Jan Hanvold og TV Visjon Norge tapte i Pressens faglige utvalg -TV2 har ikke brutt god presseskikk

Jan Hanvold og TV Visjon Norges klage på TV2 dokumentaren Norge bak fasaden førte ikke frem. Bakgrunnen for saken var at en tidligere elev ved Visjon Norges bibelskole stod frem og hevdet at en polsk pastor som samarbeidet med Visjon Norge bedrev menneskehandel. Jan Hanvold klagde inn TV 2 for brudd på åtte punkter i Vær varsom-plakaten, skriver Medier24 . Hanvold mener Visjon Norge fremstilles som at de driver med menneskehandel. Pressens Faglige Utvalg (PFU) mener imidlertid ikke at TV 2 har brutt god presseskikk, slår PFU fast. En av dem som reagerer på PFUs dom er pastor Jan Aage Torp som reagerer sterkt på at Hanvold ikke fikk medhold i utvalget.

I en oppgitt post på Facebook skriver pastor Torp dette: “Takk og lov for TV Visjon Norge og Jan Hanvold! Vi trengs som aldri før. Aldri mer skal vi bruke to sekunder på en klage til PFU, som er #FakeMedia. Nå bygger vi videre Norges fremste alternative TV-kanal. Jeg er takknemlig for at Hovedstaden med Pastor Torp er en del av dette viktige TV-arbeidet ✌️???? «Gutteklubben Grei» har igjen vist sin innavl-udugelighet. TV Visjon Norge og Jan Hanvold vant ikke frem. Vi trengs mer enn noen sinne!” -slår pastor Torp fast. Hanvold selv kommenterer nederlaget i PFU med ordene “dette er bukken som passer havresekken” og illusterer derved at han ikke har tillit til PFU hvor pressen selv skal vurdere seg selv.

2 tanker om “Jan Hanvold og TV Visjon Norge tapte i Pressens faglige utvalg -TV2 har ikke brutt god presseskikk

 1. Hanvold, Torp og Svært Mange Pengersen er som en ondskapens treenighet, beskyttet og forvart i tykt og tynt av Finn Jarle Sæle.

  4
  1
 2. 100 prosent enig med Bjørn.

  Mange frikirkelige ledere utnytter ressurssvake grupper: de ensomme, de syke, fattige minstepensjonister og fortvilte rusmisbrukere. Pastorer tuter dem ørene fulle av forskrudde ideer, setter dem opp mot fornuften, lover helse og lykke, skremmer med fortapelse.

  Hanvolds forkynnelse skulle vært stoppet for lengst. Religionsfrihet er én ting, frihet til å svindle andre noe ganske annet.

  I USA, Søkelys’ drømmeland, kalles de svake i samfunnet «losers», «tapere». Som om livet er en konkurranse og et spill, og alle har fri vilje til å gjøre suksess hvis de bare vil.

  I Storbritannia bruker man fortsatt det mye mer korrekte «unfortunate», «uheldige», om alle dem som havner utenfor.

  Vi er alle styrt av ytre og indre årsaker som vi ikke har noe som helst kontroll over. Livet er grunnleggende urettferdig. Det handler om flaks og uflaks.

  Men dette er tydeligvis for vanskelig å forstå for blinde lekmenn som Hanvold & Co. Hans mumbo-jumbo om å så og høste tjener kun ett formål: å skaffe ham selv penger og makt.

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.