Nedtelling til krig i Øst-Europa: USA evakuerer ambassaden i Kiev og kaller hjem diplomater og deres familie i forkant av en russisk invasjon

Amerikanske diplomater og deres familier blir nå hentet hjem fra Ukraina i forkant av det man tror vil bli en russisk invasjon av landet. Mer enn 125 000 russiske soldater står nå langs grensen mot Ukraina og samtidig har Russland sendt store styrker til Hviterussland i forkant av krigen man forventer vil komme. Samtidig fortsetter NATO land og sende våpen og utstyr til regimet i Kiev i forkant av krigen alle tror kommer. Forhandlingene mellom Russland og USA har ikke ført frem og USA og NATO ser ikke ut til å ville gi Russland de sikkerhetsgarantier president Putin har krevd. USA vil gi sitt skriftlige svar til Russland i neste uke, men det er få som tror at svaret vil avverge et russisk angrep på Ukraina.

Den russiske mobiliseringen i forkant av invasjonen fortsetter for fullt og det deles stadig videoer som viser at Russland fortsetter å bygge opp sine militære styrker i den vestlige del av Russland. Fra Hviterussland meldes det om det flommer inn av russisk militært utstyr som kan brukes dersom Russland virkelig går til invasjon av landet. Den amerikanske evakueringen av ikke-essensielle diplomater og deres familier er et sterkt signal på at USA forventer at Russland vil invadere landet. Det blir også meldt om at NATO ikke er så samlet om spørsmålet som man tidligere har trodd. Blant annet skal Tyskland som er avhengig av russisk gass ha lagt seg på en langt mindre russisk-fiendtlig linje og har ikke tilbudt direkte militær støtte til Ukraina. Det er nyhetssiden “War247” som melder dette. En krig mellom Russland og Ukraina syntes nå svært sannsynlig.  I klippet under kan du se de siste oppdateringer om krisen fra Paul Mills som bruker betydelig tid for å samle informasjon fra alternative nyhetskilder.

Facebook Comments

2 tanker om “Nedtelling til krig i Øst-Europa: USA evakuerer ambassaden i Kiev og kaller hjem diplomater og deres familie i forkant av en russisk invasjon

 1. “De skal være krig og rykter om krig”, sier Skriften.

  Derfor bør vi være varsomme med å spå hvor og når kriger vil oppstå. Putin kan for den saks skyld teste Vesten og samtidig gi Kina armslag til å innta Taiwan. Men det kan selvfølgelig også ende opp med krig. Vi vet det ikke.

  Det vi vet er at alle disse konkrete spådommene ødelegger verdens syn på kristenheten hver gang gjetningene har vist seg å feile. Det går desverre også ut over sanne kristne som slås i hardtkorn med den råtne kristenheten.

  5
  1
 2. Faren for krig og en gammel profeti:

  Da vil våre synders mål ha blitt nådd. Tårene strømmer nedover den gamle kvinnens kinn. Så vil Jesus komme igjen og 3. verdenskrig bryte ut. Det vil bli en kort krig og alt jeg tidligere har sett av kriger vil være ingenting mot dette. Krigen vil bli avsluttet ved atombomber. Luften blir så forurenset at det vil bli vanskelig å puste. Konsekvensene av krigen vil omfatte Amerika, Japan, Australia og de rike nasjonene. Vannet blir ødelagt og jorden kan ikke lenger dyrkes. Som et resultat av dette vil det kun bli en rest av menneskeheten tilbake. De som var igjen i de rike landene vil søke seg til de fattigere delene av verden, men de vil være like harde mot oss som vi var mot dem. Den som har sine synder tilgitt og som har Jesus som Frelser og Herre vil være trygg.

  3
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.