriftlig samtykke fra foreldrene innhentes.
    I en menighet jeg pleide å gå i tidligere var det en dame som var svært ivrig i å ta bilder av møtedeltakerne, for så å publisere på Facebook. Dette var en uting, og vi måtte si i fra at dette ikke var greit.jeg

Det er stengt for kommentarer.