Kristenfolket forlater Frp -det største svik i nyere tid

Sylvi Listhaugs kristne maske falt av tirsdag 26 mai og Frp politikeren vil neppe kunne fungere som lokkedukke for å lure kristne velgere til å stemme på Frp

Endel kristne norske Israel-venner har en stund latt seg blende av Sylvi Listhaugs kors og Frps tilsynelatende positive holdning til Israel. Selv om Frp ennå rent retorisk har noen formuleringer som er positive til den jødiske staten, var det mange i kristne kretser som fikk enkelte betenkeligheter da partiet i 2017 gikk inn for å ville forby omskjæring av gutter. Siv Jensen lovet da at partiets vedtak ikke ville bli fulgt opp, og endel kristne Israel-venner slo seg til ro med dette løftet. Tirsdag 26 mai 2020 ble dagen og datoen da vi alle fikk se hvor lite Frp verdsetter sine inngåtte politiske avtaler, og ikke minst hvor lite de verdsetter kristenfolkets kjernesaker og verdier. Selv Sylvi Listhaug som lenge har fungert som “lokkedukke” overfor kristne stilte seg sammen med SV, AP, Rødt og MDG og stemte for den destruktive lovendringen hun angivelig selv var i mot.

Etter at saken om IS kvinnen gav Frp et lite løft på meningsmålingene har det bare gått nedover og nedover for Frp. På enkelte målinger har partiet vært helt nede på 8 prosent

Frp valgte tirsdag og dolke verdikonservative kristne velgere i ryggen gjennom å påføre menneskeverdet og KrF et sviende nederlag. Kristne som frem til nå har stemt på Frp fordi de er borgerlige og har enkelte retoriske formuleringer med støtte til Israel, fikk seg en skikkelig kalddusj da det ble klart at Frp fant sammen med de rød/grønne for å påføre KrF et nederlag. “Når man snakker om uttrykket å skyte seg selv i foten, passer det sjeldent bedre enn med Frp. Her har vi et parti i fritt fall som har hatt en solid konservativ tilhengerskare i mange år, spesielt under lederskapet til Carl I. Hagen. Men det var da! Hagen klarte under sin tid å styre FRP unna deres liberalistiske ideologi. Hagen kvittet seg nettopp med den liberale fløyen i sin helhet på begynnelsen av 90-tallet. Der Wara var en av verstingene. Og her ligger nettopp essensen av problemet til FRP. Liberalismen. Christian Tybring-Gjedde er stadig vekk irritert på sitt parti, han ønsker at de skal gå i en nasjonal-konservativ retning. Han stilte nylig spørsmålet i henhold til fall på meningsmålene, hva gjør vi galt? Jo, Tybring-Gjedde, det skal jeg si deg. Siv Jensen og den liberale fløyen,” skriver Bent Øivind Nygren Tolfsen som kan slå fast at fremskrittspartiet ikke er et parti for verdikonservative.

Garantister for fosterdrap og sorteringssamfunnet

Frp som lenge har fremstått som garrantister for vår fosterdrapslovgivning valgte tirsdag å bli ennå mer uspiselige for kristne velgere. Selv velgere som har stemt Frp på grunn av  deres tilsynelatende støtte til Israel, bør bli betenkte siden partiet så til de grader er villig til å dolke kristenfolket i ryggen og samtidig forteller all verden at de avtaler de har inngått ikke er verd papiret de er skrevet på. “For her bidrar de ytterligere til å skape et normløst samfunn der man river ned konstellasjonen av kjernefamilien mor-far-barn som er den eneste riktige og naturlige. Slik at noen barn nå må vokse opp uten far, onkel og besteforeldre f.eks. Alt for å tilfredsstille noen enkelte selvrealiserende karrierejagende egoister som setter seg selv og sine egne behov foran alt annet. For jeg hørte ikke mye snakk om barnas interesser fra de som gaulet fra talerstolen på stortinget. Barn er ingen handelsvare og barn er heller ingen menneskerett. Listhaug av alle stemte for selv om hun var imot, og hun skulle liksom høster stemmer fra de konservative. Hørt noe så tåpelig? Man legger vekk fornuft og logikk bare for å følge partiboka. Typisk politiker og helt håpløst,” skriver Bent Øivind Nygren Tolfsen videre.

Til sengs med kultur-marxisten

Listhaug var i mot Gjedde sitt forslag om at FrP bør gå i en nasjonal-konservativ retning. Listhaug sa hun ville stemt på den korrupte Hillary i 2016. I eggdonasjonsaken stemmer hun for noe hun er i mot. Har dessverre mistet sansen for Sylvi. Hun er på feil side i FrP, skriver Karin Elise Andersen

“Frp går til sengs med kultur-marxistene. Hvem skulle tro det? Nei, Frp dere går nok sakte men sikkert mot avgrunnen. Heldigvis har vi PDK, Demokratene, Frihetspartiet og lignende som man kan stemme på og som har de riktige verdiene og det ideologiske bakteppet som er sårt savnet i Norge. Jeg skulle helst sett at vi hadde hatt en folkeavstemning for å gå bort fra å være et parlamentarisk demokrati til og bli et direkte folkedemokrati som Sveits. Dette har vært snakket om i nyere tid. Men inntil det skulle skje, så anbefaler jeg å stemme på de nevnte partiene. Vi trenger massive forandringer i Norge, og det med en gang,” avslutter Bent Øivind Nygren Tolfsen som får støtte av en rekke personer som tar i bruk sin ytringsfrihet på Resett.no. Et av de få nettsteder som ennå ikke har strupet ytringsfriheten. “FRP har avviklet seg selv nå. Det er ingen vei tilbake. Ser dem under sperregrensen om en stund,” skriver signaturen eh72. “Frp er kuppet av ekstremsosialister og er nå bare ennå et sosialdemokratisk parti som vi har så mange av fra før. Faktum er jo at valgene her i landet er “rigget” slik at å stemme er helt bortkastet. Og direkte demokrati her i landet vil aldri komme på tale fordi politikerne klamrer seg til makten og vil ty til våpenmakt mot folket om de krever demokrati!
Til nå har det holdt med list og lempe, men volden sosialismen var så kjent for i forrige århundre har politikerne liggende klar om de føler at makten er i ferd med å glippe.
Til nå har det vært oppgangstider her i landet hele tiden etter krigen slik at folket har holdt seg rolige, men nå vil politikerne ødelegge vår velstand ved hjelp av vanstyre inkludert stenging av oljeindustrien, innvandring fra risikoland, og innføring av islam.
Ødelagt velstand vil føre til borgerkrig og all elendighet som følger det,” skriver OnkelBlaa.

“Frp er ikke et parti for konservative”

“Sylvi Listhaug og Frp er ikke et parti for konservative.Jeg skal velge et av de tre nevnte.Jeg er ateist,men tror jeg vil gå for PDK.Det beste hadde vært om de tre partiene slo seg sammen.Frp er det uansett over og ut med,” skriver Geert van Vliet. “Liberalist fløyen med Siv Jensen i lederstolen har ødelagt FRP. Siv Jensen må kastes,” mener motocop. “Dette er helt korrekt.Frp er bare en skygge av seg selv.Skal de opp til gamle høyder,må partiledelsen bort.Ingen tvil om det.Hvis ikke vil de vandre inn i skyggenes dal,og ALDRI se solen igjen.For det fins andre konservative partier som man kan stemme frem,” skriver “tropicnight” mens Erik Gifford følger opp med “Siv Jensen og FRP begrenser seg ikke bare til å støtte “snikislamisering” av Norge. Nå misjonerer hele partiet for ISLAMISERING av Norge. Og Siv, Sylvi og CTG sleiker imamer både oppover og nedover ryggen. Er det ikke snart på tide å danne et nasjonalistisk parti som kjemper for vår egen kulturarv? Vi trenger et parti som setter sikkerheten til egen befolkning foran fabrikkerte og falske rettigheter til islamske kolonister som kommer fra andre siden av jordkloden.”

Frp er et komplisert parti

“Det var på den tiden Alvheim hadde pratet seg hes på eldreomsorg og Frp lå rekordhøyt på målingene. Men rett før valget lot Siv Jensen noen unge slippe til med radikale forslag om dødshjelp – barometeret sank øyeblikkelig me ca 30/40 %
Gamle mennesker tenkte logisk at “Jasså de vil ta livet av oss”,” skriver klassisisten som får støtte av Steve Olsen som skriver dette: “Jeg er kristen, konservativ liberalist. (Altså, liberalist til en viss grense.) Jeg trakk meg ut av Frp etter Bolkesjø oppgjøret i 1994 med untraliberalistene Wara og Skjervengen som jeg var helt uenig med.
Men jeg har stemt Frp i alle år. Stor var min forbauselse og skuffelse når Siv fikk ultra-liberalisten Wara inn som justisminister. Å se Frp feire sammen med AP og SV for Bioteknologi “seiren” gjorde meg dårlig. At Sylvi Listhaug kunne stemme for en så ugudelig lov sjokkerte meg.Frp. er ferdig – aldri mer stemmer jeg på Frp! Christian Tybring-Gjedde bør melde seg ut av Frp og inn i PDK,” mener Olsen som får følge av Oliver H. Langeland som kort og godt slår fast: “Aldri mer FRP!,” mens signaturen “Bestefar” følger opp med: “Vi har gang på gang blitt sviktet av FrP. Dette partiet er lysår fra det som det en gang var. Man skulle tro at det for Carl I. Hagen føles som et svik mot hans “barn” FrP, men han har tydeligvis resignert og finner det ikke for godt å komme med kommentarer. I sin høye alder har også han blitt konfliktsky,” mener bestefar som neppe vil stemme Frp ved neste valg.

Barns helse er underordnet livmor-feminismen.

“Ja, hva er vel barns rettigheter verdt? Jensen med Bruun-Gundersen (og Listaug!) har tatt et veivalg: Barns helse er underordnet livmor-feminismen. Barns menneskerettigheter gjelder ikke i møte med kvinners behov for selvstendig forplantning. Barn er kvinnens eiendom. Disse Frp-erne er som Støre, Lysbakken og Bastholm, intet annet enn overgripere. Vi har nemlig kunnskap om konsekvensene for de det gjelder; barna. Aldri igjen Frp med makt,” skriver Lance Andrew Lotte som ikke vil komme til å stemme Frp ved neste valg. Også på Facebook reagerer mange sterkt på Frps svik. Ludvig Nessa som selv har markert seg som en sterk forkjemper for barnet i mors liv skriver dette om gårsdagens tragiske avgjørelse i Stortinget: “Stortinget har med dette i praksis åpnet for barnehandel, samt at de fratar barnet retten til en far. Det som er vedtatt i dag er ikke mindre enn et nytt, hjerterått overgrep mot barn, denne gang for å tilfredsstille enslige kvinners egoistiske behov. Betalt av Folketrygden. Dette skjer med Fremskrittspartiets velsignelse og støtte.”

Partiet De Kristne bør fjerne formuleringene om å gå i regjering med Frp

Gårsdagens stemmegivning i Stortinget demonstrerer nok en gang hvor fjernt Frp står fra kristne verdier. Undertegnede har aldri stemt Frp og tirsdag 26 mars 2020 ble bare en bekreftelse på noe vi har sett med Frp lenge. Søkelys har lenge reagert på at Partiet De Kristne (PDK) har formuleringer som betyr at partiet, dersom de kommer inn på Stortinget vil samarbeide med Frp. Frps oppførsel og stemmegivning i denne saken viser hvor problematisk et slikt samarbeid egentlig er. Her har vi et parti som gjennom å fronte navn som Sylvi Listhaug har forsøkt å vinne kristne velgere, mens de selv har politiske holdninger som er i dyp konflikt med alt kristne tror og står for. Etter vårt syn bør PDK fjerne formuleringene om å samarbeide med Frp, dette fordi Frp fronter en rekke standpunkter som er i direkte konflikt med Guds eget ord og Guds bud. I går fikk vi se at Frps “kristne” maske falt av, -og det ble ikke pent å se en Sylvi Listhaug som hevder seg å være kristen, stemme i mot det som angivelig er hennes egen overbevisning,-utelukkende for å straffe KrF. Forhåpentligvis vil kristne nå si takk og farvel til Frp for alltid, og så får vi håpe at partiet fortsetter å falle på meningsmålingene og tilsist bli et miniparti som må kjempe med sperregrensen.

15 tanker om “Kristenfolket forlater Frp -det største svik i nyere tid

 1. Det er mange år siden jeg avskrev frp som et alternativ. Da Jensen tok over ble hun raskt “høy på seg selv”. Så “høy” at hun så på seg selv som et “forbilde” som automatisk skulle vise vei for alle frp’ere. Jeg har vel aldri vært tilhenger av frp’s politikk. Men Hagen var tilhenger av demokratiske mekanismer. Derfor mente jeg at han var den eneste reddningen for det norske demokratiet. Men Jensen satte en stopper for Hagens ideer. “Hun ble ansvarlig”.

  Jeg har snakket med mange frp-politikere. De lokale er fremdeles idealistiske og tro mot Hagens ideer. Men når man snakker med de som befinner seg over et visst nivå i partiapparatet merker man en helt annen holdning. En ovenifra og ned-holdning hvis man stiller dem vanskelige spørsmål. Ingen entusiasme for den gamle frp-politikken. Den eneste funksjonen denne har kan sammenlignes med “kristen” i Krf. Kun noe som skal få enfoldige stemmekveg til å stemme på dem av gammel vane.

  Partipolitikken kan se ut til å ha blitt et skuespill som skal dekke over tverrpolitiske agendaer. Jeg kan huske jeg snakket med en frp-politiker på fylkesnivå for noen år siden som var ganske kjent. Jeg sa noe om dokumentert statisikk som beviser at vi ikke har noen klimakrise. Politikern fikk et fortvilet utrykk i ansiktet og sa ingen ting. Jeg tror jeg vet hvorfor.

  Men frp fremdeles var “spedalsk” sa Erna Solberg at Svenskene var heldige som ikke hadde noe Frp. Hun erfarte hvordan velgere strømmet til Frp hver gang de gjorde noe som var stikk i strid med velgernes ønsker. Frp var i mange år som en tvangstrøye for maktsyke politikere som ønsket å overstyre folkeviljen.

  Politikere råder over store resursser. Og jeg har sett hvordan de nøytraliserer både individer og organisasjoner. De kan true med mye og bruke ekstremt manipulerende metoder for å få mennesker til å gjøre det de vil.

  • Bibelens budskap kan tolkes på uendelig mange måter. Alle krangler mellom kirkesamfunn, sekter og retninger viser det.

   Fremskrittspartiet er virkelig ikke mer kristelig enn andre partier. Tvert om.

   Forstår at Søkelyd foretrekker nasjonalkoservativ lekmannsbevegelse og amerikanske evangelikalisme, men ingenting sier at disse tolkningene er mer i tråd med Jesu lære enn biskopenes bekymring for klimaødeleggelser og Trump.

   Så enkelt. Så vanskelig.

   Ønsker alle kristne lykke til med livet mens de lever.

   Dommedag kommer neppe i dette århundret heller.

   PS. Formuleringen «det største svik i nyere tid» er Trump-aktig krisemakismering. Men slik tenker vel gamle mennesker som hele livet har drømt om Jesu gjenkomst, eller gamle mennesker som bare tenker på seg selv og sin egen formue?

 2. Bogatyr skrev:
  “Forstår at Søkelyd foretrekker nasjonalkoservativ lekmannsbevegelse og amerikanske evangelikalisme, men ingenting sier at disse tolkningene er mer i tråd med Jesu lære enn biskopenes bekymring for klimaødeleggelser og Trump.”

  Er det å ønske en nasjonalkonservativ lekmannsbevegelse en “tolkning av Bibelen”? Vel.. . Det nye testamentet handler om en lekmannsbevegelse og en etablert religiøs elite som hatet den. Et mønster som har gjenntatt seg i hele kristendommens historie. Om det å være “nasjonalkonservativ” sier Bibelen lite. Men det står en del om årsakene til at nasjoner går til grunne. Og det handler skjelden om noe possitivt.

  Biskopenes bekymring for klimaødeleggelser og Trump handler rett og slett ikke om Bibeltolkning i det hele tatt. Det handler om at politiske aktivister har kuppet den norske kirke. Det kunne de gjøre fordi et stort flertall av norske borgere er frafalne eller likegylige.

  Hvorfor gikk den bibelske kristendommen i Norge til grunne? Folk glemte at vi hele tiden står i en kamp mellom godt og ondt. Hvis man forholder seg passivt til den kampen så vil ondskapen vinne. En sannhet som alle til tider har måttet erkjenne men like ofte blir glemt. Alt fokuset på Trump og påstanden om “klimaødeleggelser” kan sies å være en politisk motivert “eksport” av denne kampen. Et bedrag som i klassisk kommunistisk stil skal få folk til å tro at kristendommen egentlig handler om kampen for den sosialistiske politikken.

  I dag har vi en folkevandring til alle de landene som i størst grad har blitt påvirket av kristendommen. Knapt noen forstår sammenhengen mellom kristen tro og velfungerende stater. Det handler om å ivareta hverandres interesser. Men nå er kristendommen borte og Vesten er i forfall. Faren for at politisk globalisering skaper et nytt undertrykkende Romerrike er overhengende.

  Romerriket myrdet kristne i stort omfang. Siden kuppet de kristendommen og gjorde den til en politisk kontrollert statsrelligion. Og i denne relligionens navn ble massedrap på jøder og lekmannskristne vidreført.

  Vil vi kunne få oppleve dette igjen? Vi kan i hvert fall se en stadig voksende uvilje mot evangelisk kristendom, jøder og staten Israel. Akkurat som i mellomkrigstidens tyskland. Nazistene sendte faktisk penger til arabiske bevegelser som kjempet mot etableringen av staten Israel på samme måte som Norge sender penger til bevegelser som vil ødelegge staten Israel.

  Jeg frykter at vi bør forberede oss på en vanskelig fremtid.

 3. Litt utenom tema , jeg ønsker å advare alle mot såkalte fakta sjekkere, som blir brukt mot konservative innlegg.
  Fakta sjekkere for eksempel fra Facebook, Twitter, VG ol. er ikke nøytrale , de er sterkt farget av mediene som står bak dem og det er liberalistisk medier.
  Har sjekket litt rundt fakta sjekk eksempel er att de toner ned eller utelatter viktige fakta som ikke er i favør av en liberalistisk agenda også toner de opp og ensretter, samtidig som dem stempler personer, grupper, orginisajoner ol. som stiller seg kritisk til liberalisme og globalisme .

  Så derfor om Facebook, Twitter, VG, NRK, TV2, DB osv kommer draende med såkalt fakta sjekk, da skal dere vite at det er som og få råd og anbefalinger fra en bank rådgiver som jobber for DNB han vil alltid gi råd i favør av DNB og om det innebærer å pynte på sannheten så vil han gjøre det.

  Fakta sjekkere som blir brukt av Facebook ol. er trente jornalistter og er de noe de kan , så er det å pynte og vri på sannheten.

  PASS DERE FOR SÅKALTE FAKTA SJEKKERE SOM BLIR BRUKT AV LIBERALISTISKE MEDIER, FOR DE FORVRENGER SANNHETEN. !!!

 4. Da gjenstår å se om de husker det til neste Stortingsvalg, og sender FrP dit de har fortjent å være; utenfor Stortinget.

  • Velgerne har dessverre dårlig hukommelse, men jeg håper at vi snart ser Frp på 5-6 tallet på målingene og deretter rundt sperregrensen.

 5. Jeg ser at du, Sverre Andersen og Rune Lye, mener at det ikke er noen forskjell mellom sannhet og løgn.
  Dere er da helt på linje med læren til den sataniske orden og kirke i Florida under Anton La Vey som mener at det ikke er noen forskjell mellom løgn og sannhet. En lære vi ser uttrykt de aller fleste steder i Søkelys.
  Alistair Crowley, godt hjulpet av store mengder med opium og kokain, mente også at det ikke var noen forskjell mellom sannhet og løgn. Det eneste som betydde noe var de sterkestes rett.

  Når det gjelder filter og faktisk.no sier du at de lyver men uten at du sier noe mer. Jeg antar at du mener dette utfra den sataniske kirkens idelologi om at det ikke finnes forskjell mellom sannhet og løgn.

  I de ti bud lærer man i den kristne kirke at det faktisk er forskjell mellom sannhet og løgn. Slik står det i den bibelen jeg bekjenner meg til. Men altså ikke i den bibelen Rune Lye og Sverre Andersen bekjenner seg til.

  Når det gjelder hvem som driver Smyrna bloggen er det noe du ikke kan bevise så her er det spekulasjoner. Jeg vet om mange som mener at det er Sverre Andersen som driver Smyrna Menighet bloggen.

  Ikke det at jeg vil forstyrre og ødelegge livene til de enfoldige…. Jeg bare droppet ned til dere.

  1
  3
  • I og med at det er filter og faktisk er eid og drevet av subjektive “faktasjekkere” som er eid og betalt av medier som ARK, TV2, VG, Dagbladet blir det geita som passer havresekken.
   Jeg sier meg enig med Pål Steigan som mener dette: “Den såkalte «faktasjekkeren» Faktisk.no ble startet av VG, Dagbladet, NRK og TV2 i 2017. Til oppstarten fikk de også støtte fra Fritt Ord. Bakteppet for at selskapet ble startet var at Hillary Clinton tapte valget i USA i 2016. Hadde hun vunnet, er det lite trolig at Faktisk hadde sett dagens lys», «Faktisk sier at de forholder seg til Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Men de har gått inn i en rolle som i det minste må sies å være på kant med Vær Varsom-plakaten», skriver Steigan.
   Etter Steigans syn er reglene i Vær varsom-plakaten uforenlige med at Faktisk.no har inngått en avtale med Facebook om å opptre som det han mener er en ren sensurinstans for dem.”
   På tide at disse satiresidene legges ned. Når vi vet at dem som står bak “faktisk.no og filter” er en del av gammelmedia som lyver, bedrar og henger ut mennesker slik at de begår selvmord, slik Tore Tønne gjorde.
   Dersom faktisk.no og filter skal være noe annet enn venstrevridd satire og propaganda for venstresiden, bør nettstedet hatt faktasjekkere fra flere medier enn de politisk korrekte. De store mediene lyver og lyver og slipper så altfor lett unna når løgnene blir avslørt.
   Inntil faktisk og filter blir objektive og uavhengige av gammelmedia er det å regne som ren satire og venstreliberal propaganda.

  • Jeg ser at du her beleilig for deg selv nekter å ta stilling til om påstander som er etterprøvd av faktisk.no er løgn eller fakta.

   Det er tydelig at du, i motsetning til kristne mennesker, ikke engang er interessert i om en påstand er løgn eller fakta.

   Du er ikke engang hederlig nok til å etterprøve om påstander er fakta eller løgn. Du bare lever etter om noe er høyre og venstrevridd. Alt som du mener er høyre, er derfor fakta. Selv om det er åpenbart løgn. Alt til venstre, er dermed per din definisjon løgn.

   Din definisjon og slik du driver dette stedet er det motsatte av den judeo-kristne lære som er nedskrevet i bibelen. Du vet at lyving er en dødssynd, men det interesserer deg ikke. Alt som teller er høyre eller venstre.

   Dermed er du selv en parodi på et kristent mennesker og Søkelys er en høyreekstrem satanisk parodi på en kristen blogg.

   Og som Anton La Vey, Alistair Crowley og du selv sier det: Det finnes ingen forskjell mellom løgn og sannhet.

   Du får hilse dem når du dør. Dere vil dele den samme ildsjøen, sier bibelen.

  • Det er nok av eksempler på hvor løgnaktig gammelmedia er.
   Gammelmedia har blitt felt i PFU haugevis av ganger for løgn, falske historier og udokumenterte påstander.
   Imidlertid er PFU også langt på vei “geita som passer havresekken”.
   Hadde PFU blitt erstattet av domstolene og måtte punge ut med erstatning for all urett og falskhet de publiserer, hadde behovet for pressestøtten blitt hundre ganger større, og fake news storyene hadde blitt virkelig synliggjort.
   VG, TV2, ARK, Dagbladet, faktisk.no, filter og Se&hør må tas med mange klyper salt..
   demonstrerte bare hvor mange grunner folk har til å stille spørsmål med innholdet i fake news media.

 6. Det er mye som vi er uenig i, i denne verden. Det diskuteres side opp og side ned, hvor etisk uforsvarlig mange ting er.
  Men tross for all urettferdighet og elendighet, så lever i vi bare knappe 100 år her på jorden. Men hvordan vi har levd, enten i fattigdom eller i sus og i dus, har en ende.
  Det som flestepartens i den kristne lære mener, er at alle mennesker som har levd uten troen på Kristus, havner i et brennende helvete i all evighet. Når vi har dette i minnet, så blekner alt det andre. Selv Jesus sine 5 timer på korset, blekner mot det 100 milliardene av mennesker som skriker i smerte hele tiden, det ene tusen-året etter det andre. Evig….Det er nok på tide å slutte å sette mennesker til verden, abort er en grei måte å unngå helvete på. Er det noen som har tenkt over det? Ikke det nei, ja, det er jo så mye annet viktigere vi må tenke på… Jan Hanvold, og Jan Kåre Christensen for eksempel, og med noget attåt…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  1
  1
  • Jo, dette har jeg tenkt mye på. Men jeg har lest en del i Bibelen også. Og der står det svart på hvitt at ikke alle ikke-kristne går fortapt. Og noen, også enkelte erklærte kristne, ender sine liv som dyrene. De blir antagelig bare blir borte.

   Det triste er at når kristendommen forsvinner, bla pga sløve, late gjerrige kristne, vil politikken ble antikristelig. Og da vil sannsynligvis mange flere gå evig fortapt.

 7. I forbindelse med corona viruset og bla Bill Gates forslag til løsninger på dette problemet, prøvde jeg inntens og få bla Dagen i tale om temaet, i plassen surret de rundt i konspirasjonsteorier ol.
  Det eneste jeg ba dem om var å holde opp fakta rundt muligheten for fysisk kropps tilknyttet ID , Bill Gates visjoner og forslag til løsninger og hvordan dette likner på beskrivelse av dyrets merke .
  Som en kristen avis burde dette tema vårt hyper aktuelt i plassen hadde Dagen total berøring angst, ikke bare de, dem prøvde på en ufin måtte å stemple dem som tok opp tema som konspiratotiske også prøvde de videre å knytte dem opp mot jøde hat , noe som faktisk er grovt krenkende og meget stykt.
  NRK hadde en fakta sjekk der dem prøvde å fri finne bla Bill Gates for hans mål om å ID merke folk.

  Dersom vi tror på bibelen og tror hva som står om dyrets merke, må vi være mer på vakt nå en noen gang før, vi må advare folk med fakta som bibelen fremholder om dyrets merke, vi må advare folk om at de ikke må la seg villede av fred , fred og ingen fare medier som bla avisen Dagen eller løgnaktige fakta sjekkere.

  Om Dagen eller fakta sjekkere ønsker å møte meg og gå igjennom med meg fakta rundt muligheten og vilje for å innføre chip/tatovering merking av folk for å få kontroll eller Bill Gates uttalelser, visjoner og engasjement rundt tema digital ID ol.
  Så er dere hjertelig velkommen, men alt skal tas opp og dokumenteres absult alt som blir sagt og jeg vil ta med mine egne fakta sjekkere for å sørge for at verken Dagen eller fakta sjekkere slipper unna.

 8. Det er vel mer hva dere unnlater og fortelle , for å få det til å passe inn i en satt agenda , da blir det løgn , selv om det som direkte står der ikke er løgn , men det bidrar til å holde oppe ett løgn bilde, les du i det helle tatt mitt innlegg under ?

  Hvorfor er dere ikke mer kritisk og undersøkende til personer som eks Bill Gates , han er ingen hvem som helst, men dere har en tendens til å fremstille han som en snill gammel og rik onkel , som for all del ikke må kritiseres , for han er jo så uskyldig, staker lille Bill Gates , nei da er det bedre å kritisere å henge ut ett marginalt nett sted som søkelys — Hva er dere egentlig redde for ?

Det er stengt for kommentarer.