Kristen-artisten Carman med låten “The President Trump Blues”

Donald Trump overraskende valgseier i 2016 og den kommende seieren i november er inspirasjonsgrunn for den kristne artisten Carman til å lage låten “Trump Blues”.  Carman Licciardello som i 2014 ble behandlet for benmargskreft eller “Myelomatose” er blant skaren av evangelikale kristne som står last og brast med president Trump. Den kristne artistens låt, Trump Blues vil sikkert fremkalle litt TDS blant dem som hater Donald Trump. Carmans låt er opprinnelig fra 2017

4 tanker om “Kristen-artisten Carman med låten “The President Trump Blues”

  1. Denne kristne mannen Carman er et multitalent av de sjeldne. Kjøpte en CD for mange år siden der han sang gamle hymner, satt den på og ble skuffet da jeg da syntes den var kjedelig. Det gikk en lang tid, og CD,en ble lagt i hyllen. Så kom en dag da jeg fikk en veldig trang til å høre en kristen CD, og tenkte: «hva skal jeg sette på»? Da var det noe som mante meg til å ta ut denne «kjedelige» CD,en. Bang, den ble en kjempe velsignelse som rørte mitt hjerte og hørtes helt annerledes ut enn da jeg kjøpte den. Den gikk en stund på repeat, og den berørte meg i lang tid. Gud vet hva vi trenger og når.

    • Har sett på en konsert fra 84 med han i kveld, kjempekjekt. Han er jo blitt syk igjen, det var trist å lese, håper Gud griper inn og helbreder. Har ikke tenkt på musikken hans på lenge, før jeg så denne videoen her.

Det er stengt for kommentarer.