Håpefulle ord fra pastor Torp om Oslos befolkning og åndelige lengsler

“Oslo, Norges hovedstad, har en befolkning som søker Gud og åndelige realiteter.
Men likevel fremstår Oslo som en sekularisert by på grunn av det lunkne og defensive kristenfolket som har overlatt hovedstaden til en liten klikk,” skriver Oslokirkens pastor som står sentralt i kristenkoalisjonen og det internasjonale arbeidet til European Apostolic Leaders (EAL) Torp er i tillegg et kjent fjes for sitt program “Fra hovedstaden” som sendes på TV Visjon Norge.

Bilde av Jan-Aage Torp som her taler for flere tusen mennesker i Rowanda

“Men nå er det slutt på at Oslo skal avkristnes på grunn av homolobbyen, ekstremfeminismen, truende antikristne, og gapestokkmedia!
Folk i Oslo tror på Gud. Oslo skal igjen bli vekkelsens by. Vi aksepterer ikke at det rødgrønne Byrådet skal sette ned utvalg som skal bestemme hvordan troen skal leves ut! Trond Bakkevig, prosten fra Arbeiderpartiet, er ikke representativ for den troende befolkningen i Oslo,” skriver pastor Jan-Aage Torp som er en høyst aktiv personlighet som har kjempet viktige kamper for barnet i mors liv, for barna som urettmessig blir tatt av barnevernet og for spredningen av evangeliet til verdens nasjoner.

Facebook Comments

7 tanker om “Håpefulle ord fra pastor Torp om Oslos befolkning og åndelige lengsler

 1. Oslo skal igjen bli vekkelsens by skriver han. Hvor tar de det i fra lurer jeg på? Gang på gang -og i tiår, har jeg hørt jeg dette fra han, Visjon Norge, Kanal 10 og mange andre. Uten at det har skjedd.

  Folk i Oslo tror på Gud skriver han. Javel??

  Jeg hører nok ikke på Torp. Tror aldri jeg har sett ham med en Bibel.

  • Det bildet har jeg sett. Det er bare et bilde. Fin selfie. Jeg kunne forklart bedre i stad, men jeg mente Bibel i bruk -med all den tid han er på TV og prater så burde jeg ha sett det.

   Ja det er lov å ønske og håpe at Oslo skal bli en vekkelsens by, men da kan man si det. Han har et kjent ansikt (vet ikke helt hva han er, men at han har gjort mye bra for barn og det er kjempebra), men mange lytter på slike som ham og kan for eksempel tro det er noe han har hørt fra Gud el.l.

  • Du har rett i en ting. Mange predikanter og pastorer bruker Bibelen for lite i tale sammenheng.
   De snakker om alt hva de utretter eller hva de har opplevd eller sett med sine egne øyne, og holder gode motiveringstaler, men lite bruk av Skriften fra talerstolen eller tv sendinger.
   Den gamle tids lesere hadde ikke trives i vår tid.
   De kom til møtene med velbrukte bibler og bladde frem bibelversene som ble sitert, og predikanten siterte og leste jevnlig fra Guds ord under prekenene.
   Norske kristne trenger en reformasjon hvor bruk av Bibelen igjen kommer på mote blant Guds folk.
   Kanskje Torp leser dette og tar hintet. Bibelen er vår kjæreste bok og de viktigste livgivende ord finnes i skriften.

  • Takk Kjell. Du skrev alt det jeg ikke får ordlagt. Er så enig, og jeg kjenner sorg over dette -over de mange møter som foregår uten bibel og også tv-sendinger. Men nå ble det jo en pause i alt pga koronaen, og mange er det nok som har oppdaget fantastisk bibelundervisning og annen lovsang andre steder nå.

   Er bare litt mett av dette “snart kommer vekkelsen” pratet. Jeg kan ikke vite om 100 eller 1000vis har vendt om i Norge pga redselen i denne koronatiden, det kan godt være, men for at vekkelsen skal komme så er det snart på tide at talerne sier sannheten. Tror ikke på noe vekkelse før kristne starter å leve som kristne eller at mye verre ting enn korona rammer jorda så folk skjønner de er fortapt. Lederne i mange menigheter har sovet lenge nå. Noen er i ferd med å våkne, men mange steder vil det fortsette i samme tralten nå når ting åpner. Dessverre. Bortrykkelsen er nær og det haster.

   1
   1
  • Den eneste vekkelsen vi trenger, er den Gud får gjøre i våre egne liv. Da skal man i følge bibelen «frelse både seg selv og den som hører «deg/meg»!

  • Jeg hører heller ikke på han, men det har ingenting med om han har bibelen under armen eller ikke, det er rett og slett valg jeg ikke fatter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *