Trump bykser fram på ny måling -er i ferd med å hente inn Joe Bidens forsprang

Donald Trump har hentet inn mye tapt terreng den siste uken og er nå bare 3 prosenpoeng etter Joe Biden på den siste målingen til Rasmussen Report. Frem til mars i år så det bra ut for Donald Trump på meningsmålingene. Mye av dette hadde med positivt syn på den økonomiske situasjonen og Trumps evne til å skape vekst. Men deretter kom coronakrisen og flere uker med dårlige tall og økende misnøye med Trump. Flere målinger viste at Biden hadde en ledelse nasjonalt på over 10 prosentpoeng på Trump

Men den siste målingen fra Rasmussen Report tatt opp mellom 8-14 juli viser at Donald Trump har tatt kraftig inn på Joe Biden siden uken før. På målingen oppgir 47 % at de vil stemme på Joe Biden, mens 44 % sier de vil stemme på Donald Trump – en forskjell på 3 prosentpoeng. Uken før var forskjellen hele 10 prosentpoeng, med Biden på 50 % og Trump helt nede på 40 %. I 2016 hadde Rasmussen Report den nest mest presise målingen før valget og var en av de få som spådde et tett løp. Den gang overrasket Trump de fleste med å slå Hillary Clinton til tross for at de fleste meningsmålingene viste ham langt bak. Amerikanske velgere har med forskrekkelse sett på den kaos, lovløshet og vold som råder grunnen i demokratisk styrte områder, og har begynt å se at en stemme til Joe Biden er en stemme til vold, kaos, lovløshet og pøbelveldet..

4 tanker om “Trump bykser fram på ny måling -er i ferd med å hente inn Joe Bidens forsprang

 1. Dette går til full seier for Trump. Skjønner godt at amerikanere flest er skremt av hva som skjer i områder og byer styrt av demokrater.
  Vold, plyndring kriminalitet og drap har formelig eksplodert i disse skitthullene som er styrt av liberale demokrater som er mer opptatt av å felle Trump enn å nære omsorg for de velgere som stemte på dem.
  Amerikanere flest ønsker ikke anarki og kaos, men lov og orden, -og nettopp derfor ser de forskremt på det som skjer, og vil gjøre det rette 3 november.
  Nemlig gi Trump fire år til.
  Leserne her med TDS vil gremmes -men Guds folk vil glede seg over at den kristendomsvennlige Trump vinner valget..
  Det som burde skremme oss, er at nordmenn er så til de grader tankekontrollert av TV2, NRK, VG. Dagbladet -at de er ute av stand til å ta virkeligheten inn over seg.
  TDS ser ut til å være den nye folkesykdommen i Norge, smittekilden er MSM og fake news media. Derfor trenger Norge alternative medier.
  Jeg heier på Resett, Document, Rigths, Med Israel for fred og Søkelys som ikke sprer liberal propaganda.

  • Jeg holder det mest sannsynlig at Trump vil vinne valget i november. Dog er jeg redd det blir kaos og opptøyer da bitre demokrater kommer til å gå fullstendig bananas når de skjønner at Trump faktisk vant valget.

 2. Nekter å tro at Amerika velger en mann som ikke husker hvor han la gebisset sitt for 10 sekunder siden, og snakker tull som en mentalsykehus pasient. Biden er dømt til å tape. Trump er ikke bare rett mann, han er den eneste valgbare.
  Biden vil fort bli glemt, stakkars fyr.
  TRUMP VINNER 3 november pga ENORMT possitivt MOMENTUM på USA sin økonomi som henter seg inn og vaksine som snart er klar og det er gode muligheter for at republikanerne kan få en Høyesterett dommer til når TRUMP vinner 4 nye ÅR ?????????

 3. Om meningsmålingene er rigget eller ikke, burde alle forstå at dette er et skjebnesvangert valg. Ikke bare for amerikanerne , men for hele den vestlige verden.

  Taper Trump går alt til helvete, da ekstremister som AOC, Ilhan og co vil komme til makten. Galskapen vil dermed gi ekstremistene i hele den vestlige verden blod på tann. Da kan vi alle vinke farvel til fredelige, funksjonelle nasjonalstater og det venstreekstremistiske ragnarokk vil ramme oss alle.

Det er stengt for kommentarer.