Striden fortsetter: Christensen “tvang” nabo til å klippe treet med skriv til PBE

Fra krigs-sonen i Stormyrveien. Christensens ulovlige mur t.v i bakgrunnen. “Naboen klippet treet sitt i går, Vet du hvorfor?  (link)  Ha-ha!,” skriver Christensen i en epost til Søkelys

Den hysteriske konflikten mellom kristen-blogger Jan Kåre Christensen og ugudelige naboene i Stormyrveien fortsetter i sommervarmen. Som kjent måtte Christensen ringe politiet etter at en av naboene fikk sin muslimske leieboer til å parkere foran Christensens garasje, angivelig fordi Christensen parkerte i Stormyrveien og opptok parkerings-plassen som naboene mente seg å ha førsterett til. Nå fortsetter konflikten med nye skriv fra Christensen til plan og bygningsetaten (PBE) hvor han skriver dette om konflikten med nabolaget: “Så er alt tillatt, og de har lov å «ture» frem som de ønsker, vil og oppmuntretav PBE oppfører enkelte her på Hellerudtoppen som de er «små- Konger». Sinnemestrings kurs burde de nok hatt når en bruker munn på andre, og tror en eier mer og har mer særrettigheter. Heldigvis har vi aldri tatt igjen, derfor har det ikke vært slåsskamp og det som verre er,” skriver kristen-bloggeren som i en epost til Søkelys skriver dette: “Naboen klippet treet sitt i går, Vet du hvorfor? (link) Ha-ha!

Den pågående krigen mellom Norges mest beryktedekristen-blogger og naboene i Stormyrveien fortsetter for full styrke. Nylig måtte en av naboene fjerne et tre etter at Christensen hadde sendt et skriv til PBE hvor han omtaler naboene som noen som oppfører seg som småkonger. I følge Christensen trenger hans naboer sinnemestrings-kurs når de bruker munn mot ham. Disse setter ut kjegler i vegen for å sikre seg parkeringsplass og har beplanting mot den offentlige veien. Etter at Christensen sendte sitt skriv til PBE måtte naboen fjerne beplantningen og skal være dypt frustrert og rasende over at bygningsetaten i Oslo ser ut til å være ute av stand til å få en gjenstridig Christensen til å lystre. I stedet for å etterfølge pålegg som blir gitt ham, bruker Christensen tiden på å klage enhver detalj i saken inn for offentlige instanser som fylkesmann, sivilombudsmann, diskrimineringsnemda osv osv for å trenere og dra saken ut i langdrag. Christensen som selv fikk se at naboen måtte fjerne beplantningen godtrer seg over at naboen måtte klippe treet sitt etter Christensens skriv til plan og bygningsetaten. Christensen skriv kan i sin helhet leses her

5 tanker om “Striden fortsetter: Christensen “tvang” nabo til å klippe treet med skriv til PBE

 1. Det hadde vært artig hvis Christensen hadde revet naboens mur, for det er ikke sikkert naboenhadde fått lov å bygge den opp igjen. Da kunne Jan Kåre fått bedre plass til å parkere bilen sin.

  • Bilene mine, de er så ergelige for alt. Selv parkerer de bilene samme plassen som meg. De tror de er “konger”.

   En nabo kom til meg her en dag og mente at andre naboer var nedlatende imot meg og min kone.
   Ja, når PBE får de til å tro at de eier hele og halve Oslo, og Hellerudtoppen så blir det slik.
   Les selv her, når en parkerer bil foran vår garasje og tror det er fullt lovlig.

   Jeg ringte politiet, og politiet ringte dem. Først da ble bilen flyttet, galne og syke mennesker finnes det også om de bor i hus verd 10 Millioner eller mer.
   SE her:

   https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?mode=&caseno=202006740

  • Og så? Hva gjør det om de gjør igjen mot deg?
   Du skal være til velsignelse for dem. At ikke den kona di kan få satt deg på plass snart.
   DU har gjort noe først. Derfor skjedde dette .

   1
   1
 2. Dette er ikke morsomt !!!!

  Det kan virke som om Søkelys og deres lesere synes at livet i vårt nabolag er god underholdning. Hvis Søkelys mener det, kan de like godt betale for underholdningen også. Søkelys har gode kontakter ovenpå og det skulle ikke være for vanskelig å gi oss naboer, som Søkelys og Jan Kåre ler godt av, noen millioner hver som honorarer. Vi er visstnok komedie skuespillere alle sammen og da synes jeg Søkelys skal betale for komedien.

  Etter det jeg har lest holder Søkelys til på en gård nede på E18. Da har sikkert Søkelys en driftsbygning der de kan innlosjere fam. Christensen. Da blir det vår tur til å le godt fordi jeg tror ikke at Søkelys vil synes det er det minste artigt å være naboen til den familien.

  Vi som er naboer til denne familien fra helvete, lever i angst for hva denne gærningen Jan Kåre Christensen kan finne på. Flere av oss mottar medisinsk behandling. Angst vi har fått etter åresvis med våkenetter.
  Vår helse er i det hele tatt veldig dårlig etter mange år som nabo til Jan Kåre.

  Ikke kan vi få solgt våre hus heller da ryktet til familien Christensen og spesielt Jan Kåre skremmer vekk alle kjøpere. Husene rundt huset til Jan Kåre er i realiteten null verdt på grunn av han.

  Dette er sikkert noe Søkelys synes er morsomt. Jan Kåre synes dette er fryktelig morsomt da han hele tiden søker oppmerksomhet i aviser og blogger. Men for oss som er hans nabo, er livet med han til tider et rent helvete. Et helvete vi har aldri bedt om da det er Jan Kåre som startet alt dette og som bare er ute etter å gjøre våres og andres liv så vanskelig som mulig.

  Tenk litt over dette neste gang dere ler av Jan Kåre. Dette er ikke en komedie. Dette er vår helse og før eller senere vil noen dø av mobbingen til Jan Kåre.

  • Siden første gang jeg var innom Søkelys og hørte om JCK har jeg hatt inderlig vondt av disse naboene. JKC du burde skamme deg. Virkelig.
   Du kan mene hva du vil, men jeg mener ingen kristen kan storkose seg slik og skrive ha-ha. Tydelig hva som opptar deg her i livet.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.